God of War: Ragnarok

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
God of War: Ragnarok

God of War: Ragnarok

Το launch trailer μας προετοιμάζει για το τέλος του κόσμου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/9/20] Στα πλαίσια του PS5 showcase, η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συνέχειας του God of War.

Η νέα έκδοση της σειράς θα φέρει την ονομασία Ragnarok και θα κυκλοφορήσει το 2021. Λογικά, σύμφωνα με την ονομασία του, θα αφορά για άλλη μια φορά την Νορβηγική μυθολογία.

[UPDATE: 20/9/20 - Ο Christopher Judge επιστρέφει ως Kratos] Ο Christopher Judge, ηθοποιός που υποδύεται τον Kratos στο God of War reboot, δήλωσε με έμμεσο τρόπο στο Twitter account του ότι θα επανέλθει ως Kratos κι στο Ragnarok που ανακοινώθηκε στο PS5 showcase. Επίσης, ο Judge χρησιμοποίησε το hashtag #GodofWarRagnarok που ενδέχεται να είναι και η πλήρης ονομασία του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 27/5/21 - Sony: "Το παιχνίδι θα ονομάζεται God of War: Ragnarok...μπορεί και όχι]  

Στην αρχική αποκάλυψη του God of War, η Sony είχε γράψει το μότο "Ragnarok is coming", κάτι που ανάγκασε τον κόσμο να αποκαλεί το παιχνίδι "God of War: Ragnarok". Η Sony άφησε να διαρρεύσει κατά λάθος ότι αυτή θα είναι η τελική ονομασία του παιχνιδιού, μέσω ενός λογότυπού του που υπάρχει στην παρουσίαση επενδυτών, η οποία διεξήχθη πριν από μερικές ώρες.

Ωστόσο, το λογότυπο είχε χρησιμοποιηθεί από ένα fan-made γραφικό, του artist Mike LeMieux. Επειδή έχουμε να κάνουμε με παρουσίαση, μάλλον ο συντάκτης του pdf έβαλε το fan-made λογότυπο εκεί κατά λάθος ή απλά επειδή το γραφικό της Sony δεν είναι έτοιμο. Κατά τα άλλα, ο Cory Barlog, director της σειράς, ανέβασε στο Internet ένα facepalm gif, ως απάντηση του γεγονότος αυτού.

[UPDATE 3: 10/9/21 – Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς στη Σκανδιναβική μυθολογία] Κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase, όπου και απολαύφθηκε επίσημα το God of War: Ragnarok, ο game director του, Eric Williams, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο τελευταίος τίτλος της σειράς που θα διαδραματίζεται στη Σκανδιναβική μυθολογία.

Συγκεκριμένα ο Williams δήλωσε ότι το Ragnarok, ένας καταστροφικός κατακλυσμός θα γίνει όντας στο παιχνίδι: Δεν μπορείς να ονομάζεις το παιχνίδι God of War: Ragnarok και να μη συμβεί το Ragnarok μέσα σε αυτό. Θα συμβεί. Και θα ολοκληρώσουμε την Σκανδιναβική σειρά με αυτό. Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι τα τρία βασίλεια που δεν μπορούσαμε να επισκεφτούμε στο God of War του 2018, Vanaheim, Svartalfheim και Asgard, θα είναι πλέον προσβάσιμα. Στο PlayStation Blog αναγράφεται: "Η επόμενη προσθήκη της σειράς θα σας φέρει μία μεγαλύτερη, ομορφότερη και πιο μυστηριώδη ποικιλία από τοποθεσίες από οποιοδήποτε άλλο God of War."

[UPDATE 4: 16/8/22 - Νέο τρέιλερ με σύνοψη της ιστορίας] Το νέο τρέιλερ του God of War Ragnarok έχει σύνοψη της ιστορίας του God of War που κυκλοφόρησε το 2018 στο PS4, με στατικές εικόνες. Σας προετοιμάζει έτσι για την ιστορία του God of War Ragnarok.

[UPDATE 5: 4/10/22 - Η διάρκεια] Το God of War: Ragnarok θα διαρκεί 20 ώρες, σύμφωνα με φήμες από το Insider Gaming.

Οι 20 ώρες αφορούν μόνο το main story, χωρίς τις προαιρετικές αποστολές και χωρίς να κάνετε τα πάντα. Μαζί με τα side quests θα διαρκεί 40 ώρες.

[UPDATE 6: 28/10/22 - Launch trailer] Το launch trailer του God of War: Ragnarok μας προετοιμάζει για το τέλος του κόσμου.

"Ο χρόνος τελειώνει, οι προφητείες λένε ότι ο Fimbulwinter οδηγεί στο Ragnarok. Ο πόλεμος έρχεται." μας θυμίζει ο Atreus.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PS5 και PS4.

Δείτε το gameplay trailer του God of War: Ragnarok και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Gastone (Level 10) 17/09/2020 00:09
Απίστευτο! Μόλις 3 χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικ ού και κορυφαίου για την προηγούμενη γενιά God of War, έρχεται το επόμενο κεφάλαιο στην σειρά. Ανυπομονώ απίστευτα...
#2 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:24
Ήταν αναμενόμενο και απλά περιμέναμε την επιβεβαίωση. Ήρθε η ώρα ο Kratos να χώσει το τσεκούρι του βαθιά στις σάρκες των εχθρών του.Θα απολαύσουμε σίγουρα επικές στιγμές.
#3 Smoses (Level 26) 17/09/2020 11:07
Το God of War ήταν ένα αριστούργημα, δύσκολο να προχωρήσει κάποιος μετά από αυτό και να καταφέρει να το εξελίξει. Ελπίζω η Santa Monica Studio να μας διαψεύσει και να έχει πάει το Ragnarok 10 βήματα μπροστά.
#4 ashbringer0891 (Level 4) 21/09/2020 15:59
Η φωνή του καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εκπληκτική .Αρκετοί παίκτες γύρισαν στο μενού το audio στα αγγλικά απο ελληνικά μόνο και μόνο για να ακούσουν τη φωνή του.
#5 George102 (Level 1) 10/09/2021 22:02
Quoting ashbringer0891:
Η φωνή του καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εκπληκτική .Αρκετοί παίκτες γύρισαν στο μενού το audio στα αγγλικά απο ελληνικά μόνο και μόνο για να ακούσουν τη φωνή του.

Εμένα πιο πολύ με cringare η φωνή του Ατρέα και γιαυτο το γυρισα στα Αγγλικα :lol:
Notification