Resident Evil Village Collector's Editions

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Resident Evil Village Collector's Editions

Resident Evil Village Collector's Editions

Δύο συλλεκτικές και pre-order bonus.

Κατά την διάρκεια του αποψινού Resident Evil: Village Showcase, η Capcom πέρα από το πρώτο gameplay video και τις πρώτες πληροφορίες του Resident Evil: Village, παρουσίασε και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Το νέο Resident Evil: Village, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και όλες τις κονσόλες (εκτός του Switch) θα συνοδευτεί από δύο συλλεκτικές εκδόσεις. Την Deluxe και την Collector's Edition.

resident evil village collectors edition

Η Digital Deluxe Edition θα έχει το λεγόμενο Trauma Pack, το οποίο θα σας δώσει τα εξής in-game στοιχεία: Μουσική στα Safe Rooms, την φιγούρα Mr. Everywhere, ειδικό φίλτρο για το παιχνίδι, την μέγιστη δυσκολία, συσκευή αποθήκευσης (η οποία μοιάζει με κασσετόφωνο), το συλλεκτικό όπλο Albert01Chris και το The Tragedy of Ethan Winters.

resident evil village collectors edition

Η Collector's Edition θα έχει φιγούρα του Chris Redfield, αφίσα, artbook, το παιχνίδι σε steelbook και το Trauma Pack, το οποίο θα σας δώσει όλα τα περιεχόμενα της Deluxe Edition. Όλα αυτά σε ένα συλλεκτικό κουτί.

resident evil village collectors edition
Με προπαραγγελία θα έχετε ως bonus κάποια συλλεκτικά in-game αντικείμενα και συγκεκριμένα το Mr. Raccoon (Weapon Charm) και το Survival Resource Pack με γιατρικά, σφαίρες και κατσαβίδι.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαϊου.

Δείτε το video review του Resident Evil 7: Biohazard.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες σχετικά με το Resident Evil Village και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 22/01/2021 10:45
Έχει μπει στην λίστα με τα games που θέλω να παίξω φέτος. Αν δεν καταφέρω να πάρω κάποια ξεχωριστή έκδοση, θα πάρω το απλό retail σίγουρα
#2 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:24
Εκπληκτική συλλεκτική .Τυχεροί όσοι την αποκτήσουν .
Notification