Thanx Lordwinter
Η απόκτηση του xboxone προσωπικά θα γίνει από παραγγελία από ίντερνετ, γιατί με την αντιπροσωπία της Microsoft στην χώρα μας, η οποία δεν έχει διαθέσει καν ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας ακόμα , δεν βγαίνει άκρη lol
Πάντως φταίει πιστεύω και το γεγονός ότι και το xbox360 στην χώρα μας δεν είχε τόσο υψηλές πωλήσεις , σε σχέση μ τον ανταγωνισμό πάντα. Και μέσα από ένα προσωπικό παράδειγμα , από όλους τους γνωστούς μου και φίλους μου που ασχολούνται με videogames ζήτημα να είχαν και έχουν στην κατοχή τους οι 5 -6 xbox360 και φυσικά σχεδόν όλοι από αυτούς ένα ps3 κάπου θα το έχουνε.
Τέλος για να μην φύγω εντελώς offtopic και να μην μακρυγορώ , να πω ότι τις περισσότερες collectors που έχω τις έχω αγοράσει μεταχειρησμένες από internet ή έχει τύχει να τις βρω στο ''άκυρο'' σε διάφορα καταστήματα σε πολύ χαμηλες τιμές!
Επόμενοι στόχοι θα είναι το πακέτο όλων των cave shooter που κυκλοφόρησε στην ιαπωνία καθώς και το Ys: Memories of Celceta Silver Anniversary Edition.
(μπορείτε να μου πείτε κάπως ή να μου δώσετε κάποιο λινκ που να λέει πως ανεβάζω φώτο?? γιατί θέλω να ανεβάσω τώρα 2-3 και δεν πολύ κατάλαβα πως να το κάνω

)