Ο hacker Gary Bowser θα πληρώνει την Nintendo 25-30% του μισθού του για όλη του την ζωή

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο hacker Gary Bowser θα πληρώνει την Nintendo 25-30% του μισθού του για όλη του την ζωή

Ο hacker Gary Bowser θα πληρώνει την Nintendo 25-30% του μισθού του για όλη του την ζωή

Και πάλι αυτό δεν θα φτάσει για τα 14,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο hacker Gary Bowser, ο οποίος τσίπαρε Nintendo Switch, δήλωσε ότι θα πληρώνει για μια ζωή το πρόστιμο των 14.500.000 δολαρίων και συγκεκριμένα το 25-30% του εισοδήματός του θα πηγαίνει στη Nintendo.

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2022 καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση. συμφώνησε σε πρόστιμο 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, συν ένα πρόσθετο πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να διευθετήσει την πολιτική αγωγή της ίδιας της Nintendo εναντίον του.

Μιλώντας στον podcaster Nick Moses, ο Bowser εξήγησε ότι η Nintendo είναι πλέον σε θέση να αποκτά το 25-30% του προσωπικού του εισοδήματος για το υπόλοιπο της επαγγελματικής του ζωής. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει, με τη Nintendo να παίρνει πίσω 175 δολάρια από τη δουλειά του Bowser στη φυλακή ενώ ήταν έγκλειστος στο Ομοσπονδιακό Κέντρο Κράτησης SeaTac στην Ουάσιγκτον. Φαίνεται αδύνατο να μπορέσει ποτέ να επιστρέψει το συνολικό ποσό.

Ωστόσο, λόγω χρόνου και καλής συμπεριφοράς, ο Bowser είναι πλέον ελεύθερος να επιστρέψει στην πατρίδα του στον Καναδά μέσα σε 14 μήνες αντί για 40.

Πριν από τη σύλληψή του, ο Bowser είχε εργαστεί ως μέλος της ομάδας των hackers Team Xecuter ως «πωλητής» της εταιρείας. Κέρδισε 320.000 δολάρια σε 7 χρόνια, ποσό που είναι κατά πολύ λιγότερο  από το πρόστιμο που καλείται τώρα να πληρώσει.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Nintendo δήλωσαν ότι ο Team Xecutor είχε προκαλέσει στην εταιρεία «ζημιές μεγαλύτερες από 65 εκατομμύρια δολάρια» λόγω του χρόνου που αφιέρωσε η Nintendo στo hardware update για την αποτροπή της πειρατείας (σ.σ. προφανώς και από χαμένες πωλήσεις σε hardware και games).

Οι hackers που μπλέκονται με την πειρατεία αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρές συνέπειες και ο Bowser είχε μία από τις μεγαλύτερες ποινές όλων των εποχών.

Δείτε όλο το χρονικό της δίκης και της φυλάκισης του Gary Bowser και συζητήστε για την Nintendo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 18/04/2023 14:20
Μήπως προσέλαβαν Έλληνα δικηγόρο; Γιατί κάπως έτσι μου φαίνεται ότι λειτούργησε η κατάσταση :-*
Notification