Η Belle Delphine έβγαλε 90.000 δολάρια από τα απόνερα του μπάνιου της αλλά το PayPal την πλήρωσε 5 χρόνια μετά

NewHot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Belle Delphine έβγαλε 90.000 δολάρια από τα απόνερα του μπάνιου της αλλά το PayPal την πλήρωσε 5 χρόνια μετά

Η Belle Delphine έβγαλε 90.000 δολάρια από τα απόνερα του μπάνιου της αλλά το PayPal την πλήρωσε 5 χρόνια μετά

Το PayPal είχε κλείσει το account της..."gamer girl".

Η "gamer influencer" (ναι ΟΚ) Belle Delphine άρχισε να πουλάει τα...απόνερα του μπάνιου της το 2019 σε απελπισμένους simps και κατάφερε να πουλήσει συνολικά 600 μπουκάλια, βγάζοντας 90.000 δολάρια. Το PayPal όμως τις επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς δεν της έδινε τα χρήματά της.

Συγκεκριμένα, το PayPal χρέωνε την Belle Delphine...-2.500 δολάρια για κάθε εισερχόμενο έμβασμα πώλησης, λέγοντας ότι παραβίαζε τους όρους χρήσης της πλατφόρμας, χωρίς ποτέ να διευκρινίσει ποιοι όροι παραβιάζονταν.

Η Belle Delphine δήλωσε: "Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, προσπάθησα να τους τηλεφωνήσω και μου είπαν «συγγνώμη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!» Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερη είδηση ​​να πω ότι έβγαλα «πολλά λεφτά» από την πώληση του νερού του μπάνιου μου. απλά κράτησα αυτό το μυστικό…τελικά, είμαι ακόμα χαρούμενη που το έκανα, καθώς ήταν μια πολύ αστεία στιγμή στο Internet όταν συνέβη, και εξακολουθούσα να έστελνα με ταχυδρομείο όλα τα νερά του μπάνιου που αγόρασαν από εμένα (το οποίο έκανα μόνη μου) fuck Paypal I guess".

Τελικά τα εισέπραξε
Όπως και να έχει, η Belle Delphine μετά από πολλές διαμαρτυρίες στα social media κατάφερε τελικά να εισπράξει τα 90.000 δολάρια από το PayPal. Παρόλα αυτά, κάποιοι χρήστες διαμαρτύρονταν επειδή έλεγαν ότι εξέτασαν τα...νερά που τους πούλησε (ναι, έφτασαν μέχρι εκεί), λέγοντας ότι "δεν περιείχαν ανθρώπινο DNA).

Στο ενδιάμεσο μην νομίζετε ότι πεινούσε. Έχει λογαριασμό στο OnlyFans.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ban που δέχτηκε η Belle Delphine και συζητήστε για διάφορες ειδήσεις στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 kostas294 (Level 9) 05/06/2024 10:40
Πόσο τελειωμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αγοράζει τα απόνερα μιας streamer;
Notification