Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Superleague 2016/2017

18 Jul 2016 22:36 - 18 Jul 2016 22:37 #184732 by Blood Prince
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ


Σήμερα έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Superleague στην νέα αγωνιστική περίοδο και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθώς και το πότε θα διεξαχθούν τα μεταξύ τους ντέρμπι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

2η αγωνιστική: Ξάνθη-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Βέροια

4η αγωνιστική: Ηρακλής-Ολυμπιακός

5η αγωνιστική: ΑΕΛ-Ολυμπιακός

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

7η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ολυμπιακός

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

11η αγωνιστική: Πλατανιάς-Ολυμπιακός

12η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Κέρκυρα

13η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

14η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

15η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

1η αγωνιστική: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

3η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

5η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ξάνθη

8η αγωνιστική: Βέροια-Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ηρακλής

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

12η αγωνιστική: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

13η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

14η αγωνιστική: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

15η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΛ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ:

1η αγωνιστική: ΑΕΚ-Παναιτωλικός

2η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

3η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ξάνθη

4η αγωνιστική: Βέροια-ΑΕΚ

5η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ηρακλής

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

7η αγωνιστική: ΑΕΛ-ΑΕΚ

8η αγωνιστική: ΑΕΚ-Πανιώνιος

9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

10η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ατρόμητος

11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

12η αγωνιστική: ΑΕΚ-Πλατανιάς

13η αγωνιστική: Κέρκυρα-ΑΕΚ

14η αγωνιστική: ΑΕΚ-Λεβαδειακός

15η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

1η αγωνιστική: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

4η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ξάνθη

6η αγωνιστική: Βέροια-ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ηρακλής

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

10η αγωνιστική: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

11η αγωνιστική: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

12η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

13η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

14η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

15η αγωνιστική: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ


ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ηρακλής

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

13η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2016 19:59 #186301 by GeoRaragh
Replied by GeoRaragh on topic Superleague 2016/2017
Ελπίζω φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός, εχει καταντήσει βαρετό!


Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2016 04:28 #186473 by Geonick
Replied by Geonick on topic Superleague 2016/2017


ΑΝΑΒΟΛΗ: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε πως, ύστερα από εισήγηση των ΔΕΑΒ και ΕΛΑΣ, το πρωτάθλημα αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου λόγω του τεταμένου κλίματος και της αυξημένης αντιπαλότητας.

Αναβολή, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, πήρε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Όπως αναμενόταν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής για λόγους τεταμένου κλίματος και αυξημένης αντιπαλότητας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου 4049/2012, με βάση τις εισηγήσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, υπέγραψε σήμερα απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Στις εισηγήσεις τους η Ελληνική Αστυνομία και η ΔΕΑΒ αναφέρουν ρητώς ότι «συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου που δικαιολογούν τη λήψη διοικητικών μέτρων, καθ΄ όσων θεωρείται ότι ανακύπτουν σοβαροί λόγοι προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και εγείρονται ζητήματα πιθανολογούμενης διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και ως την αποκατάσταση της ομαλότητας καθίσταται λίαν επικίνδυνη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλες τις προγραμματισμένες επίσημες διοργανώσεις».

Στο «δια ταύτα» της υπουργικής απόφασης αναφέρεται:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

«Την αναβολή, τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016, της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Super League Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, για τους λόγους που επικαλείται η Δ.Ε.Α.Β. και η Ε.Λ.Α.Σ., ήτοι την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν από την έναρξη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και ιδίως του πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ της Ε.Π.Ο., της διοργανώτριας αρχής και σημαντικού αριθμού ομάδων, καθώς και της διάχυτης πεποίθησης του φίλαθλου κοινού περί αδιαφάνειας και μη ισονομίας ως προς τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, καθόσον σφόδρα πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές».

Η απόφαση του κ. Κοντονή θα δημοσιευθεί εντός της ημέρας στο Φ.Ε.Κ.

Σχόλιο: Δεν στέκει καλά ο άνθρωπος. Λίγα πράγματα έχουν μείνει όρθια. Αν μας κόψουν και την μπάλα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Και στο κύπελλο τα ίδια πήγε να κάνει. Λες και οι χορηγοί θα ακουμπάνε λεφτά και θα κάθονται να περιμένουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Σιγά μην βρεθούν χορηγοί με αυτά που κάνουν στην κυβέρνηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2016 20:45 #186646 by Tas13
Replied by Tas13 on topic Superleague 2016/2017
Υπουργός Δικαιοσύνης σε Μαρινάκη: «Πρόσεξέ μου την Καλλονή»

Συνομιλία - φωτιά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την οποία του ζητάει «να προσέξει την Καλλονή», αποκαλύπτεται μέσα από τις νόμιμες μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ!
Ακόμα ένα «καυτό» απόσπασμα από τις μαγνητοφωνήσεις τις ΕΥΠ στην υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκήνιο». Ένα απόσπασμα, το οποίο θα συζητηθεί και δημιουργεί πολλά «ερωτηματικά», κυρίως για το «αίτημα» του Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε εδώ το άρθρο

Έλα να τελειώνουμε με την σαπίλα. Δικαστήρια εδώ και τώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Aug 2016 22:47 - 29 Aug 2016 22:49 #186916 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Superleague 2016/2017
Κοντονής: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Ο Σταύρος Κοντονής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη στάση της FIFA, η οποία απαίτησε από την ΕΠΟ να αλλάξει τη σύνθεση των δικαιοδοτικών οργάνων. Ο υφυπουργός μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των διεθνών ποδοσφαιρικών οργάνων επανέλαβε πως θα εφαρμοστεί ο νόμος απαρέγκλιτα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ που διώκονται για κακούργημα θα εκπέσουν από τα αξιώματά τους μετά την έκδοση του σχετικού βουλεύματος για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σημερινή συζήτηση που είχαμε με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται και θα εφαρμόζονται απαρεγκλίτως. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Με αυτόν τον κανόνα προχωράμε και με αυτόν θα ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το καθεστώς της κανονικότητας επανέρχεται με τρόπο πανηγυρικό», τόνισε.

Όσο για το αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο, είπε: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ανεξαρτησία των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ, της επιτροπής δεοντολογίας και των άλλων πειθαρχικών επιτροπών. Ελπίζω να γίνει σύντομα».

Σχετικά με τις νομικές περιπέτειες που ωθούν στην έξοδο κορυφαία στελέχη της, είπε: «Το τι θα κάνει η ομοσπονδία είναι δικός της λογαριασμός. Αυτά που προβλέπονται στο νόμο θα εφαρμοστούν. Οι πάντες γνωρίζουν τι προβλέπεται από τους νόμους και τι πρέπει να γίνει. Όσοι αμφισβητούσαν το βούλευμα, αν είναι αμετάκλητο ή όχι, ελπίζω να γίνουν σοφότεροι».

Τέλος, σχετικά με τη δήλωση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη πως ο νόμος κάθε κράτους είναι πάνω από τα καταστατικά ομοσπονδιών, είπε: «Ακόμη κι αν δεν είχε ειπωθεί, δεν σημαίνει ότι δεν ίσχυε. Δηλαδή να κουβεντιάσουμε τώρα ότι είναι απόγευμα; Οι σχέσεις που έχουμε με όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες θέλουμε να είναι ειλικρινείς και να οδηγούν στην καλυτέρευση του αθλητισμού. Η ελληνική κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο και συνεργάζεται μαζί τους για τη διαφάνεια».

