Reviews written by Axilleas Loizidis

17 results - showing 1 - 10
1 2
Ordering
March 31, 2023
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
0.5
Reviews
Hogwarts Legacy

 Το Harry Potter είναι μια σειρά και σε ταινίες αλλά και σε βιβλία καταπληκτική, αν και κυκλοφόρησαν κάποια Harry Potter παιχνίδια, ένα παιχνίδι για τον συγκεκριμένο τίτλο έπρεπε να κυκλοφορήσει για να τιμήσει την τόσο φημισμένη σειρά.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα RPG παιχνίδι, στο οποίο είστε στο 1890, περίπου 100 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Στην αρχή φτιάχνεται έναν χαρακτήρα με διάφορες λεπτομερής επιλογές που μπορείτε να κάνετε έναν χαρακτήρα και ξεκινάει η περιπέτεια. Στην αρχή του παιχνιδιού σας δείχνει ότι είστε ένας πεμπτοετής μαθητής στο Hogwarts. Το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλο, περίπου 25 με 30 ώρες το normal. 

Σε θέμα γραφικά και ήχου είναι απο τις καλύτερες κυκλοφορίες που έχω δει ως τώρα, ένα μεγάλο και αναλυτικό σενάριο που σαν περνάει την ατμόσφαιρα της σειρά του Harry Potter, το μονο αρνητικό για εμένα είναι ότι είχε πολλα quests τα οποία ίσως δεν χρειαζόντουσαν.

 

December 31, 2022
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.5
Call of Duty: Warzone 2.0

 Η αλήθεια είναι πως όταν άκουσα για το Call of Duty: Warzone 2.0 σκέφτηκα πως επιτέλους θα αλλάξει λίγο το παιχνίδι. Δυστυχώς όλα έμειναν ίδια, ίσως και χειρότερα. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν η εταιρεία να δει τι μπορεί να κάνει με τους cheaters γιατί είναι ο κύριος λόγος που πολυ σταματάνε το παιχνίδι όπως έγινε και με έμενα και μετά να δει για κάτι καινούργιο. 

Το Call of Duty: Warzone 2.0 είναι f2p μέχρι ένα επίπεδο, μιας και άμα θέλεις καλά όπλα η εταιρεία σε αναγκάζει να αγοράσεις battle pass ή να παίξεις τα υπόλοιπα Call of Duty για να ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα όπως όπλα, σε μικρό level δεν φαίνεται η διαφορά, όσο ανεβαίνεις level εκεί φαίνεται η διαφορά που έχουν κάποια άτομα καλύτερα όπλα. Σαν παιχνίδι είναι κάτι διαφορετικό μιας και 150 άτομα συμμετέχουν σε ένα lobby για το ποιος θα μείνει ο τελευταίος ζωντανός. Μπορείτε να παίξετε solo, duo, trio και squad. Το ωραίο με τα υπόλοιπα battle royale παιχνίδια είναι ότι είναι λίγο ποιο ρεαλιστικό και φέρνει περισσότερο εικόνα και τα όπλα του παιχνιδιού στην πραγματικότητα.

Αν η εταιρεία θα μπορούσε να κάνει κάτι με τους cheaters, να μην ήταν τόσο pay2win με τα όπλα και έφτιαχνε κάποια bugs και freezes τότε ίσως ήταν το καλύτερο battle royale παιχνίδι και ήταν ακόμα στην κορυφή, όπως ήταν και όταν βγήκε. 

April 29, 2022
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.0
Reviews
Martha is Dead

Είχα πολυ καιρό να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι και να το ευχαριστηθώ. Το Martha is Dead είναι ένα horror, περιπέτειας αλλά και μυστηρίου παιχνίδι, το story και γενικά οι εικόνες δεν είναι για όλους, έχει πολλές βίαιες εικόνες που δεν τις αντέχουν όλοι.
 
 Στο Martha is Dead η αδερφή μας η Martha πεθαίνει και επειδή είμαστε δίδυμες παίρνουμε την θέση της γιατί η μητέρα μας έδειχνε περισσότερη αγάπη στην Martha και όσο είμαστε μικρότεροι πάντα έπαιρνε το μέρος της και αυτό το βλέπουμε και στο τέλος του παιχνιδιού σε ένα μικρό θεατράκι. Στο παιχνίδι μας δείχνει πως πέθανε και στην πραγματικότητα η Martha την οποία εν τέλη φταίμε εμείς για τον θάνατο της.


November 01, 2021
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

 
Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes είναι ένας ακόμα τίτλος του The Dark Pictures Anthology και το μεγαλύτερο σε διάρκεια απο τα προηγούμενα. Άξιζε όμως όσο τα προηγούμενα? Σαν ιστορία κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλό, την ατμόσφαιρα του horror την εσθανόσουν μέχρι το κόκκαλο. 


Το παιχνίδι μας μεταφέρει στο 2003, στον πόλεμο στο Ιράκ και πρωταγωνιστές είναι μία ομάδα 5 Αμερικάνων πεζοναυτών και ένας Ιρακινός στρατιώτης. Σε όλο το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να λάβουν διαφορετικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες καθώς επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι χαρακτήρες αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον και την πορεία της αφήγησης. Και οι πέντε χαρακτήρες μπορούν να επιβιώσουν ή να πεθάνουν ανάλογα με την απόφαση του παίκτη. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι έχει πολλαπλά endings.


Αυτό που δεν περιμέναμε είναι το τέλος το οποίο μας προετοιμάζει ίσως για έναν ακόμα τίτλο ή για μια νέα σειρά διαφορετική απο το The Dark Pictures Anthology μιας και δεν ήταν τόσο σαφές για το τι μπορούμε να δούμε. 

October 30, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.0
Mafia: Definitive Edition

Τα Mafia είναι απο τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών με αποτέλεσμα να το Mafia: Definitive Edition να μην μου ξεφύγει. Η Hangar 13 όπως και με το Mafia 3 έτσι και με το Definitive Edition έκανε πολυ καλή δουλειά. Η Hangar 13 όπως και με το Mafia 3 έτσι και με το Definitive Edition έκανε πολυ καλή δουλειά. Όπως και το αρχικό έτσι και αυτό το ύφος και η ροή του παιχνιδιού είναι τόσο αληθινή που σε βάζουν στον ρόλο της "mafias"

 

Το παιχνίδι ξεκινάει στην εποχή του 1930, στο Lost Heaven. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Tommy Angelo, ο οποίος είναι οδηγός ταξί και ένα βράδυ αναγκάζεται να φυγαδεύσει δύο μέλη της mafias Salieri από μια συμπλοκή με μια αντίπαλη mafia. Ο Don Salieri, το αφεντικό της mafias ανταμείβει τον πρωταγωνιστή μας για την βοήθειά του και αυτόματα καταλαβαίνει ότι το να δουλέψει με την mafia μπορεί να του προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα βγάζει ως οδηγός ταξί και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας.

 

Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι όπως και τα προηγούμενα έτσι και αυτό είχε αρκετές αποστολές για να κάνεις και μια ωραία ιστορία που φαίνεται ότι είναι καλογραμμένο και ότι ασχολήθηκαν ώρες με την ιστορία.

 

 

 

 

 

September 29, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.0
Ghost of Tsushima

Το Ghost of Tsushima είναι το παιχνίδι που ξεπούλησε σαν τρελό στην πλατφόρμα του PS4 και άλλαξε κατά πολυ το σκεπτικό και το gameplay για πολυ κόσμο στον gaming κόσμο, αυτό που έκανε την διαφορά ήταν ο μηχανισμός του παιχνιδιού.


Όσο αφορά για το παιχνίδι το Ghost of Tsushima είναι ένα open world με ήρωα ένα σαμουράι. Το παιχνίδι είναι open world όπως είπαμε για να το εξερευνήσουμε και οι ικανότητες του χαρακτήρα μας όσο παίζουμε δυναμώνουν και όσο προχωράει το παιχνίδι ο χαρακτήρας μας φέρνει όλο ένα και σε ποιο υπεράνθρωπo.


Όσο αφορά τα γραφικά είναι υπερβολικά ρεαλιστικά, το σενάριο είναι καλοσχεδιασμένο, ο μηχανισμός είναι επίσης κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχουμε συνηθίσει. 

May 10, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
Reviews
Blair Witch

Το Blair Witch είναι με διαφορά ένα απο τα καλύτερα horror παιχνίδια που έχω παίξει. Είχε μια καταπληκτική ιστορία, η οποία αν και δεν ταίριαζε και τόσο σύμφωνα με την ταινία που υποτίθεται είναι βασισμένο το παιχνίδι σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία και αν και θα μπορούσαν να βάλουν και αλλα jumpscares ήμουν ευχαριστημένος γιατί αν και λίγα ήταν αρκετά δυνατά για να σου ξυπνήσουν τον φόβο. 

 
 
Όσο αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, βρισκόμαστε στο 1996 και έχουμε ως πρωταγωνιστή τον Ellis ο οποίος εργάζεται ως αστυνόμος. Στην αρχή του παιχνιδιού κιόλας καθώς οδηγούμε το αυτοκίνητο ακούγεται απο το ραδιόφωνο μια είδηση για ένα μικρό αγόρι ονόματι Peter ότι χάθηκε στο δάσος. Ο Ellis αποφασισμένος να βοηθήσει στην υπόθεση, αποφασίζει να πάει και να βοηθήσει για να βρουν τον μικρό Peter, μαζί του σε όλο το παιχνίδι έχει και έναν σκύλο, τον Bullet. 

 
 
Στην αρχή το παιχνίδι είναι πολυ αργό και δεν έχει και πολλά τρελά πράγματα με αποτέλεσμα κάποιοι να βαρεθούν, θα μπορούσαν να βάλουν κάποιον δαίμονα στην αρχή να τραβήξει το ενδιαφέρον του παίκτη. Όσο αφορά τους δαίμονες τους εξοντώνεις με το φακό χτυπώντας τους το φως επάνω τους. 
 

April 24, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Reviews
Resident Evil 3

ΤΟ RE3 είχε τρελό hypeαλλά δυστυχώς όλοι έμειναν με το hype μιας και στην τελική δεν ήταν και τόσο τρελό όσο θα περιμέναμε, το RE2 με διαφορά καλύτερο. Το μεγαλύτερο αρνητικό του gameήταν ότι ήταν πολύ μικρό και δεν μπόρεσε νομίζω κανείς να το ευχαριστηθεί. Επίσης το easymodeήταν πολύ γελοίο που μπορούσε να το παίξει και να το τελειώσει το παιχνίδι κάποιος με ”κλειστά” μάτια κάτι που για εμένα πέφτει πολυ στην ποιότητα του παιχνιδιού και στα μάτια του κόσμου.

 

Τα θετικά που έχει είναι ότι μπορώ να πω πως ο ήχος είναι καταπληκτικός σε επίπεδο που φέρνει πραγματικότητα και καμιά φορά με ήχους όπως του S.T.A.R.S. σου παγώνουν το αίμα όταν τους ακούς. Ένα άλλο καλό που μου άρεσε είναι ο χειρισμός της κάμερας που αν και δεν φέρνει τόσο στο παλιό RE3 που όποιος το έχει παίξει ίσως θα μπορούσε να του ξυπνήσει συναισθήματα που δύσκολα ξεχνάς αλλά με τον τορινό χειρισμό μπορώ να πω πως είναι ποιο εύκολο να το χειριστή κάποιος και είναι και ποιο εύκολο για τους νέους παίκτες που παίζουν πρώτη φορά το παιχνίδι. Σε θέμα γραφικών, όπως και για τους ήχους δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. 

 

Ευχαριστιέσαι να το σκοτώνεις τέρατα. Ο Nemesisαν και λίγο σπαστικός γιατί βγαίνει σε άκυρα σημεία το έχουν κάνει lowώστε να μην σε δυσκολεύει και τόσο. 

 

March 22, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0
Call of Duty: Warzone

Το Call of Duty: Warzone ήταν μια σκέτη απογοήτευση για έμενα μιας και το παιχνίδι είχα πολλά bugs σε επίπεδο κάποιες φορές να πετάει απο το παιχνίδι την ώρα που παίζω και να ξανά πρέπει να το ανοίξω, όχι δεν είχα μονο εγώ αυτό το θέμα, με αρκετούς streamersπου μίλησα είχαν το ίδιο θέμα και έχουν τούμπανα PC. Το καλό όμως είναι ότι είναι δωρεάν κάτι που δεν περίμεναν οι περισσότεροι και είναι μια καλή κίνηση για να τραβήξει κόσμο.
 
Το παιχνίδι είχε και έχει ακόμα hypeαλλά θα πέσει γρήγορα μιας και δεν είναι αυτό που περίμενε ο κόσμος. Όταν ένα παιχνίδι έχει τόσο hypeακόμα και σε betaόταν βγαίνει θα πρέπει να είναι καλοφτιαγμένο για να κρατάει σε hypeόλο τον κόσμο για να συνεχίσει να παίζει αλλιώς αρκετοί απλά δεν το διαγράψουν.
 
Τώρα όσο αφορά το ingameκομμάτι, αν θυμάμαι καλά είναι το μοναδικό παιχνίδι που φιλοξενεί 150 παίκτες, συνήθως όλο τα Battle Royale παιχνίδια φιλοξενούν 100 παίκτες. Είναι μια καλή σκέψη απο την εταιρεία μιας και έχουν βάλει μεγάλο map και ένα νέο σύστημα που μπήκε στα battleroyaleείναι ότι όταν Την πρώτη φορά που θα πεθάνεις δεν βγαίνεις από το match, αλλά μεταφέρεστε σε ένα Gulag, όπου παρακολουθείς άλλους φυλακισμένους συμπαίκτες σου να μονομαχούν προκειμένου να ελευθερωθούν.. Όσο αφορά τον εξοπλισμό πάνω κάτω όπως όλα τα άλλα BattleRoyalegames, έχει τα βασικά όπλα, υπάρχουν κάποια ιδικά κουτιά που τα ανοίγεις και έχουν μέσα όπλα και αυτό που δεν έχουν τα περισσότερα battleroyalegamesείναι ότι μπορείς να μαζέψεις τα λεφτά και να αγοράσεις διάφορα χρήσιμα πράγματα που θα σου χρειαστούν για να φτάσεις στην νίκη.
 

 

February 21, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.0
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

Τα παλιά και κλασικά PlantsvsZombies τα έχω παίξει άπειρες φορές και περίμενα πως και πως για το PlantsvsZombies: forNeighborvilleκαι μπορώ να πω πως είναι καλύτερο απο αυτό που περίμενα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό όσο μου φαίνεται, αλλά το παιχνίδι ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις απο παλιά και αυτό το κάνει απο μονο του ωραίο.

 

Το gameplay του PvE μπορεί να είναι βαρετό και επαναλαμβανόμενο και οι χάρτες για πολλούς παίκτες μπορεί να είναι δύκσολο να τα βγάλεις πέρα για το τι συμβαίνει, αλλά έχει ένα ωραίο και διασκεδαστικό cast των φυτών και ζόμπι με απότελεσμα να σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Στο παιχνίδι μπορείτε να διαλέξετε από τους έξι τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες PvP.

 

Τώρα όσο αφορά τα θετικά είναι ότι υπάρχει ποικιλία αποστολών, ποικιλία customization και mini games,  έντονο multiplayer, όμορφα γραφικά, και νέοι χαρακτήρες. Τώρα τα αρνητικά είναι το campaign είναι επαναλαμβανόμενο, οι χάρτες στο multiplayer είναι χαοτικοί και ο ήχος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Με αρνητικά ή όχι όμως το παινχίδι όπως είπα ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις οπότε αξίζει να το παίξετε.

 

 

17 results - showing 1 - 10
1 2
Notification