• Ειδήσεις
  • FPS
  • Call of Duty Pacifist έφτασε στο 10ο Prestige...χωρίς να σκοτώσει κανέναν!

Call of Duty Pacifist έφτασε στο 10ο Prestige...χωρίς να σκοτώσει κανέναν!

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Call of Duty Pacifist έφτασε στο 10ο Prestige...χωρίς να σκοτώσει κανέναν!

Call of Duty Pacifist έφτασε στο 10ο Prestige...χωρίς να σκοτώσει κανέναν!

Οι συμπαίκτες του θα "πέρασαν καλά".

Ο παίκτης του Call of Duty Pilgore1 κατάφερε να φτάσει στο 10ο Prestige του Call of Duty: Modern Warfare 3...χωρίς να σκοτώσει κανέναν!

Ο Pilgore1 δημοσίευσε το επίτευγμά του στο subreddit r/ModernWarfareIII. Έπαιξε 486 παιχνίδια για 3 ημέρες, 3 ώρες και 17 λεπτά. Φυσικά είχε K/D 0,00 (κρίμα στους συμπαίκτες το) και μία εντυπωσιακή αναλογία νίκης/ήττας 3,19.

Όπως τόνισε το Dot Esports, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pilgore1 το κάνει αυτό. Κατάφερε να κάνει το ίδιο πράγμα στο Call of Duty: Modern Warfare II. Αλλά κατάφερε να πετύχει το 10ο Prestige πολύ πιο γρήγορα αυτή τη φορά. Πέρυσι, χρειάστηκε 688 παιχνίδια και πάνω από 100 ώρες.

 

Even pacifists can reach 10th prestige.
byu/Pilgore1 inModernWarfareIII

 

Ο Pilgore1 συνέχισε λέγοντας ότι ένας σημαντικός λόγος που μπόρεσε να φτάσει στο 10ο Prestige τόσο γρήγορα ήταν ότι έπαιζε στην Playlist Small Map Moshpit με ενεργοποιημένο το διπλό XP. Επίσης αστειεύτηκε ότι το μόνο πράγμα που σκότωσε ήταν τα...σερί νικών άλλων παικτών.

Δείτε επίσης το πιο πρόσφατο DLC του Call of Duty με τους Stoners και τους μπάφους και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 kostas294 (Level 8) 18/04/2024 21:55
Zombies έπαιξε καθόλου; :D
Notification