Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Crowfall

07 Dec 2016 19:45 - 07 Dec 2016 19:49 #190503 by Μάνος Μαρίνος

Η εταιρεία ανάπτυξης ArtCraft Entertainment αποτελείται από βετεράνους developers του χώρου των MMO, οι οποίοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε games όπως τα Ultima Online, Shadowbane, Star Wars: Galaxies και Star Wars: The Old Republic. Η καμπάνια στο Indiegogo έφτασε επιτυχώς τον ελάχιστο στόχο που έθεσαν οι developers, ενώ τονίζεται ότι η διαφορά της συγκεκριμένης καμπάνιας από τις άλλες είναι ότι με προσφορά χρημάτων δεν κερδίζετε απλά επιπλέον ανέσεις στο τελικό προϊόν, αλλά επενδύετε στην ίδια την εταιρεία ανάπτυξης.

Το Crowfall είναι ένα MMORPG με Strategy στοιχεία που βασίζεται στην συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες και την αντίστοιχη διαμάχη σε μάχες μεγάλης κλίμακας που ονομάζονται campaigns. Οι developers ευελπιστούν να μετατρέψουν το Crowfall στο πρώτο MMORPG που θα σας προσφέρει αποτέλεσμα μάχης (νίκη ή ήττα) σε συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας.

Το Crowfall βρίσκεται αυτή την στιγμή σε pre-Alpha φάση και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2017.

Διαβάστε περισσότερα στην αντίστοιχη είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2017 15:45 - 17 May 2017 15:47 #198572 by Angel
Replied by Angel on topic Crowfall
Βελτιώσεις στο Character Customization και στα Γραφικά


Η ArtCraft Entertainment ανακοίνωσε ότι το Crowfall θα δεχθεί μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που αφορούν την δημιουργία και εξέλιξη των χαρακτήρων. Πλέον, δε θα χρειάζεται να επιλέγετε ένα Archetype, αφού τα classes δεν θα είναι “κλειδωμένα” σε συγκεκριμένα races. Αυτό θα αλλάξει και όλα τα passives των χαρακτήρων.Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν και κάντε κλίκ εδώ για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες πιο αναλυτικά.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2017 18:08 #204597 by Πιέρρος Φουστέρης
Τρέιλερ στην GamescomΤο νέο τρέιλερ του Crowfall παρουσιάστηκε στην Gamescom 2017.

Απολαύστε το παρακάτω:Το Crowfall αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο Early Access και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2017. Θα ακολουθεί το Buy-to-Play μόντελο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2017 21:07 #208524 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Καθυστέρηση στην διάθεσή του

Η ArtCraft Entertainment ανακοίνωσε ότι το Crowfall δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στα τέλη του 2017 όπως αρχικά είχε προγραμματίσει.

Η εταιρεία ανάπτυξης του υποσχόμενου MMORPG έκανε αρκετές αλλαγές σε βασικούς τομείς του Crowfall, βελτιώνοντας το. Μία από αυτές τις αλλαγές αφορούν τα classes τα οποία πλέον δεν είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένα races. Πλέον, το Crowfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Το Crowfall βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στάδιο Early Access και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2018. Θα ακολουθεί το buy-to-play μοντέλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 12:19 #252049 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Crowfall
Crowfall Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. 

 Μετά από πολλές καθυστερήσεις, η ArtCraft Entertainment θα κυκλοφορήσει τελικά το Crowfall στις 6 Ιουλίου.
 Όλα αυτά με χρηματοδότηση στο Kickstarter 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Στην πορεία ωστόσο υπήρξε  επιπλέον επένδυση  12 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο  του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 14:15 #254131 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Crowfall
Crowfall: Το launch trailer στη δημοσιότητα

Το MMORPG Crowfall κυκλοφόρησε στα PC και η ArtCraft Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2022 09:44 #267694 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Crowfall
Το MMORPG Crowfall κλείνει τους servers του "για να σωθεί"
Θα ξανανοίξει όταν μπορέσουν οι developers να το λειτουργήσουν.

Το MMO Crowfall, το οποίο χρηματοδοτήθηκε μέσο Kickstarter, κλείνει τις πόρτες του στους παίκτες περίπου ένα χρόνο αφού τις άνοιξε. Οι developers του παιχνιδιού, Monumental, μοιράστηκαν τα νέα με τους παίκτες την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, δίνοντας τους 15 μέρες, μέχρι τις 22 του μήνα δηλαδή, για να ολοκληρώσουν οτιδήποτε ακόμα ήθελαν να κάνουν πριν κατεβάσουν το παιχνίδι.

Από μόνη της αυτή η είδηση δεν είναι δυστυχώς κάτι σπάνιο, τραγικά πολλά online games έχουν παρόμοιο τέλος. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι αυτή τη φορά, οι δημιουργοί δεν σταματούν να δουλεύουν στο παιχνίδι. «Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν η τεράστια ποσότητα δουλειάς που χρειάζεται στο development για να μπορούν να φτιαχτούν καινούρια campaign και ταυτόχρονα να μπορεί να τρέχει μέρα με τη μέρα το game», γράφει η ανακοίνωση . «Για να μπορέσουμε να εστιάσουμε ξανά τις προσπάθειες μας από την ζωντανή λειτουργία προς το development, έχουμε αποφασίσει να βγάλουμε το Crowfall offline προς το παρόν». Οπότε το game θα επιστρέψει, τουλάχιστον σύμφωνα με τους developers. Δεν υπάρχει όμως κανένα στοιχείο για το πότε θα είναι αυτό ή τι αλλαγές θα γίνουν, μιας και ούτε η Monumental ξέρει. «Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό τον χρόνο για να οργανώσουμε το μέλλον του παιχνιδιού» συνεχίζει η ανακοίνωση. «Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι αυτό, αλλά επενδύουμε και ξανασκεφτόμαστε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, από την τεχνολογία στον πυρήνα του και τα εργαλεία, μέχρι το art, το design και το gameplay. Τίποτα δεν μένει στην άκρη».Κατανοητό γιατί θέλουν να συνεχίσουν με το game. Το Crowfall, μετά το επιτυχημένο Kickstarter campaign του ήταν υπό development για πάνω από 6 χρόνια, οπότε το να κλείσει τελείως μετά από μόνο ένα χρόνο λειτουργίας θα είναι ένα αρκετά λυπηρό τέλος στην ιστορία του. Από την άλλη όμως, το να μπορείς να λειτουργήσεις το game και ταυτόχρονα να φτιάχνεις καινούριο content είναι σήμα κατατεθέν των live-service παιχνιδιών όπως ένα MMO και μία ομάδα χωρίς τους πόρους να το καταφέρει αυτό πάντα θα δυσκολεύεται. Υποτίθεται ότι μεγάλο μέρος αυτής της επαναξιολόγησης θα είναι να βρουν έναν τρόπο να μπορούν να κάνουν και τα δύο σημαντικά αυτά πράγματα χωρίς υπερβολικούς συμβιβασμούς ή περαιτέρω χρηματοδότηση. Ταυτόχρονα είναι δύσκολο να σκεφτείς κάποιον να επιστρέφει και να ξοδεύει λεφτά στο game, όταν αυτό ήδη έχει βγει εκτός λειτουργίας μια φορά. Δεν εκτρέφει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Monumental δεν είναι ιδιαίτερα ανοικτή στην επικοινωνία. Αγόρασαν το Crowfall από την Artcraft, τους αρχικούς developers, τον Δεκέμβριο του 2021 και στην αρχή ανέβαζαν συχνά ενημερώσεις, ειδικά τον Μάρτιο του 2022. Μέχρι την προαναφερθείσα ανακοίνωση όμως, η προηγούμενη ανακοίνωση ήταν τον Απρίλιο. Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία τους στα social media.

Στο μεταξύ, όλα τα κτήρια, mounts και emotes που κανονικά πωλούνταν στο μαγαζί του Crowfall ήταν δωρεάν. Οι παίκτες είχαν επίσης αυτόματη επιστροφή χρημάτων σε αγορές που είχαν γίνει τις τελευταίες 90 μέρες πριν την ανακοίνωση στις 7 του μηνός. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσες να κατεβάσεις το παιχνίδι πριν κλείσει από τότε και μετά, μιας που είχαν κλείσει τα downloads.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification