Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ride: Racing από την Milestone

26 Jan 2015 19:53 - 10 Sep 2020 10:11 #155991 by Γιώργος Λόλας

Ride
Η Milestone επιστρέφει στα Racing δύο τροχών.

Πέρα από την κυκλοφορία του Sebastien Loeb Rally Evo, η Milestone ετοιμάζει έναν ακόμα τίτλο για τους θαυμαστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή την φορά μέσω του Ride που σας βάζει στο τιμόνι μηχανών μεγάλου κυβισμού. Θα περιέχει πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα μηχανών από 14 κατασκευαστές, και εκατοντάδες αντικείμενα για να κάνετε customize τον αναβάτη σας. Οι πίστες που θα περιλαμβάνει θα είναι τόσο πραγματικές, όσο και φανταστικές που θα χωρίζονται σε 15 τοποθεσίες (με τα έως τώρα δεδομένα), ενώ θα προσφέρει και offline split-screen multiplayer δύο παικτών.



Το Ride θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου 2015 για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2015 18:39 #156071 by Πιέρρος Φουστέρης

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2015 18:07 - 14 Jun 2015 18:08 #162615 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Έπειτα από πολλές ώρες ενασχόλησης μου με το Ride, αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Το νέο δημιούργημα της Milestone τα πηγαίνει περίφημα σε κάποιους τομείς, αλλά απογοητεύει σε άλλους. Αρχικά, άξια αναφοράς είναι η τεράστια ποικιλία από μηχανές και μηχανικά εξαρτήματα που τις βελτιώνουν. Η λίστα περιλαμβάνει πάνω από 100 μηχανές και άλλα τόσα εξαρτήματα, δίνοντας σας αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης. Επίσης, υπάρχει μία ενδιαφέρουσα λίστα από modes που θα σας κρατήσουν συντροφιά για αρκετές ώρες.

Εκεί που τα χάλασε η Milestone, είναι ο τεχνικός τομέας. Αν και οι μηχανές έχουν τρομερή λεπτομέρεια, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για το περιβάλλον, τις πίστες και τους φωτισμούς. Επιπρόσθετα, ο ηχητικός τομέας είναι ίσως το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς καταστρέφει στην κυριολεξία την ατμόσφαιρα και το immersion. Σε γενικές γραμμές, το Ride προσπάθησε να γίνει το Gran Turismo των μηχανών, αλλά τα τεχνικά προβλήματα το κράτησαν πίσω. Υπό άλλες συνθήκες, είναι σίγουρο πως θα έθετε υποψηφιότητα για το καλύτερο racing game της χρονιάς.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψη μου στο σχετικό review .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2020 18:13 #237029 by Giorgos Tsolaridis
Ride 4
Η εταιρεία ανάπτυξης Milestone εξέδωσε νέο gameplay τρέιλερ για το επερχόμενο Racing.


Η Milestone ανακοίνωσε ότι το Ride 4 επιστρέφει στις πίστες αυτό τον Οκτώβριο και δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ από το gameplay του παιχνιδιού.

Η Milestone σε μια συνέντευξη τύπου δήλωσε: "Η ομάδα προγραμματιστών μας έχει αναπαράγει τέλεια τις απίστευτες λεπτομέρειες που υπάρχουν σε μια μοτοσυκλέτα σε σχέση με τους πραγματικούς ομολόγους τους. Όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών στο Ride 4 έχουν δημιουργηθεί από την αρχή χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τις πιο πρωτότυπες σαρώσεις για να φέρουμε και να αναπαραστήσουμε σε 3D τις πιο εικονικές μοτοσυκλέτες αλλά ακόμη και το πιο σπάνιων και αποκλειστικών μοντέλων".


Το Ride 4 θα περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο career mode που θα οδηγήσει τους παίκτες στις πιο δύσκολες προκλήσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν για τα δίκυκλα μηχανοκίνητα αθλήματα. Εάν οι παίκτες αναζητούν μια πιο δύσκολη πρόκληση μπορούν να δοκιμάσουν το Endurance mode όπου η Milestone περιγράφει ως το πιο "η πιο δύσκολη πρόκληση που υπάρχει στο παιχνίδι όπου μόνο οι καλύτεροι virtual riders μπορούν να αντιμετωπίσουν". Τo mode αυτό διαθέτει υψηλό επίπεδο ρεαλισμού καθώς υπάρχει δυναμικός φωτισμός, καιρικές συνθήκες, Pit Stops για ελαστικά και διαχείριση καυσίμων.

Το Ride 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification