Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Θρυλικοί ποδοσφαιριστές που έχουν αποσυρθεί: Γενική συζήτηση

10 Dec 2010 23:46 - 01 Jul 2018 17:05 #85692 by lavezzi7
Παρέλαση αστέρων στο σπέσιαλ σπέσιαλ ματς της Τρίτης (14/12) στο "Γ. Καραϊσκάκης", Ρονάλντο, Ζιντάν, Ντρογμπά, Νέντβεντ, Ντε Μπουρ, Αλμπιόλ, Γκόμεζ, Παουλέτα και πολλοί άλλοι, θα παίξουν στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας.

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας. Παρέλαση αστέρων στο σπέσιαλ σπέσιαλ ματς της Τρίτης (14/12) στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς το "παρών" στην αναμέτρηση θα δώσουν οι Ρονάλντο, Ζιντάν, Ντρογμπά, Νέντβεντ, Ντε Μπουρ, Αλμπιόλ, Γκόμεζ, Παουλέτα, αλλά και πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίκτες, οι οποίοι έχουν διακριθεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Μήνυμα υποστήριξης έστειλε o Πρόεδρος της UEFA, Mισέλ Πλατινί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Τριάντα διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Ο.Η.Ε για να υποστηρίξουν το Πακιστάν και την Αϊτή.

Γενεύη/Πειραιάς, 10 Δεκεμβρίου 2010 - περισσότεροι από 30 διεθνείς παίκτες ποδοσφαίρου από τις κορυφαίες ομάδες σε όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Τρίτης ενάντια στη φτώχεια, που φιλοξενείται φέτος από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τους Πρέσβεις Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ζιντάν, Ρονάλντο και Ντρογκμπά είναι, μεταξύ άλλων, οι Πάβελ Νέντβεντ, Τζιο Βαν Μπρονκχορστ, Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ.

Ο φιλικός αγώνας είναι μέρος μιας ετήσιας σειράς που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας. Οι εισπράξεις από τη φετινή αναμέτρηση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό της Αϊτής τον Ιανουάριο και τις πλημμύρες του Πακιστάν που άρχισαν τον Ιούλιο.

Δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων αναμένεται να προσέλθουν στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερα από 20 εθνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα για να περαστεί το μήνυμα: «Ας συνεργαστούμε για να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια».

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (UEFA) και η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) έχουν προσφέρει στήριξη στο παιχνίδι, κάτι που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει στην πάλη ενάντια στα κοινωνικά δεινά όπως η φτώχεια, ο εκπαιδευτικός αποκλεισμός και η ανισότητα.

Ο Πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί προσφέρει για ακόμη μία φορά τη στήριξή του στο γεγονός. «Στέλνω την ειλικρινή υποστήριξή μου σε όλους εκείνους που έχουν συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένων των Πρέσβεων Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν» είπε ο κ. Πλατινί.

Ο αγώνας κατά της φτώχειας λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο αρχής γενομένης από το 2003, έπειτα από πρωτοβουλία του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Στον 7ο αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, παρευρέθηκαν 55.000 άνθρωποι και συγκεντρώθηκαν 767,000 δολάρια, ποσό που διατέθηκε στο λαό της Αϊτής.

Το παιχνίδι της Τρίτης θα σφυρίξει ο Μάσιμο Μπουζάκα, Ελβετός Διαιτητής που έχει λάβει μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, το 2010. Περισσότερα διεθνή ονόματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν τις ερχόμενες ημέρες. Ο πλήρης κατάλογος επιβεβαιωμένων ποδοσφαιριστών είναι ο ακόλουθος: Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Ρονάλντο (Βραζιλία), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού), Πέδρο Παουλέτα, Φερνάντο Κόουτο, Σα Πίντο, Λούις Μπόα Μόρτε και Μιγκέλ Νούνο Γκόμεζ (Πορτογαλία), Πάβελ Νέντβεντ (Τσεχία), Πιέρ Βαν Χόιντονκ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ και Τζιο Βαν Μπρόνκχορστ (Ολλανδία), Γκεόργκε Ποπέσκου (Ρουμανία), Λουτσιάνο Ντα Σίλβα, Ουίλλιαμ και Σόνι Αντερσον (Βραζιλία), Ραούλ Αλμπιόλ (Ισπανία), Μαχμαντού Ντιαρά (Μαλί) και Σάμπρι Λαμουσί (Γαλλία) που θα παίξουν για την ομάδα Φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν. Παλαιοί αλλά και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν την ομάδα των «Αστέρων του Ολυμπιακού".

Το βίντεο από τον 7ο αγώνα κατά της φτώχειας:



redplanet.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2010 00:53 #85693 by thanasis
Μπραβο πολυ καλη κινηση...Αντε και Ζινταν με τη νικη! \:D/ :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2010 02:03 #85929 by lavezzi7
[center:3qxu1jgb]Γιαννακόπουλος: «Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την πρωτοβουλία…»[/center:3qxu1jgb]

[center:3qxu1jgb] [/center:3qxu1jgb]

Την ευκαιρία να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα», θα έχει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, θα είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα με τους φίλους Ρονάλντο-Ζιντάν. Μιλώντας στην εκπομπή «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» και στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6 εκθείασε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ για την διοργάνωση του παιχνιδιού, τονίζοντας παράλληλα την συγκίνησή του που θα φορέσει τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ».

Για την κίνηση που κάνει ο Ολυμπιακός διοργανώνοντας το παιχνίδι κατά της φτώχειας

«Είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που αξίζει συγχαρητήρια γιατί ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές με οικονομική κρίση, με διάφορα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, πάρθηκε η πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βοηθηθούν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους διοργανωτές και σε αυτούς που είχαν την σύλληψη αυτής της ιδέας. Αλλά και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους παγκόσμιους αστέρες που θα έρθουν και θα συμμετέχουν σε αυτό το πολύ μεγάλο φιλικό».

Για την αγωνιστική του κατάσταση

«Όταν έχεις να παίξεις αρκετό καιρό όσο και να προπονείσαι μόνος σου ή να πηγαίνεις να παίζεις 5Χ5 όπως κάνω και εγώ, η αγωνιστική σου κατάσταση δεν θα είναι αυτή που ονειρεύεται κανείς, αλλά κρατιόμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα έλεγα.

Εξάλλου δεν θα κριθεί και η απόδοσή μας στο αυριανό φιλικό. Το θέμα είναι να διασκεδάσει ο κόσμος, να δει από κοντά παίκτες που βλέπει μόνο από τηλεόραση και να θυμηθεί και τους παλαιότερους παίκτες που χαρίσανε στην ομάδα και τους χάρισε και η ομάδα πολλές όμορφες στιγμές»

Για τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη

«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ όμορφα. Συγκίνηση θα έλεγα γιατί είναι και ξεχωριστός ο λόγος της παρουσίας, αλλά και φυσικά ότι θα φορέσουμε και πάλι -όχι μόνο εγώ αλλά κι όλα τα άλλα τα παιδιά- αυτή τη φανέλα που σημαίνει πάρα πολλά για εμάς.

Ζήσαμε πάρα πολλές όμορφες στιγμές, ειδικά εγώ δεν έζησα ούτε μια άσχημη στιγμή με την ομάδα στα επτά χρόνια παρουσίας μου, πήραμε ισάριθμα πρωταθλήματα και έχω πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις, τις οποίες δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ φυσικά».

Για το ποιος από την καινούργια ομάδα θα ήθελε να παίξει δίπλα του

«Όλα τα παιδιά τα έχω σε εκτίμηση γιατί είναι και μέλη του συνδέσμου, αυτομάτως με το που υπογράφουν το συμβόλαιο τους γίνονται και μέλη του ΠΣΑΠ, οπότε τους αγαπάω και τους θέλω όλους. Τώρα μακάρι να αντέξω και να παίξω με όσους περισσότερους γίνεται, γιατί θα είναι και ωραίο το συναίσθημα να δεθεί η παλιότερη φουρνιά με την νέα φουρνιά, αυτή που παίζει αυτή τη στιγμή στο Ολυμπιακό. Θα είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Δε θέλω να πω κάποιον παίκτη συγκεκριμένα».

[center:3qxu1jgb]Αμανατίδης: «Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό»[/center:3qxu1jgb]

[center:3qxu1jgb] [/center:3qxu1jgb]

Λίγες ώρες απέμειναν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους φίλους Ρονάλντο-Ζιντάν και τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα είναι στραμμένα στο αγώνα της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο παλαίμαχος αμυντικός της ομάδας του Πειραιά Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στην εκπομπή «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το παιχνίδι κατά της φτώχειας, τονίζοντας ότι είναι τιμή για τον Ολυμπιακό που επιλέχθηκε φέτος να το διοργανώσει. Ο Αμανατίδης αναφέρθηκε στις εκπλήξεις της αυριανής ημέρας και στο αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αμανατίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ»

Για το παιχνίδι κατά της φτώχειας

«Καταρχήν από μόνο του το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο. Το διοργανώνει ο ΟΗΕ σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό, ένα παιχνίδι που γίνεται κάθε χρόνο σε ένα μέρος του κόσμου. Φέτος η επιλογή έγινε και είμαστε εμείς αυτοί που το διοργανώνουνε. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον σύλλογο που θα βρεθούν όλα αυτά τα σπουδαία ονόματα στην χώρα μας για το παιχνίδι κατά της φτώχειας. Πρέπει να μπορέσουμε να προσφέρουμε και εμείς κάποια πράγματα στον κόσμο που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα και το δείχνει για ακόμα μια φορά. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και θέλω να πιστεύω ότι αύριο το βράδυ το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Θα υπάρχουν και πολλοί μικροί φίλοι που θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτά τα πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που ορισμένοι από αυτούς έχουν σταματήσει και δεν είχαν την ευκαιρία να δουν, αλλά και κάποια παιδιά που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού το όνομά τους. Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση και τρέχει πάρα πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου που θα χαρούμε όλοι μας και όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι

«Δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος, η πίεση ότι πρέπει να κερδίσεις. Δεν υπάρχει άγχος και είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα. Θα είμαστε χαλαροί και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαρούμε πραγματικά το παιχνίδι. Με ορισμένους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είχαμε βρεθεί παλαιότερα σε πολύ μεγάλα παιχνίδια, όπου εκεί η πίεση ήταν απίστευτη και τα συναισθήματα τέτοια που δεν σου επέτρεπαν να το διασκεδάσεις και να γελάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τώρα θα μας δοθεί η δυνατότητα να είμαστε χαλαροί, να περάσουμε όμορφα και να περάσουμε και τα μηνύματά μας, ότι εμείς είμαστε εδώ όποτε μας ζητηθεί για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και κόσμο που έχει ανάγκη».

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις αύριο στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

«Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι πριν το παιχνίδι μας στις 19:00 θα ξεκινήσει ένα άλλο παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι χωρισμένο σε τρία γήπεδα μικρότερα όπου εκεί παιδιά από τις ακαδημίες θα παίξουν κάποια παιχνίδια με παιδιά από διάφορα ιδρύματα.

Έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να πατήσουν το γήπεδο Καραϊσκάκη και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός θέλει να βοηθήσει τη νέα γενιά να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και με το ποδόσφαιρο. Γι ΄αυτό η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να αθληθεί»

Για το αν είναι έτοιμος να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρονάλντο

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε βρεθεί στο Ρέντη και έχουμε κάνει προπόνηση εμείς οι οκτώ, οι παλιοί και παίκτες που έχουμε σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Μην περιμένετε να μας δείτε στην κατάσταση που ήμασταν παλιότερα. Είμαστε σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να βγάλουμε ένα 20λεπτο σε αυτούς τους ρυθμούς, γιατί δεν είναι ρυθμοί κανονικού παιχνιδιού και σε αυτούς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ανυπομονούμε και εμείς, επειδή το συζητάμε πολύ με τα παιδιά και είναι κάτι που περιμένουμε πως και πως γιατί όπως και να το κάνουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο, με αυτόν τον κόσμο, σε αυτό το γιορτινό κλίμα είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά γεμίζει η ψυχή σου και θέλουμε να το απολαύσουμε».

sport-fm.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 00:37 #86106 by lavezzi7
[center:19ex19k3]Αναμνήσεις... «όλα τα λεφτά»[/center:19ex19k3]

Πώς μπορείς να περιγράψεις με λέξεις έναν αγώνα σαν κι αυτόν; Ένα ματς τόσο διαφορετικό από όλα τ’ άλλα…

Περίπου 30.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» ένωσαν τις δυνάμεις τους στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας και είδαν τους φίλους Ζιντάν- Ρονάλντο να έρχονται ισόπαλοι 2-2 με όλα τα μεγάλα αστέρια της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού.

Ο «Ζιζού», το «φαινόμενο» (από τον πάγκο λόγω τραυματισμού) και η παρέα τους από τη μία, μαζί με όλα τα αστέρια της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού από την άλλη, παρέλασαν για 90’ μπρος στα μάτια 30.000 θεατών στο γεμάτο «Καραϊσκάκη». Ο σκοπός επετεύχθη…

Για την ιστορία, οι «φιλοξενούμενοι» προηγήθηκαν με δύο γκολ του Σα Πίντο (10’, 20’) και οι Πειραιώτες απάντησαν με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου (24', 54').

Οι παλιές καραβάνες των «ερυθρόλευκων» φαίνεται ότι έχουν παραμελήσει ολίγον τι τον εαυτό τους, καθώς στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, αναγκάστηκαν σε… παρακολούθηση των όσων έκαναν οι φίλοι Ζιντάν- Ρονάλντο.

Η παρέα του «Ζιζού» (το «φαινόμενο» παρακολουθούσε με πολιτικά το παιχνίδι από τον πάγκο) προηγήθηκαν με δύο εκπληκτικά τέρματα του Σα Πίντο (10’, 20’), απέναντι σε μία άμυνα εξαφανισμένη. Πάντως, όσον αφορά στον Ζιντάν, τον κατά γενική ομολογία μεγαλύτερο παίκτη της δεκαετίας του 90, ακόμα και στα 38, συνεχίζει να «μιλάει» στο τόπι.

Στο 23’, το νέο αίμα των Πειραιωτών, πήρε την σκυτάλη από τους «Τζόλε», Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή, Αμανατίδη, Νινιάδη κτλ και κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Μήτρογλου πήρε το όπλο του (κακές γλώσσες αναφέρουν πως ένοιωσε την ανάγκη να δώσει απαντήσεις στον Βαλβέρδε), αρχικά μείωσε στο 24’ και στο 51’ έφερε το ματς στα ίσια.

Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς, μερικά συνθήματα που ακούστηκαν και αφορούσαν την... ελληνική πραγματικότητα. Παρ' όλα αυτά, το σημερινό παιχνίδι ξύπνησε αναμνήσεις αλλά χάρισε κι εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα των χρόνων...

Το «Καραϊσκάκη» βρισκόταν για 90' στο… πόδι. Όταν ακουμπούσε την μπάλα ο Τζόρτζεβιτς. Όταν ο Ζιζού έδωσε τη θέση του στον Κοβάσεβιτς. Όταν ο Νικοπολίδης μπλόκαρε την μπάλα σε «ψηλοκρεμαστό» σουτ του «Ντάρκο- Γκολ»… Όταν... Όταν... Όταν... Σε ένα σωρό περιπτώσεις!

Το αποψινό παιχνίδι είχε ξεκάθαρο στόχο. Κι αυτός… επετεύχθη!

Τα γκολ και οι φάσεις:

[youtube:19ex19k3]
[/youtube:19ex19k3]

sport-fm.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 01:07 #86108 by Aνέστης Αδαμίδης
Ήταν ωραίο ματς. Αν και με δυσαρέστησε λίγο η ισοπαλία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 13:18 #86133 by lavezzi7
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω πως δεν ήταν αγώνας πρωταθλήματος... :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα,μπράβο στην ομάδα που διοργάνωσε τέτοιο φιλικό και μεγαλύτερο μπράβο στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικά αν και καλό θα ήταν να μην το θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Λάμψη αστέρων πραγματικά... :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 13:21 #86135 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι όμως, κάποιοι έξυπνοι και μη φανατισμένοι οπαδοί δεν άντεξαν και την έκαναν τη μασκαλία τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 13:25 #86136 by lavezzi7
Τι περίμενες δηλαδή?Στην Ελλάδα είμαστε... :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 13:29 #86139 by Aνέστης Αδαμίδης
Σκέψου όμως ότι ο αγώνας δεν είχε καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Και οι Cisse, Govou που ήταν να πάνε, τελικά δεν πήγαν, λόγω φοβίας των οπαδών του Ολυμπιακού. Δηλαδή τόσο ντουβάρια είναι στον κόσμο του Πειραιά; Μπροστά τους γινόταν αγώνας κατά της φτώχειας και αυτοί νόμιζαν πως έπαιζε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! Έλεος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2010 13:54 #86140 by lavezzi7
Μα δεν καταλαβαίνεις.Παντού το ίδιο θα γινόταν.Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτά αλλά πλέον έχουν γίνει συνήθεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification