Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PUBG: New State

25 Feb 2021 14:49 #246826 by Skeagga
PUBG: New State was created by Skeagga
 
Η PUBG Studio, εταιρεία ανάπτυξης που ανέπτυξε το PUBG για PC και κονσόλες, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει η ίδια το PUBG: New State. Θα είναι το sequel του PUBG Mobile, που αναπτύχθηκε από την Tencent.
Δείτε το τρέιλερ:

Το PUBG: New State θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS φέτος, με τις προεγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Google Play. Όπως και με το PUBG Mobile, το PUBG: New State θα είναι δωρεάν και υπόσχεται να θέσει ένα νέο στανταρ για τα mobile games.
Το mobile battle royale διαδραματίζεται στο μέλλον, στο 2051. Έχει ένα νέο map 8x8 με το όνομα Troi και νέες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε. Το PUBG: New State θα έχει πολλά νέα mechanics και gadgets, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 15:13 #246954 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic PUBG: New State
PUBG: New State Έρχεται το επόμενο PUBG Mobile.
 Η PUBG Studio, εταιρεία ανάπτυξης που ανέπτυξε το PUBG για PC και κονσόλες, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει η ίδια το PUBG: New State. Θα είναι το sequel του PUBG Mobile, που αναπτύχθηκε από την Tencent.Δείτε το τρέιλερ:
PUBG: New State θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS φέτος, με τις προεγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Google Play. Όπως και με το PUBG Mobile, το PUBG: New State θα είναι δωρεάν και υπόσχεται να θέσει ένα νέο στανταρ για τα mobile games.Το mobile battle royale διαδραματίζεται στο μέλλον, στο 2051. Έχει ένα νέο map 8x8 με το όνομα Troi και νέες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε. Το PUBG: New State θα έχει πολλά νέα mechanics και  gadgets , όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification