Καμένος YouTuber έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Super Smash Bros., έπαιζε για 69 ώρες

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Καμένος YouTuber έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Super Smash Bros., έπαιζε για 69 ώρες

Καμένος YouTuber έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Super Smash Bros., έπαιζε για 69 ώρες

Είχε δεκάλεπτο διάλειμμα για κάθε ώρα και το ξόδεψε σε ύπνο.

Ο YouTuber TCNick3 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο οποίο έπαιζε σερί Super Smash Bros. Έκατσε για...69 ώρες! Μιλάμε δηλαδή για 3 ημέρες παρά μόλις 3 ώρες!

Το παράδοξο είναι ότι το ρεκόρ αυτό είναι καταχωρημένο στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες και άνηκε στον Καναδό Daniel Bergman, ο οποίος έπαιξε Smash Bros για 57 ώρες ακριβώς. Ο TCNick3 είπε: "Δεν ήθελα απλώς να νικήσω το ρεκόρ, ήθελα να το συντρίψω. Ο στόχος λοιπόν: 69 ώρες συνεχόμενα, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση".

Φυσικά για να πετύχει κάτι τέτοιο, ο TCNick3 φρόντισε να μην καταναλώσει τίποτα που θα μπορούσε να του απαιτήσει να κάνει συχνά ταξίδια στην τουαλέτα. Σύμφωνα με τους κανόνες του Guiness, του επιτρεπόταν ένα διάλειμμα μόνο 10 λεπτών για κάθε ώρα που έπαιζε. Το TCNick3 το πήρε αυτό με τη μορφή δύο ωρών ύπνου κάθε νύχτα στις τρεις ημέρες που χρειάστηκαν για να επιτύχει πραγματικά το παγκόσμιο ρεκόρ.

Παίζει να είναι ένας από τους πιο καμένους gamers που έχουν υπάρξει ποτέ για να κάτσει για τόσες μέρες με απειροελάχιστο ύπνο. Σημαδιακός αριθμός το...69 by the way (σ.σ. γιατί κάπως έτσι θα τον πήγε), αλλά όχι για τέτοιες περιπτώσεις. Ειλικρινά ούτε 18ωρο δεν αξίζει να χαλάει κάποιος για την υγεία του. Χρόνος θα υπάρξει και άλλες ημέρες. Ο άνθρωπος ελπίζουμε να είναι καλά στην υγεία του και να μην χρειάστηκε καρδιολόγο μετά από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα για το τουρνουά Smash Bros που ακύρωσε η Nintendo και άφησε κόσμο στην ανεργία και συζητήστε για το Smash Bros. Ultimate στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 nitraki (Level 3) 05/12/2022 21:57
Καθολου παραλογο για εναν γκειμερ που λατρευει ενα παιχνιδι ανετα θα μπορουσα να το κανω κ εγω για F1
Notification