Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft: Classic

02 Nov 2018 22:15 - 02 Nov 2018 22:19 #219866 by Μάνος Γρυπάρης
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και η Blizzard θα το διαθέσει δωρεάν.

Το World of Warcraft: Classic αποτελεί προσομοίωση της πρώτης έκδοσης του World of Warcraft (Vanilla legacy servers) που είχε κυκλοφορήσει το 2004 και φυσικά τα γραφικά του ήταν τελείως διαφορετικά από τα σημερινά.

Για να το παίξετε δεν θα χρειαστείτε συνδρομή. Η είδηση για την περίοδο κυκλοφορίας ανακοινώθηκε στην BlizzCon 2018 πριν από λίγο από τον επικεφαλής παραγωγής, John Hight.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2018 09:40 - 03 Nov 2018 09:41 #219886 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft Classic: Περίοδος κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε και επίσημα. Δεν θα απαιτεί συνδρομή.Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.

Το World of Warcraft: Classic αποτελεί προσομοίωση της πρώτης έκδοσης του World of Warcraft που είχε κυκλοφορήσει το 2004. Για να το παίξετε δεν θα χρειαστείτε συνδρομή. Η είδηση για την περίοδο κυκλοφορίας ανακοινώθηκε στην BlizzCon 2018 πριν από λίγο από τον επικεφαλής παραγωγής, John Hight.

Διαβάστε για το demo του World of Warcraft: Classic και μάθετε περισσότερα στο αναλυτικό άρθρο μας.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 13:35 #225967 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Το World of Warcraft επαναδημιουργήθηκε στην Unreal Engine 4

Επικρατούν περισσότερο τα ρεαλιστικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Το στυλ κινουμένων σχεδίων που χαρακτήριζε το WoW έχει χαρακτηρίσει την σειρά παιχνιδιών, όμως ένας σχεδιαστής αναρωτήθηκε πως θα έδειχνε το WoW, εάν φτιαχνόταν σήμερα.

Έτσι ο σχεδιαστής επανασχέδιασε το Azeroth στην Unreal Engine 4 για κάποια χρόνια και τελικά τα κατάφερε. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο παρατώ βίντεο, το οποίο κάνει μια περιοδεία στο Durotar, Duskwood και Westfall.

O προγραμματιστής Daniel L, έχει επανασχεδιάσει αρκετά κομμάτι του WoW τα προηγούμενα χρόνια στην Unreal και πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε την δουλεία του από το 2015. Κάποιες από τις βασικές χαρακτηριστικές λειτουργιές και έχουν διατηρηθεί στον επανασχεδιασμό του, ωστόσο έχει δώσει περισσότερο έμφαση στην αναδιάρθρωση των περιοχών του παιχνιδιού, όπως τα τείχη του Orgrimmar και τα Horde buildings, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τρομερή λεπτομέρεια. Σε σύγκριση με την κλασσική οπτικη της Blizzard, η προσπάθεια του σχεδιαστή απαιτεί έχει μια διαφορετική ματιά προς το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι αλλαγές που έκανε να ρίχνουν αρκετά την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Παρ όλα αυτά μιλάμε για μια προσπάθεια ενός και μόνο ατόμου.

Εν τέλει, ίσως όλα αυτά οδηγήσουν σε κάτι καλό, καθώς ο σχεδιαστής παιχνιδιών, Kevin Martens, έχει δηλώσει στο PC Gamer, ότι η ομάδα εξετάζει την επανασχεδίαση του παιχνιδιού, το οποίο θα αφορά γεγονότα που συμβαίνουν ακομα και 100 χρόνια μετά τα πρώτα games.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 19:06 #226686 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft Classic: Ουρές σε servers
Η Blizzard προειδοποιεί για το λανσάρισμα.


Η Blizzard εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι fans του World of Warcraft Classic μπορεί να φτάσουν να δουν ουρές από gamers που θα περιμένουν να συνδεθούν στους servers, αν τα άτομα ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 παικτών ανά server.

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε η κατοχύρωση των usernames σας και παράλληλα σας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξετε και το realm στο οποίο θα παίξετε. Για το Herod realm οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και το population θα είναι υψηλό. Έτσι, η Blizzard δήλωσε ότι μετά τους 10.000 παίκτες ο server θα γεμίζει και θα υπάρχουν σίγουρα ουρές παικτών. Ο Community Manager Kaivax, δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας ότι προτείνει να επιλέξετε έναν άλλο server για να είστε σίγουροι ότι δεν θα περιμένετε.Το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC και Mac.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:51 #226786 by Giorgos Tsolaridis
WoW Classic: Ένα εκατομμύριο viewers στο Twitch
Ρεκόρ από viewers με το launch.


Έσπασε ρεκόρ το World of Warcraft Classic με το launch του σήμερα, 27 Αυγούστου.

Σας είχαμε κάνει γνωστό σε προηγούμενο άρθρο πως ότι οι fans του World of Warcraft Classic μπορεί να φτάσουν να δουν ουρές από gamers που θα περιμένουν να συνδεθούν στους servers, αν τα άτομα ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 παικτών ανά server. Οι ουρές υπάρχουν και μάλιστα πολλοί κάνουν stream με αποτέλεσμα στο Twitch οι viewers του WoW Classic να "πιάσουν" το 1.000.000.

Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο νούμερο αν σκεφτείτε πως το δεύτερο σε viewers game στο Twitch είναι το GTA V με λιγότερο από 150.000 viewers και τρίτο το Fortnite με 120.000.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:52 #226787 by Giorgos Tsolaridis
ISP στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω του World of Warcraft
Έμαθε ότι οι συνδρομητές του θέλουν να παίξουν.


Ένας Internet Service Provider στη Νορβηγία διέκοψε την συντήρηση γραμμών λόγω της κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic από την Blizzard.

Πέρα από τα queues, δηλαδή τις ουρές πολλών παικτών σε συγκεκριμένους servers, κάποιοι gamers στη Νορβηγία θα είχαν να αντιμετωπίσουν και την διακοπή του Internet λόγω έργων σε έναν ISP του. Ευτυχώς η εταιρεία Lyse έστειλε email στους χρήστες της λέγοντας ότι η συντήρηση θα αναβληθεί για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είχαμε προγραμματίσει συντήρηση για τα καλώδιά μας το διάστημα κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic. Είδαμε ότι αυτό δυσαρέστησε πολλούς ανθρώπους που περίμεναν για την συγκεκριμένη κυκλοφορία. Οι gamers και όλοι οι χρήστες γενικότερα είναι σημαντικοί για εμάς, επομένως μεταθέτουμε την συντήρηση για τις 10 Σεπτεμβρίου".

Βέβαια την ημέρα εκείνη κυκλοφορεί το νέο Pro Evolution Soccer, οπότε...μήπως να το ξανασκεφτόντουσαν και να μετέθεταν την συντήρηση λίγο πριν ή λίγο πιο μετά; Τώρα που μπαίνει ο Σεπτέμβριος η αλήθεια είναι ότι ήδη από τέλη Αυγούστου βομβαρδιζόμαστε από νέα games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 14:23 #226810 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard μηνύει Κινέζικη εταιρεία για αντιγραφή του Warcraft
Το Glorious Saga της Sina Games είναι "σχεδόν μια πιστή αντιγραφή των παιχνιδιών Warcraft."


Στις 16 Αυγούστου υπέβαλε αγωγή σε βάρος της κινέζικης Sina Games, κατηγορώντας την πως το free-to-play παιχνίδι της Glorious Saga είναι "αντεγραμμένο από τα παιχνίδια Warcraft και σχετικών προϊόντων."

Ο δημιουργός του Warcraft αναζητά εισαγγελική εντολή για να σταματήσει " την σοβαρή και αδιόρθωτη ζημιά για την Blizzard και τις δουλειές της", σύμφωνα με την αγωγή του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ζητάει "150.000 δολάρια για κάθε καταπατημένο έργο" καθώς και την χρέωση των δικηγόρων και άλλων που θεωρούνται "αναγκαία και κατάλληλα" για την αγωγή. Η Sina Games είναι παρακλάδι της κινέζικης τεχνολογικής εταιρίας Sina Corp. Η Blizzard θεωρεί ότι πολλά από τα games της εταιρείας είναι βασισμένα σε γνωστές σειρές όπως το Yu-Gi-Oh!, Naruto και φυσικά το Warcraft. Το Glorious Saga είναι διαθέσιμο στην Κίνα και στην Αμερική με το όνομα Glorious World. Ωστόσο, στην αμερικάνικη έκδοση, το παιχνίδι είναι δηλωμένο κάτω από διαφορετικούς δημιουργούς, ενώ κάποια screenshots μέσα από το παιχνίδι δείχνουν το Glorious Saga σαν τίτλο. Επιπλέον ακόμα και τα εικονίδια από τα δύο παιχνίδια είναι παρόμοια, σύμφωνα με τους δικηγόρους.Επιπροσθέτως, οι δικηγόροι της Blizzard λένε πως η εταιρία έχει κερδίσει αρκετά μεγάλα ποσά καταπατώντας πνευματικά δικαιώματα και πως έχουν προσεγγίσει τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες εικόνες. Η αγωγή επίσης αναφέρει πως αρκετές εταιρίες έχουν προσπαθήσει να βγουν κερδοφόρες χρησιμοποιώντας το Warcraft σαν αντιγραφή, ωστόσο η Sina Games είναι μια από τις πιο πρόσφατες. H Blizzard προσθέτει αρκετά παράπονα στην αγωγή, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης ονομάτων από το Warcraft όπως Jaina Proudmoore, Gul'dan και Malfurion.

Η νομική αναφορά της εταιριας επίσης σχολιάζει πως κάθε τέρας, πλάσμα, ζώο, όπλα, όχημα, φυλαχτό, διάφορα αντικείμενα, ακόμα και ηχητικά εφέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αντιγραφεί από τα παιχνίδια Warcraft.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2019 23:18 #226856 by Γιώργος Τζίτζιφας
Ακόμα είμαι στο 50-50 να το ξεκινήσω. Δεν θέλω να επαναλάβω τα καψίματα των 00s, αλλά απ' την άλλη θέλω να το ξαναζήσω...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:29 #226880 by Giorgos Tsolaridis
Οι αναζητήσεις για WoW πορνό εκτοξεύονται με το λανσάρισμα του WoW: Classic
Όσο περιμένεις στο queue μια ώρα...


Ναι, σωστά διαβάσατε τον τίτλο. Οι fans είναι πολύ “χαρούμενοι” που ξανα-κυκλοφόρησε το World of Warcraft: Classic και αυτό φαίνεται.

Οι servers για το WoW: Classic είναι γεμάτοι και όσοι κάποιο περιμένουν μια ώρα για να παίξουν, βρίσκουν άλλα πράγματα για να περάσουν την ώρα τους. Άλλοι παίζουν λίγο Dr Mario ή Pokemon Go, άλλοι scroll-άρουν στα social media, άλλοι κοιτάνε ειδήσεις στο GameWorld.gr. Μερικοί όμως προτιμούν να δουν λίγο πορνό και μίας και περιμένουν για WoW, γιατί να μην δουν λίγο “δράση” με Mage και Warlock.

Σύμφωνα με το PornHub Insights, οι αναζητήσεις σχετικά με το WoW στο PornHub κοντά στις μέρες του λανσαρίσματος του WoW: Classic, εκτινάχθηκαν στο 210%!
Οι παρωδίες πορνό με χαρακτήρες από video games δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχουν βγει για Overwatch, Fortnite και φυσικά World of Warcraft.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 21:05 #226934 by Giorgos Tsolaridis
Επιθέσεις DDoS στους servers του World of Warcraft Classic
Από Βρετανούς hackers.


Οι Αμερικάνικοι servers του World of Warcraft Classic χτυπήθηκαν από DDoS Attacks χθες το βράδυ. Την ευθύνη ανέλαβαν οι hackers UkDrillas, προφανώς προερχόμενοι από την Μ. Βρετανία.

Το αποτέλεσμα των DDos επιθέσεων ήταν πολλοί χρήστες να μην μπορούν να κάνουν login. Ευτυχώς οι servers πλέον επέστρεψαν εδώ και μερικές ώρες. Επίσης, το παραπάνω Twitter account έχει πλέον διαγραφεί. Οι DDoS επιθέσεις προκάλεσαν υψηλό latency και αποσυνδέσεις στους χρήστες.

Η Blizzard περιέγραψε τα παραπάνω γεγονότα και ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή που έδειξαν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification