Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameAssistant: The Tool For Every Gamer

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
05 Mar 2020 00:47 - 05 Mar 2020 21:18 #232071 by Manos
Manos created the topic: GameAssistant: The Tool For Every Gamer
GameAssistant: The Tool For Every Gamer review
Βοηθητικό εργαλείο για τα games του Steam.


Θυμάστε τις παλιές εποχές που αγοράζαμε τα περιοδικά για games και ψάχναμε για walkthroughs, κρυφούς κωδικούς, ή ακόμη και το να εμφανίσουμε κρυφά πράγματα στα games και που μόνο οι developers γνώριζαν; Άντε στην καλύτερη και οι μύστες του περιοδικού.

Ε λοιπόν οι καιροί άλλαξαν και πλέον είμαστε στην ψηφιακή εποχή. Οι περισσότεροι gamers και συγκεκριμένα πάνω από 1 δις πληθυσμού, παίζουν στο Steam. Με αυτό το σκεπτικό κυκλοφόρησε και το GameAssistant, ένα Software το οποίο αποκτάτε από το Steam και που μέσω αυτού μπορείτε να αλλάξετε τις παραμέτρους των games σας.

Κερδίστε…με τον εύκολο τρόπο
Όταν θα αποκτήσετε το GameAssistant στο Steam, θα το τρέξετε και στη συνέχεια μέσω αυτού θα μπορέσετε να δείτε την λίστα των games που υποστηρίζονται στα αριστερά της οθόνης και στα δεξιά τα στοιχεία που μπορείτε να αλλάξετε σε κάθε παιχνίδι. Αλλάζετε τις παραμέτρους που θέλετε και τέλος τρέχετε το παιχνίδι μέσω του GameAssistant.

Το GameAssistant σας εμφανίζει cheats (σ.σ. σε single-player games εννοείται και σε όσα τα υποστηρίζουν), αλλά και links με walkthroughs, τόσο σε βίντεο, όσο και γραπτά για τους παραδοσιακούς. Πρακτικά λοιπόν, αν κολλήσετε σε κάποια σημεία τότε θα βρείτε απευθείας την απάντηση. Σε κάποια games υπάρχουν από τροποποιήσεις για καλύτερα frames, μέχρι και αλλαγή του Field of View (εύρος ορατότητας) για να βλέπετε και να παίζετε καλύτερα.

Αλλάξτε κρυφές παραμέτρους
Όλα τα games που έχετε στην κατοχή σας έχουν ορισμένες κρυφές παραμέτρους, τις οποίες γνωρίζουν μόνο οι developers και οι γύρω τους. Στο GameAssistant μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραμέτρους αυτές. Συγκεκριμένα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το intro βίντεο, να κάνετε το εκάστοτε παλιό παιχνίδι συμβατό με το PC σας ή να αλλάξετε ρυθμίσεις γραφικών που δεν υπάρχουν στα settings.

Απλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι υποστηρίζεται μια συγκεκριμένη λίστα από games, την οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Το Game Assistant έχει φίλτρο για να δείτε ποια games σας υποστηρίζονται, είτε τα έχετε εγκατεστημένα, είτε όχι.

Το Game Assistant κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στο Steam και κοστίζει 8,2 ευρώ. Αν το αποκτήσετε με έκπτωση 15% μέχρι τις 9 Μαρτίου, τότε θα δώσετε 6,96 ευρώ. Οι δυνατότητες που προσφέρει σαφώς και μπορούν να σας διευκολύνουν σε πολλά games, ενώ σίγουρα θα σκεφτείτε να ξανακάνετε install παλιότερα games στα οποία είχατε κολλήσει.

Το Game Assistant κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στο Steam και κοστίζει 8,2 ευρώ. Αν το αποκτήσετε με έκπτωση 15% μέχρι τις 9 Μαρτίου, τότε θα δώσετε 6,96 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.
Οι δυνατότητες που προσφέρει σαφώς και μπορούν να σας διευκολύνουν σε πολλά games, ενώ σίγουρα θα σκεφτείτε να ξανακάνετε install παλιότερα games στα οποία είχατε κολλήσει."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last Edit: 05 Mar 2020 21:18 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.259 seconds
Notification