Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Έρχεται νέο Test Drive από την BigBen

17 Dec 2016 12:51 #191067 by Μάνος Γρυπάρης


Οι δημιουργοί του WRC 6 πιάνουν και πάλι δουλειά.

Η θρυλική σειρά Test Drive μας έχει κρατήσει συντροφιά από τα τέλη της δεκαετίας του '80 στους υπολογιστές της εποχής (ποιος ξεχνάει άλλωστε την έκδοση για Amiga) μέχρι την πιο σύγχρονη gaming ιστορία.

Το Test Drive Unlimited της εταιρείας ανάπτυξης Eden Games και της Atari, προσπάθησε να "χτυπήσει" τον ανταγωνισμό στα Racing, εισάγοντας open world στοιχεία. Ωστόσο άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις στο gameplay του. Παρότι πούλησε 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα τελικά δεν είχε την ποιότητα της πρώτης έκδοσης και δεν μας προσέφερε εν τέλει κάποιο sequel.

Η BigBen Interactive ανακοίνωσε, μέσω του διευθύνωντος συμβούλου της, Alain Frank, ότι εξαγόρασε την σειρά Test Drive. Ο Frank δήλωσε: "Θα σεβαστούμε την ποιότητα της σειράς την οποία αγαπούν πολλοί παίκτες. Οι developers μας είναι άκρως ενθουσιασμένοι επειδή θα δουλέψουν σε μια σειρά που έχει ήδη αποδείξει την αξία της. Το Test Drive Unlimited 2 πούλησε 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχω ακόμα το αντίτυπο της πρώτης έκδοσης στο δωμάτιό μου και είχα περάσει αρκετές διασκεδαστικές ώρες μαζί του. Είχαμε αναπτύξει στο παρελθόν racing όπως το WRC 6, οπότε είμαι πεπεισμένος ότι θα φτιάξουμε ένα καλό Racing".

Για να δούμε αν η σειρά Test Drive θα επιστρέψει στις ρίζες της ή αν θα ακολουθήσει τα σύγχρονα πρότυπα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 20:59 #232096 by Giorgos Tsolaridis
Test Drive Unlimited 3
Η Nacon επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο της project με διαφορά.


Έχουν περάσει 14 χρόνια από την κυκλοφορία του original Test Drive Unlimited και σχεδόν δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του sequel, Burnout Paradise. Πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η KT Racing – Kylotonn, η οποία είχε αναπτύξει το World Rally Championship στο παρελθόν, θα αναλάβει την ανάπτυξη του επόμενου Racing της σειράς.

Τα νέα έρχονται από την Nacon και συγκεκριμένα από τον Benoit Clerc. Για να ανακεφαλαιώσουμε, "Nacon" είναι η νέα ονομασία για την BigBen Group, η οποία είχαμε μάθει πως αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς σε προηγούμενη είδηση.

Μιλώντας για την ομάδα ο Benoit Clerc αναφέρει: “Έχουν ως βάση το Παρίσι και την Λυών. Εξειδικεύονται στα Racing. Κάνουν off-road αγώνες και εργάζονται πάνω στο μεγαλύτερο μας project με διαφορά, το επόμενο Test Drive Unlimited.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2020 01:01 #236300 by Giorgos Tsolaridis
Test Drive Unlimited 3
Θα αποκαλυφθεί την άλλη εβδομάδα


Η εταιρεία ανάπτυξης Nacon ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο Test Drive την άλλη εβδομάδα. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2020 02:05 #236377 by Giorgos Tsolaridis
Test Drive Unlimited Solar Crown
Παρουσιάστηκε και επίσημα.


Η εταιρεία ανάπτυξης KT Racing παρουσίασε και επίσημα το νέο Test Drive, το οποίο θα ονομάζεται Test Drive Unlimited Solar Crown.

Το νέο Racing της σειράς παρουσιάστηκε στην έκθεση Nacon Connect. Υπόσχεται ότι "θα διατηρήσει το DNA της σειράς, δηλαδή την αγάπη για τα όμορφα αυτοκίνητα και τν απόλαυση οδήγησης σε πολυτελείς νησιωτικούς προορισμός, οι οποίοι θα αποδοθούν στο παιχνίδι με κλίμακα 1:1.

Στη νέα έκδοση θα πρέπει να διαγωνιστείτε στη διοργάνωση Solar Crown, η οποία έχει μυστηριώδη στοιχήματα, με στόχο να αναβαθμίσετε το status του χαρακτήρα σας στο community. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε customization για τον χαρακτήρα σας και αυτοκίνητα που υπάρχουν και στον πραγματικό κόσμο. Το gameplay θα έχει αρκετή ελευθερία, ώστε να προχωράτε στο παιχνίδι όπως επιθυμείτε. Θα υπάρχουν ακόμη υψηλής ποιότητας physics, χάρις στην engine που δημιουργήθηκε για την σειρά WRC, που παράγει διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.


Περισσότερα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και τα format, θα παρουσιαστούν στο μέλλον. Creative Director του παιχνιδιού είναι ο Alain Jarniou, ο οποίος ήταν director και στο Test Drive Unlimited 2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 13:05 #249833 by Giorgos Tsolaridis
Test Drive Unlimited Solar Crown Νέο τρέιλερ με Range Rover και Aston Martin. 
  Η KT Racing παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Test Drive Unlimited Solar Crown.
 Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μία Range Rover και μία Aston Martin σε Head to Head αναμέτρηση.
  Το Test Drive Unlimited Solar Crown θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 13:58 - 03 Aug 2021 14:01 #254128 by Stathis Moose Stathopoulos
Test Drive Unlimited Solar Crown: Ημερομηνία κυκλοφορίας



Νέο τρέιλερ στο νησί του Hong Kong.



Η εταιρεία ανάπτυξης Kylotonn Studios και η Nacon ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Test Drive Unlimited Solar Crown, την οποία παρουσίασαν μαζί με τρέιλερ. Το επερχόμενο Racing υπόσχεται γερές κόντρες, καθώς θα διεξάγεται στο νησί του Χονγκ Κονγκ.

Το Test Drive Unlimited Solar Crown αποτελεί ένα open world racing. Το νησί ως τοποθεσία θα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2022 23:18 #264344 by Nikos Georgopoulos
Καθυστερεί για το 2023



Το Test Drive Unlimited Solar Crown επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Τελικά καθυστέρησε για το 2022 και τώρα ανακοινώνεται μια νέα καθυστέρηση, αυτή τη φορά για το 2023.
Η εταιρεία ανάπτυξης Kylotonn Studios και η Nacon δήλωσαν ότι προσπαθούν να τελειοποιήσουν το νέο Test Drive, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξή του. Το Racing αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020. Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «Με στόχο να αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία στις τελευταίες κονσόλες και να μεγιστοποιήσει τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού, η Nacon αποφάσισε να μην αναπτύσσει πλέον το Test Drive Unlimited Solar Crown για PlayStation 4 και Xbox One».

Ενώ ο πρωταρχικός στόχος της δημιουργίας ενός αντιγράφου σε κλίμακα 1:1 του Χονγκ Κονγκ στο οποίο τα πολυτελή αυτοκίνητα δεν έχουν αλλάξει, η Nacon πρόσθεσε ότι θέλει να επικεντρωθεί επίσης στο στοιχείο του τρόπου ζωής του παιχνιδιού. Αυτό θα περιλαμβάνει πολλές πτυχές της ιδιοκτησίας αυτοκινήτου, από την αγορά ενός νέου σετ τροχών έως τη χρήση τους με τρόπο που χτίζει τη φήμη σας στη σκηνή αγώνων Solar Crown.

Αυτός ο διαγωνισμός καταλήγει σε έναν πόλεμο μεταξύ δύο Clans, πλούσιων ιδιοκτητών αυτοκινήτων, τους Streets και τους Sharps. Κάθε clan θέλει να επιβάλει το χαρακτηριστικό της στυλ στην πόλη και θα πρέπει να διαλέξετε μια πλευρά ενώ ανεβαίνετε κάθε φορά επίπεδο στις κοινωνικές βαθμίδες της αγωνιστικής σκηνής. Κάθε ομάδα έχει επίσης τη δική της έδρα για τη συγκέντρωση, τον εορτασμό των νικών και την εύρεση νέων αποστολών, καθώς και μια περιοχή VIP που προορίζεται για τα πιο έμπιστα μέλη κάθε clan.

Παράλληλα, για το νέο Test Drive θα διεξαχθούν και διάφορες beta, ενώ η Nacon ανακοίνωσε και το Greedfall 2: The Dying World, μια συνέχεια του RPG του 2019 που περιλαμβάνει νέες επιλογές τακτικής μάχης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:55 #272055 by Nikos Georgopoulos
Νέα καθυστέρηση



Η Nacon ανακοίνωσε ότι το Test Drive Unlimited Solar Crown θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Πλέον η νέα περίοδος ορίστηκε για τις αρχές του 2024. Τουλάχιστον η closed beta ξεκινάει στις 24 Ιουλίου και μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να συμμετάσχετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification