FIFA 23 gameplay video

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
FIFA 23 gameplay video

FIFA 23 gameplay video

Hypermotion 2, Power Shot, ντρίμπλες κ.α.

Η EA Sports αποκάλυψε το πρώτο σοβαρό δείγμα από το gameplay του FIFA 23. Οι developers ανέλυσαν τις νέες αλλαγές στις κινήσεις των παικτών, στα στημένα, το νέο Power Shot και πολλά ακόμη στοιχεία.

Το αρχικό τρέιλερ είχε μόλις...5 δευτερόλεπτα gameplay, επομένως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος "gameplay trailer". Τώρα θα έχουμε ένα πιο ουσιαστικό και εκτενές gameplay video. 

Νέα animations
Το FIFA 23 θα έχει την νέα τεχνολογία motion capture και machine learning στα animations, τα οποία θα είναι διπλάσια σε σχέση με πέρυσι.

Στην EA έκαναν motion capturing σε κάθε είδους προπόνηση για να καταγράψουν animations, είτε ομαδικές κινήσεις, είτε στο ένας εναντίον ενός. Υπάρχουν πάνω από 9.000.000 frames δεδομένων τα οποία έγιναν capture. Έχουν γίνει ξεχωριστά captures σε άνδρες και γυναίκες. Τα animations μου άρεσαν και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των παικτών στο πως κινούνται.

Με την Hypermotion 2 engine θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα FIFA και οι παίκτες θα κινούνται λιγότερο "ρομποτικά". Θα ανταποκρίνονται σε δυναμικές συνθήκες αγώνα. Οι κινήσεις βασίζονται σε δεδομένα motion capture από περισσότερα πραγματικά ματς ποδοσφαίρου σε σχέση με πριν και στη συνέχεια μπαίνουν σε έναν αλγόριθμο machine learning που μπορεί να κάνει generate animations κίνησης σε real-time ως ανταπόκριση των όσων συμβαίνουν στο γήπεδο στον αγώνα σας.

Δείτε το gameplay video παρακάτω:

Ένα από τα κύρια σημεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι όταν οι παίκτες εμφανίζονταν να κάνουν "skating" όταν έκαναν σπριντ, άλλαζαν κατεύθυνση ενώ ντριμπλάρουν και σταματούσαν ξαφνικά. Με την Hypermotion2, οι παίκτες μπορούν να κάνουν μικρότερα βήματα ισορροπίας ανάμεσα στα βήματα για να κάνουν το βάδισμά τους πιο αληθινό.

Power Shot
Η επίθεση και η άμυνα έχουν υποστεί αλλαγές. Αρχικά μπορείτε να εκτελέσετε ένα Power Shot κρατώντας τα L1 + R2 σε PS5/PS4 και μετά το σουτ (ή τα αντίστοιχα shoulder buttons του Xbox + σουτ). Αυτά τα πολύ δυνατά σουτ προκαλούν και ζουμ της κάμερας, ώστε το τελείωμα να δείχνει εκπληκτικό, αλλά είναι αργά και είναι δύσκολο να στοχεύσετε σωστά.

Νέο κοντρόλ με καλύτερο έλεγχο
Με το Composed Ball Control φέτος μπορείτε να κοντρολάρετε την μπάλα όχι μόνο με την γνωστή υποδοχή, αλλά και με κοντρόλ της μπάλας προς την σωστή κατεύθυνση που θέλετε.

Στημένα
Σχετικά με τις στημένες φάσεις, στα πέναλτι κάθε ποδοσφαιριστής έχει στην μπάλα έναν κύκλο που ανοίγει και κλείνει και θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί όταν θα είναι πολύ κοντά στην μπάλα.

Στα φάουλ μου αρέσει μου επιτέλους στο νέο σύστημα μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς σε ποιο σημείο θα χτυπήσετε την μπάλα, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο σε ποδοσφαιράκι. Μπορείτε επίσης να δείτε και την ακριβή κατεύθυνση που θα κινηθεί η μπάλα. Άρα οι εκτελέσεις φάουλ θα είναι πολύ πιο εύκολες. Στα φάουλ θα μπορείτε να βάλετε αμυντικό να ξαπλώσει οριζόντια πίσω από το τείχος.