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Sep 2016 23:20 #187466 by g.dfil
Replied by g.dfil on topic Superleague 2016/2017
ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός με 3-0
Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Λεβαδειακό έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 3-0 στη Βοιωτία στην πρεμιέρα της φετινής Super League, αφήνοντας ικανοποιημένους προπονητή και φιλάθλους. (VIDEOS)
Άνετα πέρασε ο Παναθηναϊκός από την Λιβαδειά, με τους πράσινους να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ απέναντι στον ακίνδυνο Λεβαδειακό. Τρία τετ α τετ έχασε ο Μπεργκ, τον οποίο σταμάτησε ο κορυφαίος παίκτης του Λεβαδειακού, ο Μολδαβός γκολκίπερ, Ναμάσκο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το τριφύλλι είχε 20 τελικές εκ των οποίων οι 13 ήταν στην εστία ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε μόλις δυο τελικές χωρίς κάποια εξ αυτών να είναι στην εστία.
Ο Παναθηναϊκός, όπως το είχε προαναγγείλει ο Αντρέα Στραματσόνι, παρουσιάστηκε διαφορετικός σε σχέση με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Οι πράσινοι χρησιμοποίησαν δυο συστήματα στην διάρκεια του αγώνα το 4-2-3-1 και το 4-4-2 και ήταν άκρως επιθετικοί. Οι επιθέσεις τους γινόντουσαν κυρίως από τα πλάγια με τους δυο χαφ Ιμπάρμπο και Γουακάσο να μπαίνουν προς τα μέσα και να ανοίγουν χώρους στα μπακ Χουλτ και Μέστο που έκαναν ουκ ολίγα ανεβάσματα και απείλησαν την αντίπαλη άμυνα μετά από πάσες του Λεντέσμα.
Το τριφύλλι παρατάχθηκε με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, τον Μέστο δεξιά και τον Χουλτ αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ιβανόφ, Κουτρουμπή. Μπροστά τους έπαιξαν οι Λεντέσμα, Ζέκα και η τριάδα πιο μπροστά ήταν οι Γουακάσο, Λουντ, Ιμπάρμπο και στην κορυφή ο Μπεργκ.
Από την άλλη οι πλευρά οι γηπεδούχοι που φάνηκαν ανέτοιμοι σε σχέση με τους πράσινους που είχαν και τέσσερα επίσημα ματς στα πόδια τους παρατάχθηκαν με 4-1-4-1 με μοναδικό προωθημένο τον Μάντζιο.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή του ματς δυνατά, σκόραρε μετά από 8' με τον Λεντέσμα και εν συνεχεία απείλησε και για άλλα τέρματα. Οι πράσινοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στο 36' βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Γουακάσο ύστερα από ασίστ του Μπεργκ.
Το τριφύλλι έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο μέρος έφτιαξε και πάλι πολλές κλασικές ευκαιρίες και πέτυχε ένα ακόμη τέρμα με τον Λέτο στο 74'.


Το φιλμ του αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Πολυχρόνης Κωσταράς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (Ράνκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Μαχαίρας (46' Καραχάλιος), Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μπαλγκαζουανί (65' Βασιλείου), Ζεζίνιο, Μουλόπουλος, Καλτσάς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λεντέσμα (76' Βιγιαφάνιες), Γουακάσο, Ζέκα, Λουντ (66' Λέτο), Ιμπάρμπο (87' Εμποκού), Μπεργκ.
Γκολ: 8' Λεντέσμα, 37' Γουακάσο, 74' Λέτο
Κίτρινες: 7' Μαχαίρας
Κόκκινες:

Γκολ με το καλημέρα για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να το καθαρίσει από νωρίς. Οι πράσινοι σκόραραν στο 1' μετά από πάσα του Λουντ στον Μπεργκ αλλά σωστά ο πρώτος επόπτης, ο κ. Ευθυμιάδης υπέδειξε το οφσάιντ και ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.
Στο 7' λεπτό όμως μετά από ωραία κάθετη πάσα ο Μπεργκ έκανε την κίνηση και ανατράπηκε από τον Μαχαίρα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Στο 8' ο Λεντέσμα ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στο τριφύλλι.
Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι συνέχισαν να πιέζουν και στο 13' ο Λεντέσμα με μια βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μέστο στα δεξιά με τον Ιταλό να κάνει τη σέντρα προς τον Μπεργκ. Ο Σουηδός έκανε πολύ ωραία κίνηση και πήρε την κεφαλιά αλλά δεν έβαλε καλά το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα έξω.
Άνοιξε λογαριασμό ο Γουακάσο
Νέα προσπάθεια του τριφυλλιού με τον Γουακάσο στο 22' με τον Γκανέζο να κάνει ωραία προσπάθεια και σουτ από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έξι λεπτά αργότερα σούταρε και πάλι αλλά ο Ναμάσκο με επέμβαση στην δεξιά του γωνία είπε όχι.
Το τριφύλλι έψαχνε για ένα ακόμη γκολ και αυτό ήρθε στο 36' μετά από ωραία προσπάθεια τριών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Ο Ζέκα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και την γύρισε παράλληλα προς τον Γουακάσο ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα του όταν μετά από ωραία κάθετη ο Μπεργκ βγήκε απέναντι στον Ναμάσκο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Στο 40' ήταν η σειρά του Ιμπάρπο να μπει από πλάγια στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Ναμάσκο.
Η πρώτη τελική του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες στο 44' αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Στιλ.
Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς
Το τριφύλλι παρά το υπέρ του 2-0 συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να έχει την υπεροχή και να ψάχνει και για άλλα τέρματα. Στο 52' ο Ιμπάρμπο πέρασε τον Ουόν και πλάσαρε, αλλά ο Ναμάσκο απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Λεντέσμα έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού απομάκρυνε την μπάλα.
Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 3-0 στο 61' όταν ο Λουντ με τον Μπεργκ συνδυάστηκαν άψογα με τον Φιλανδό να βγάζει σέντρα και τον Σουηδό από κοντά να μην μπορεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ναμάσκο ο οποίος απέκρουσε.
Με 4-4-2 μετά το 66' και γκολ ο Λέτο
Στο 66' της αναμέτρησης ο Στραματσόνι έβγαλε τον Λουντ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς, και πέρασε στην θέση του τον Λέτο αλλάζοντας παράλληλα και το σύστημα σε 4-4-2 με τον Ιμπάρμπο δεξί χαφ. Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν για ένα δεκάλεπτο να απειλήσουν.
Η επόμενη καλή στιγμή ήταν και το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού όταν ο Μπεργκ έδωσε ωραία στον Μέστο στα δεξιά με τον Ιταλό να βγάζει παράλληλα την μπάλα και τον επερχόμενο Λέτο να πλασάρει στην κενή εστία.
Ο Ιταλός τεχνικός μετά το 3-0 βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες και στον Λεντέσμα καθώς έριξε στην θέση του τον Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μέσος μάλιστα στο 83' έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Μπεργκ ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πάλι με τον Ναμάσκο και νικήθηκε για τρίτη φορά από τον Μολδαβό.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τον Παναθηναϊκό με τον Στραματσόνι να ρίχνει στο ματς στο 87' και τον Εμποκού ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το τριφύλλι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2016 01:49 - 18 Sep 2016 22:35 #187499 by Mario07
Replied by Mario07 on topic Superleague 2016/2017
Tα αποτελέσματα της 1ης... ή μάλλον της 3ης... ή τελος πάντων όποιας και ας είναι, έτσι όπως κάναν το πρωτάθλημα, αγωνιστικής :P.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2016 20:39 #187756 by g.dfil
Replied by g.dfil on topic Superleague 2016/2017
Ωραία αγωνιστική με πολλά γκολ και θέαμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2016 22:34 - 19 Sep 2016 23:30 #187762 by Mario07
Replied by Mario07 on topic Superleague 2016/2017
Tα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2016 12:27 #188043 by Mario07
Replied by Mario07 on topic Superleague 2016/2017
Tα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής εκτός από τον αγώνα της Α.ε.κ. που είναι σήμερα.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification