Το PS5 μπορεί να υποστηρίξει backwards compatibility και με PS1, PS2, PS3

Hot
Το PS5 μπορεί να υποστηρίξει backwards compatibility και με PS1, PS2, PS3

Το PS5 μπορεί να υποστηρίξει backwards compatibility και με PS1, PS2, PS3

Η πατέντα φέρει τον τίτλο "Backward Compatibility Through Use Of Spoof Clock And Fine Grain Frequency Control".

Μια νέα κατοχύρωση του PlayStation υπαινίσσεται τo backwards compatibility.

Οι fans του PlayStation θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι η Sony βρήκε τελικά έναν τρόπο να εφαρμόσει backwards compatibility. Tο PlayStation 5 είχε μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και έκανε κάποιες τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις, ένα από τα χαρακτηριστικά που έλειπαν ήταν η συμβατότητα παλαιότερων games στις νέες κονσόλες. Η τελευταία πατέντα εντοπίστηκε από τον χρήστη Shaun του Twitter, ο οποίος δηλώνει ότι η Sony ίσως κατάφερε να κατοχυρώσει τo backwards compatibility για τις κονσόλες της. Η πατέντα που φέρει τον τίτλο "Backward Compatibility Through Use Of Spoof Clock And Fine Grain Frequency Control" επιτρέπει την εκτέλεση μιας εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για ένα διαφορετικό πρότυπο frequency clock.

Αυτό μπορεί να μη βγάζει νόημα ωστόσο σημαίνει ότι games που έχουν σχεδιαστεί για άλλα συστήματα τα οποία είναι πολύ πιο αδύναμα (σε αυτή την περίπτωση, τα PS1, PS2, PS3) δεν μπορούν να τρέξουν απευθείας στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Αυτή η πατέντα στοχεύει να το διορθώσει αυτό, επινοώντας έναν τρόπο ώστε η εφαρμογή να τρέχει στη νέα κονσόλα.

Δείτε τις επίσημες ειδήσεις του PS5 και τι ισχύει για το backwards compatibility.

Συζητήστε για το PS5 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 13/01/2022 17:55
Μακάρι να υλοποιηθεί η πατέντα ώστε επιτέλους δλδ, να έχουμε ένα PS5 που να επεκτείνει το Backward Compatibility του και σε PS1 - PS2 - PS3 :eek:
Άσε που θα έχουμε και 100% καλύτερη απόδοση στα παλαιότερα Games, όπως γίνεται τώρα με του PS4. 8)

Σταυρωμένα δάχτυλα λοιπόν......... ............... ............... ............... ............... ............... ........ :-)
#2 Kadaz (Level 23) 13/01/2022 18:06
Τελικά μια χαρά κάνω και δν βιάζομαι να πάρω κονσόλα ps5.
Notification