Gameworld-logo-1400x425

Το GameWorld.gr ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό ειδησεογραφικό site για video games, με γραφεία σε Αθήνα και Κύπρο. Περιλαμβάνει ειδήσεις, reviews, previews, μόνιμες στήλες, εκπομπές και Forum συζητήσεων για όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, το GameWorld είναι ένα ανεξάρτητο online μέσο.

Στόχος του GameWorld.gr είναι η άμεση και αντικειμενική κάλυψη των νέων games της αγοράς μέσω εκτενών reviews. Καλύπτει τα περισσότερα reviews ανά έτος σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέσα ειδικού τύπου, ενώ παράλληλα διαθέτει την πιο έμπειρη συντακτική ομάδα, που κατά το παρελθόν είχε στελεχώσει τα περιοδικά PC Master, Games, καθώς και άλλα μέσα των ομίλων Πήγασος και 24 Media. Το GameWorld.gr καλύπτει τα gaming δρώμενα εντός και εκτός Ελλάδας, με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και gaming events.

Εκπομπές
Από το 2003 το GameWorld.gr έχει σημειώσει μία πορεία 11 ετών με την πρώτη ραδιοφωνική για games στα FM ("Users"), η οποία έχει περάσει από τους σταθμούς Champions 89.2, Sportime 89.2, Sentra FM 103.3 και Sport 24 Radio 103.3. Τηλεοπτικά, οι Users έχουν υπάρξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel 9 και Extra, ενώ για 2 χρόνια είχαμε και guest εβδομαδιαία παρουσία στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Επιπλέον, από το 2008 μέχρι σήμερα, το κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube, ενημερώνει τους gamers καθημερινά για τις νέες gaming κυκλοφορίες μέσω εκτενών παρουσιάσεων, gameplay videos, reviews, συνεντεύξεων και ψυχαγωγικών εκπομπών, όπως τα Game Maniacs και Battle, που έχουν καθιερωθεί σήμερα στην συνείδηση των gamers.

Η θεματολογία εκπομπών του GameWorld.gr στο YouTube δεν επικεντρώνεται μόνο στα games, αλλά και σε εκτενείς παρουσιάσεις gaming περιφερειακών, μέσω των αντίστοιχων video reviews. Ακόμη, διεξάγει 2-3 φορές την εβδομάδα live gaming εκπομπές στο Twitch.tv, απευθύνεται ακόμη και στους retro gamers, μέσω της ομώνυμης εκπομπής, ενώ μεταδίδει το gaming και στο ευρύ κοινό με την σειρά "The History of video games" που έχει ως στόχο να καλύψει όλη την ιστορία των games μέχρι σήμερα.

Events
Πέρα από το ειδησεογραφικό κομμάτι, το GameWorld.gr είναι το gaming site που πρώτο καθιέρωσε τα gaming events. Έχει συμμετάσχει από την DTE του 2006 μέχρι σήμερα ως χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα ραντεβού των gamers και συγκεκριμένα στις εκθέσεις DTE, Electronica & Digitec, Mediaterra, ΔΕΘ, Athens Digital Week, Game On, Gaming Festival και Digital Universe. Παράλληλα, έχει διοργανώσει δεκάδες launch events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αφορούν τα νέα games της αγοράς. Στα events του GameWorld ο κόσμος μπορεί να παίξει τα νέα games, να δει live reviews απ' τους συντάκτες του site, να δοκιμάσει την τύχη του σε τουρνουά ή Battle με τους συντάκτες και να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς.

Στόχος του GameWorld.gr είναι να συνεχίσει να προσφέρει gaming ενημέρωση, τόσο γραπτώς όσο και μέσω των εκπομπών του, με πλήρη αντικειμενικότητα, αμεροληψία και κυρίως σεβασμό προς τον σύγχρονο gamer.

Οι στόχοι του site
- Να ενημερώνει έγκυρα, έγκαιρα και αντικειμενικά τους αναγνώστες του με όλες τις σημαντικές ειδήσεις του χώρου και να αναλύει τα νέα games μέσω εκτενών reviews και previews.
- Η ανταλλαγή απόψεων των gamers μέσω του Forum και μέσω του Community όπου μπορούν να γνωρίσουν νέα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.
- Σταθερή παρουσία στο YouTube με gameplay videos, παρουσιάσεις και εκπομπές όπου οι αναγνώστες έχουν ενεργό ρόλο.
- Απώτερος στόχος του GameWorld είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης τηλεοπτικής gaming εκπομπής.

Γιατί να επιλέξετε το GameWorld για την ενημέρωσή σας
- Είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο gaming site, φτιαγμένο από gamers για gamers.
- Προσφέρει τον μεγαλύτερο αριθμό από reviews κάθε χρόνο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέσα.
- Οι κριτικές του είναι άκρως αντικειμενικές και αυστηρές, όπως πρέπει να κρίνεται ένα video game, με σεβασμό προς τον gamer που θα πληρώσει το αντίτιμο για να το αποκτήσει.
- Σας δίνει την απόλυτη ελευθερία λόγου μέσω των Blogs, του Forum, του Community και του Facebook, όλο το 24ωρο.
- Στο Community του μπορείτε να βρείτε φίλους, να δημιουργήσετε ομάδες ή εκδηλώσεις, καθώς επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο με τα αγαπημένα σας games ή άλλα ενδιαφέροντα.
- Η εκπομπή Users στα FM και το Twitch.tv είναι η μακροβιότερη στην κατηγορία των games και η μόνη με πλήρη επικοινωνία με τους ακροατές/τηλεθεατές μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων.
- Έχει τον πληρέστερο τομέα για gaming downloads στην Ελλάδα, προσφέροντάς σας νέα demos των σημαντικότερων games, patches, retro games, mods, tips, αλλά και updates τα οποία δημιουργούνται από ανεπίσημα ελληνικά fan sites.
- Διοργανώνει τους μεγαλύτερους online διαγωνισμούς καθημερινά, μοιράζοντάς σας πλούσια δώρα, από games μέχρι και κονσόλες. Το Game of the Year αποτελεί από το 2009 τον μεγαλύτερο online gaming διαγωνισμό.
- Προσφέρει έναν 24ωρο Mumble Voice Chat server, για συζήτηση, αλλά και για να παίξετε τα online games που θέλετε με τους φίλους σας ή με την Clan σας.

Ακολουθήστε μας
- Στο Forum και στη συνέχεια στα παρακάτω social networks:
Η Σελίδα μας στο Facebook.
Το κανάλι μας στο YouTube.
GameWorld Facebok Group Chat.
H Facebook Page της εκπομπής Users.
- Users Facebook Group Chat.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Αν έχετε κάποια απορία για οποιοδήποτε video game τότε ρωτήστε την μέσω του Forum μας.

Το περιεχόμενο του παρόντος site προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αντιγραφή όλου ή μερους του περιεχομένου με κάθε μέσο, συμβατικό ή ηλεκτρονικό, χωρίς την αναφορά της πηγής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επίσημη συνεργασία αναδημοσίευσης ειδήσεων από και προς το site μας παρακαλούμε
κάντε κλικ εδώ.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία, συνεργασίες ή προτάσεις μπορείτε να στέλνετε τα emails σας στο info [ατ] gameworld.gr.

Notification