Νέα single-player games από την Naughty Dog

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέα single-player games από την Naughty Dog

Νέα single-player games από την Naughty Dog

Το ένα video game είναι αρκετά φιλόδοξο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/5/23] Η Naughty Dog ετοιμάζει ένα νέο single-player game, σύμφωνα με δήλωσή της στο Twitter.

O δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg έγραψε πριν από μερικές ώρες ότι έχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι developers της Naughty Dog που δούλευαν στο The Last of Us: Part 2 multiplayer game έχουν φύγει σε άλλα projects. Η Naughty Dog επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και έγραψε παράλληλα ότι ετοιμάζει ένα νέο single-player game.

Η Naughty Dog είπε συγκεκριμένα: "Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο The Last of Us: Part 2 multiplayer αλλά και σε άλλα projects, όπως μία νέα single-player εμπειρία.

[UPDATE: 15/12/23 - Δύο νέα single-player games] Η Naughty Dog ετοιμάζει δύο νέα single-player games, τα οποία θα αποτελέσουν νέες σειρές και θα είναι αρκετά φιλόδοξα.

Θα μπορούσε το Naughty Dog να επιστρέψει στη σειρά Uncharted; H Naughty Dog είπε ότι «τελείωσε» με την σειρά (αν και μια διαφορετική ομάδα θα μπορούσε, φυσικά, να φτιάξει το δικό της Uncharted game).

Ο Neil Druckmann του Naughty Dog γράφει το σενάριο ενός νέου παιχνιδιού και είναι director, αλλά δεν μπορεί ακόμα να πει τι είναι. «Ξέρω ότι οι fans θέλουν πραγματικά το The Last of Us: Part III, το ακούω συνέχεια», είπε ο Druckmann. "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι".

Μερικοί πιστεύουν επίσης ότι το Naughty Dog μπορεί να στρέψει την προσοχή της σε ένα εντελώς νέο είδος, το fantasy, για το επόμενο παιχνίδι της. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται σε αυτή τη φάση, εκτός από το γεγονός ότι το Naughty Dog έχει στα σκαριά τουλάχιστον δύο νέα single-player games.

Απευθυνόμενη στην ακύρωση του The Last of Us Online, όπως ονομάστηκε, η Naughty Dog είπε ότι η ομάδα θα χρειαζόταν να βάλει όλους τους πόρους της στο παιχνίδι και να υποστηρίξει το περιεχόμενό του μετά την κυκλοφορία για «τα επόμενα χρόνια». Αυτό θα είχε «σοβαρά» αντίκτυπο στην ικανότητα της ομάδας να κάνει single-player games. Η Naughty Dog έπρεπε λοιπόν να επιλέξει. «Είχαμε μπροστά μας δύο δρόμους: να γίνουμε ένα στούντιο παιχνιδιών αποκλειστικά με ζωντανή υπηρεσία ή να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αφηγηματικά single-player games που έχουν καθορίσει την ιστορία της Naughty Dog», είπε η Αμερικάνικη εταιρεία ομάδα. Το Naughty Dog επέλεξε το δεύτερο, και πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε single-player games.

[UPDATE: 29/2/24 - "Αρκετά φιλόδοξο video game"] Ο Neil Druckmann, game director της Naughty Dog, δήλωσε στο Logic ότι το ένα video game που ετοιμάζει η εταιρεία του είναι "πολύ φιλόφοξο" και είπε: "Έχω σταματήσει να πιστεύω τι είναι στα αλήθεια δύσκολο γιατί ξέρω ότι θα αγχώσω τα μέλν της ομάδας. Θέλω η ανάπτυξη να είναι μια απολαυστική εμπειρία για μένα και τους άλλους στην ομάδα".

Ο Kurt Margenau της Naughty Dog δουλεύει επίσης σε ένα νέο video game, το οποίο και παρουσίασε στην εταιρεία πρόσφατα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το νέο video game των Naughty Dog και visual arts και συζητήστε για την Naughty Dog στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 16/12/2023 16:10
Kαι έτσι πρέπει......... ............... ............!!
Notification