Το Netflix αύξησε ξανά τις τιμές των συνδρομών

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Netflix αύξησε ξανά τις τιμές των συνδρομών

Το Netflix αύξησε ξανά τις τιμές των συνδρομών

Άρχισαν τα όργανα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/10/23] Το Netflix σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές μετά το τέλος της απεργίας του σωματείου ηθοποιών στην Αμερική (SAG-AFTRA).

Συγκεκριμένα, το Netflix θα αυξήσει την τιμή της υπηρεσίας...χωρίς διαφημίσεις! Η Wall Street Journal έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπου αναφέρει ότι η αύξηση πιθανότατα θα ξεκινήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Δεν ήταν αμέσως σαφές πόσο το Netflix θα αυξήσει τις τιμές ή πότε ακριβώς θα ισχύσουν οι νέες τιμές, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα αυξηθούν οι τιμές και στα άλλα πακέτα του Netflix.

Οι τρέχουσες τιμές Netflix είναι οι εξής: Βασικό πακέτο με διαφημίσεις: 6,99 $/μήνα. Βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις: 15,49 $/μήνα (μπορούν να προστεθούν επιπλέον θέσεις μελών για 7,99 $ κάθε μήνα). Premium: 19,99 $/μήνα (μπορούν να προστεθούν επιπλέον θέσεις για νέα μέλη για 7,99 $ κάθε μήνα).

Η SAG-AFTRA βρίσκεται σε απεργία από τα μέσα Ιουλίου και είναι αβέβαιο πότε θα τελειώσει. Οι ηθοποιοί συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) την Δευτέρα και θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη. Η ένωση συγγραφέων έκλεισε μια δοκιμαστική συμφωνία με το AMPTP την περασμένη εβδομάδα μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων. 

[UPDATE: 19/10/23 - Νέα αύξηση τιμών] Το Netflix αύξησε τις τιμές των συνδρομητικών πακέτων. Το πακέτο Basic από 10$/μήνα ανεβαίνει στα 12$/μήνα.
Το Premium από 20$/μήνα ανεβαίνει στα 23$/μήνα.
Tο φθηνότερο πακέτο με τις διαφημίσεις ($7) και το standard ($15.50) θα έχουν την ίδια τιμή.

Εν τω μεταξύ μετά την παγκόσμια εφαρμογή του συστήματος αποκοπής διπλών λογαριασμών (password sharing), με σύνδεση στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi εντός 30 ημερών, το Netflix κέρδισε 8,8 (σχεδόν 9) εκατομμύρια συνδρομητές για το τελευταίο τρίμηνο. Συνεπώς μένει να δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Δείτε το ακατάλληλο περιεχόμενο σε ταινίες του Netflix για μικρά παιδιά και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 03/10/2023 23:04
Καλά θα πάει και αυτό.
Notification