Technical Dribbling
Επιπλέον, το "Technical Dribbling" είναι πλέον το προεπιλεγμένο στυλ όταν μετακινείστε χρησιμοποιώντας μόνο τον αριστερό μοχλό. Υποτίθεται ότι κάνει το τρέξιμο με την μπάλα να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση, ενσωματώνοντας τα νέα animations. Ωστόσο, υποτίθεται ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα ντρίμπλας ενός παίκτη.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό, η ικανότητα των αμυντικών να τζαρτζάρουν τους αντιπάλους έχει βελτιωθεί. Με καλύτερα και πιο συνεπή animations, ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ικανότητα ενός αμυνόμενου παίκτη να τοποθετείται αποτελεσματικά για να αποτρέψει τις επιθέσεις. Θα υπάρχουν ξεχωριστά skill moves για τους μεγάλους παίκτες. Κάθε μεγάλος παίκτης θα έχει διαφορετικό στυλ ντρίμπλας.

Τερματοφύλακες και...δάκτυλα
Οι τερματοφύλακες θα έχουν διαφορετικό χρόνο αντίδρασης, ανάλογα με το πως θα βλέπουν την μπάλα ή αν θα παρεμβάλλονται άλλοι παίκτες. Επίσης, θα πηδάνε και θα πιάνουν την μπάλα πιο ρεαλιστικά όταν παρεμβάλλεται άλλος παίκτης, ενώ θα υπάρχουν animations και στα δάχτυλα στις αποκρούσεις.

Διαφορετικά τρεξίματα παικτών
Στις next-gen εκδόσεις κονσολών και στα PC, έχει δοθεί σε όλους τους παίκτες ένα από τα τρία νέα στυλ σπριντ «AcceleRATE». Οι παίκτες μπορούν είτε να είναι «Εκρηκτικοί» στην ντρίμπλα τους, να κάνουν «μακροσκελή» ντρίμπλα ή να είναι «Ελεγχόμενοι» στον τρόπο που τρέχουν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο φτάνουν τις μέγιστες ταχύτητες.

Οι εκρηκτικοί παίκτες ξεφεύγουν πιο γρήγορα από τους άλλους, αλλά ολοκληρώνουν την κίνηση εξίσου γρήγορα. Οι μακροχρόνιοι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο για να ξεκινήσουν, αλλά μπορούν να πάρουν κεφάλι για να φτάσουν ακόμα και τους πιο γρήγορους αντιπάλους. Το Controlled είναι ένας πιο τυπικός συνδυασμός των δύο. Αυτά θα ισχύσουν τόσο σε ανδρικούς, όσο και σε γυναικείους αγώνες, όπου θα υπάρχουν animations αποκλειστικά για εκείνα τα ματς. 

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για τον Kylian Mbappe και την Sam Kerr καθώς επίσης και σε ποια εξώφυλλα θα είναι ο καθένας.

Δείτε το FIFA 23 gameplay trailer και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Tas13 (Level 14) 28/07/2022 00:24
Από το βίντεο φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλειά φέτος αν όντως θα γίνουν όπως τα λένε.
Το πρόβλημα είναι μην κυκλοφορήσει και σκιστούνε πάλι στα bugs. Γιατί EA ειναι αυτή.
#2 JohnnyPap (Level 13) 01/08/2022 00:53
Μετά από αυτό το gameplay νομίζω ότι η Konami μαλλον δεν προκειται να ανακάμψει ποτέ. Ειναι πάρα πάρα πολλά χρόνια πίσω.
Η EA παίζει μπάλα μόνη της πλέον. Σκεφτείτε ότι η Konami δεν έχει ανακοινώσει τιποτα για την νεα σεζον και μαλλον το efootball κατάντησε "game as service" (και καλά) που καποια στιγμη θα αδειασει απο παικτες.
Notification