Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

11 Jun 2021 13:25 #252324 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042: Τα multiplayer modes Θα υποστηρίζει 128 παίκτες. Δεν θα υπάρχει Battle Royale mode.

 Το Battlefield 2042 αποκαλύφθηκε και επίσημα από την EA Dice και θα διεξάγεται στο μέλλον.
 Στα multiplayer modes του παιχνιδιού θα υπάρχει υποστήριξη 128 παικτών, σε PC, PS5 και Xbox Series X/S. Επίσης, οι χάρτες θα είναι μεγαλύτεροι από κάθε άλλη έκδοση και θα έχουν δυναμικές αλλαγές καιρικών συνθηκών, μέχρι και ανεμοστρόβιλους, αμμοθύελλες και άλλα. Οι παίκτες θα μπορείτε να καλέσετε deliveries μέσω οχημάτων, με την χρήση ενός tablet, όπου κι αν βρίσκεστε μέσα στο χάρτη. Επίσης, το πολυαναμενόμενο FPS δεν θα έχει single-player  campaign , αλλά θα βασιστεί στην αφήγηση στα διαθέσιμα multiplayer modes. Ως προς την αφήγηση, η EA DICE δήλωσε ότι η ιστορία θα παίζει σημαντικό ρόλο στις multiplayer μάχες του παιχνιδιού.  Δεν θα υπάρχει Battle Royale mode
Σε αντίθεση με όσα περιμέναμε, το Battlefield 2042 δεν θα διαθέτει Battle Royale mode. Θα υπάρχουν τρία multiplayer modes. Το event επικεντρώθηκε στο All-Out Warfare mode, το οποίο θα έχει τα Conquest και Breakthrough, modes που θα υποστηρίζουν από 128 παίκτες το καθένα, σε PC, PS5 και Xbox Series X, αλλά και μεγάλους σε έκταση χάρτες.

 Επίσης, θα υπάρχει η Hazard Zone που μοιάζει λίγο με Battle Royale mode. Θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο, στο EA Play Live event. Σύμφωνα με την EA θα εστιάζει στις μάχες μεταξύ ομάδων.

 Οι χάρτες που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής επτά: Kaleidoscope, Manifest, Orbital, Discarded, Renewal, Hourglass και Breakaway. Κάθε χάρτης θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό μέρος του κόσμου και θα έχει ξεχωριστά γραφικά και gameplay themes. Για παράδειγμα το Hourglass θα διεξάγεται στο Κατάρ, μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές. Για παράδειγμα θα διεξάγονται μάχες ακόμα και μέσα σε γήπεδο. Όσο για τις καιρικές συνθήκες θα έχει για παράδειγμα αμμοθύελλα, η οποία θα σκοτεινιάζει το περιβάλλον.

 Μάχη βασισμένη σε classes
Στο BF 2042, θα επιλέγετε ο καθένας την δικιά του  class . Οι classes θα υπάρχουν ως γενικές κατηγορίες και καθεμία θα εστιάζει σε συγκεκριμένο ρόλο, αλλά θα επιτρέπει επίσης διαφορετικές παραλλαγές ρόλων. Οι Specialists για παράδειγμα θα είναι μία εκδοχή των operators, που έχουμε δει στα Tom Clancy's: Rainbow Six  Siege  ή στο Call of Duty: Black Ops 3. Κάθε Specialist θα έχει μία από τις βασικές τέσσερις classes: Assault, Support, Engineer και Recon. Οι Specialists θα είναι μισθοφόροι των οποίων οι πατρίδες δεν επιβίωσαν από πολέμους, κάτι που σχετίζεται και με τα βασικά γεγονότα του παιχνιδιού. Θα συμμαχούν είτε με την Αμερική, είτε με την Ρωσία και καθένας τους θα είναι ξεχωριστός χαρακτήρας με διαφορετικές ιστορίες.

 Κάθε Specialist θα έχει ένα Specialty (ξεχωριστό  gadget ) και ένα Trait (passive). Κάτι σαν προηγμένη εκδοχή των Combat Roles του Battlefield 5. Στο λανσάρισμα του παιχνιδιού θα έχουμε 10 Specialists. Η EA DICE μας έδειξε σήμερα 4 Specialists. Webster Mackay από την Assault class, Maria Falck ως Support, Pyotr “Boris” Guskovsky ως Engineer, και ο Recon Specialist Wikus “Casper” Van Daele.

 Κάθε specialist θα έχει διαφορετικά gadgets και traits, τα οποία θα τον βοηθούν να διαπρέψει στο ρόλο του. Το Syrette Pistol  της Maria,  για παράδειγμα, θα της επιτρέψει να κάνει heal και revive τους συμπολεμιστές της από απόσταση, ενώ το grappling hook του Webster θα του επιτρέπει να φτάνει σε σημεία που θα του δίνουν πλεονεκτική θέση, όπως ψηλά κτίρια. Στο Battlefield 2042, τα weapon types δεν θα κλειδώνουν πλέον σε συγκεκριμένο class. Όλα τα classes και όλοι οι specialists θα χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συνδυασμό όπλων και attachments και με το νέο Plus Menu, τα playstyles θα αλλάζουν ενώ παίζετε.

 Μετά το λανσάρισμα, η EA DICE θα αποκαλύψει τέσσερις ακόμη Specialists. Οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες Specialists θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας.
 Περισσότερα για το Battlefield 2042 θα δείτε στη συνέντευξη τύπου της Microsoft (Xbox-Bethesda) την Κυριακή 13 Ιουνίου.
 Το Battlefield 2042 θα  κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 13:27 #252325 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042 alpha, open beta και live services Όσοι κάνετε pre-order θα παίξετε πρώτοι.

 Το Battlefield 2042 αποκαλύφθηκε και επίσημα και το ερώτημα είναι...πότε θα παίξουμε την open beta;

 Η EA DICE δήλωσε ότι η open beta θα λανσαριστεί "στους μήνες που θα οδηγήσουν στο λανσάρισμα" και θα είναι διαθέσιμη για όλα τα format (PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και  Xbox  One).

 Όσοι προπαραγγείλετε το Battlefield 2042 θα λάβετε early access για την beta, συνεπώς θα παίξετε κατά πάσα πιθανότητα πριν από τους άλλους. Θα υπάρχει επίσης ένα alpha technical playtest τον Ιούλιο. Δεν θα είναι closed alpha, αλλά θα έχει ένα συγκεκριμένο περιορισμό όπου θα διεξαχθεί και μάλιστα σε "grey box περιβάλλον". Δεν θα δείτε τα τελικά  textures  στο χάρτη, αλλά ούτε και τα αντικείμενα της τελικής έκδοσης. Επίσης, θα υπάρχει  NDA  και δεν θα βγουν πληροφορίες προς τα έξω, εκτός κι αν κάποιος σπάσει την συμφωνία (άρα θα φάει κατ' επέκταση και ban).

 Όσο για τις live service υπηρεσίες, η EA αποφάσισε ότι μιας και δεν υπάρχει κάποιο  campaign , οι αφηγήσεις του σεναρίου θα γίνονται μέσα από την κάθε season του παιχνιδιού. Κάθε σεζόν θα διαρκεί τρεις μήνες. Τους πρώτους 12 μήνες, η EA DICE θα διαθέσει τέσσερα battle passes προς πώληση, τέσσερις νέους Specialists και νέο περιεχόμενο.

 Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 13:29 #252326 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042: Οι τιμές, η Gold και η Ultimate Edition Λογικά στα 80 ευρώ για την Ευρώπη η έκδοση των κονσολών.
 Το Battlefield 2042 ανακοινώθηκε από την Electronic Arts και καθότι θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες ένατης γενιάς, ανακοινώθηκε και η τιμή του.

 Το κόστος του  νέου FPS της EA DICE , το οποίο σημειωτέον  δεν συμπεριλαμβάνει single-player campaign, ούτε Battle Royale mode , θα είναι 70 δολάρια. Στην Ευρώπη αναμένουμε αντίστοιχη τιμή στα 80 ευρώ (καθότι στην ένατη γενιά μάθαμε το παράδοξο, ότι 70 δολάρια=80 ευρώ). Συν τις άλλοις, θα υπάρχουν δύο ακόμη ακριβότερες εκδόσεις, για τους μεγάλους fans της σειράς. Η Gold Edition και η Ultimate Edition.

 Η Gold Edition θα κοστίζει 90 δολάρια στα PC και 100 δολάρια στις κονσόλες (άρα στην Ευρώπη πιθανόν να κοστίζει 100 ευρώ στα PC και 110 ευρώ στις κονσόλες). Η Gold Edition θα έχει το Year One pass, το οποίο περιλαμβάνει τις τέσσερις seasons και τρία Epic skin bundles.

 Η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και μαζί το Midnight Ultimate Bundle, ένα ψηφιακό artbook και το ψηφιακό soundtrack του παιχνιδιού. Θα κοστίζει 110 δολάρια στα PC και 120 δολάρια στις κονσόλες, δηλαδή πιθανόν 120 ευρώ στα PC και 130 ευρώ στις κονσόλες για την Ευρώπη αντίστοιχα!

 Τα pre-orders στο Battlefield 2042 θα σας δίνουν πρόσβαση στην open beta έκδοση του παιχνιδιού. Επίσης, θα μπορείτε να παίξετε την τελική έκδοση του παιχνιδιού νωρίτερα, στις 15 Οκτωβρίου. Τέλος, η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη σε Steam, Origin και Epic Games Store.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2021 12:37 - 15 Jun 2021 12:37 #252551 by Γιώργος Σκένδρος
Οι developers της DICE θα συμμετάσχουν σήμερα σε μια συζήτηση σχετικά με το Battlefield 2042.

Η εταιρεία ανάπτυξης DICE και η EA ανακοίνωσαν ένα livestream για το Battlefield 2042, όπου μέλη της ομάδας ανάπτυξης θα μιλήσουν για την πρώτη εβδομάδα αποκαλύψεων του παιχνιδιού. Το livestream θα μεταδοθεί σήμερα στο κανάλι του Battlefield στο Twitch στις 18:00. 

Θα είναι κυρίως μια συζήτηση μεταξύ του γενικού διευθυντή της DICE Oskar Gabrielson, και του διευθυντή σχεδιασμού Daniel Berlin. Μερικοί ακόμα developers του game αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:45 #252670 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042 gameplay trailer Συμπεράσματα από την E3.

 Στο Battlefield 2142 θα μπορείτε να επιλέξετε τους operators με τους οποίους θα παίξετε. Ο χάρτης που παρουσιάστηκε ονομάζεται Hourglass και λαμβάνει χώρα στο Κατάρ. Θα μπορείτε να δείτε την έκταση του χάρτη και διαφορετικές τοποθεσίες, όπου θα προσεγγίσετε τους αντιπάλους σας. Επίσης, έχουμε την περιοχή Neon City, γεμάτη ουρανοξύστες και το γήπεδο με κυλιόμενους αμμόλοφους.

 Στο Battlefield 2042 θα έχουμε αύξηση του αριθμού των οχημάτων, αλλά και του αριθμού παικτών. Θα μπορείτε επίσης να καλέσετε τα οχήματα στις τοποθεσίες σας μέσω airdrops. Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάζουν δυναμικά και θα επηρεάζουν το gameplay. Για παράδειγμα, οι αμμοθύελες θα περιορίζουν την ορατότητά σας και οι ανεμοστρόβιλοι θα καταστρέφουν μέρος του περιβάλλοντος. Μπορεί για παράδειγμα να πετούν οχήματα ή συντρίμμια προς διάφορες κατευθύνσεις.

 Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 13:40 #252871 by Αστέρης Καρατζάς
Το battlefield 2042, σύμφωνα με αξιόπιστα leaks, θα διαθέτει ένα mode, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, το Battlefield Hub, το οποίο θα επιτρέπει τους παίκτες να επισκεφτούν remastered χάρτες παλιότερων τίτλων της σειράς.Οι φανς είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την νέα προσθήκη, τόσο πολύ που γέμισαν ξανά τους σερβερς του battlefield 4 μετά από την αποκάλυψη του 2042. 
 Μπορεί η Dice να μας έδωσε γεναίες ματιές στο παιχνίδι και τα διάφορα modes που θα έχει, ωστόσο κάτι μυστηριώδες κάνει τους φανς να θέλουν να μάθουν και άλλα. Συγκεκριμένα στο site του παιχνιδιού υπάρχει και ένα mode με το όνομα “redacted” (“αναδιαμορφωμένο”).Η περιγραφή του mode γράφει: ένα γραμμα αγάπης στους μεγάλους μας φανς, ένας νέος τρόπος να παίξουν Battlefield έρχεται. Ανακαλύψτε αναπάντεχες μάχες και εισέλθετε στο ευρύτερο σύμπαν του Battlefield με αυτή την εμπειρία”.Ευτυχώς ο leaker Tom Henderson έχει νέα για μας.“Το Battlefield Hub θα έχει remastered χάρτες από παλιούς Battlefield τίτλους”, λέει σε βίντεο. “Θα έχει τους χάρτες στην μηχανή γραφικών του Battlefield 2042. Η κίνηση και οι μηχανισμοί θα είναι ακριβώς ίδιοι, αλλά στην ουσία θα παίζεις σε remastered χάρτες με διαφορετικά όπλα και οχήματα από τα παλιά Battlefield  Σύμφωνα με το Henderson δεν θα υπάρχουν “τάξεις” και σκοπεύει να είναι η απλή διασκεδαστική εμπειρία, αυτό το mode.“Το Battlefield Hub θα είναι η απολυτή sandbox εμπειρία και θα είναι το διασκεδαστικό mode. Ο λόγος που το καταλέγω ως διασκεδαστικό είναι δεν θα είναι απαραίτητα ανταγωνιστική και καλά ισσοροπημένη εμπειρία. Αντιθέτως θα είναι η απόλυτη sandbox εμπειρία και οι παίκτες θα έχουν απλά πλάκα- Τανκ από Battlefield 1 εναντίων Τανκ από Battlefield 3”Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την EA ή την Dice. Είναι ψηλές οι πιθανότητες να είναι αλήθεια ωστόσο, λόγω του πολύ πετυχημένου παρελθόντος του.Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου σε PC, PS4, PS5, XBOX One και Xbox Series X/S
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 14:55 #252890 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Στο Battlefield 2042 θα μπαίνουν bots και στις δύο ομάδες αν δεν μαζεύονται 128 παίκτες Όπως επίσης στα Co-op και Sole modes.

 Σε κάθε match του Battlefield 2042 θα παίζουν 128 παίκτες και επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν πάντα τόσοι, η DICE ανακοίνωσε ότι θα προσθέτονται bots για να συμπληρώνεται ο αριθμός.

  Στην σελίδα της EA  αναγράφεται: Οι ΑΙ στρατιώτες θα χρησιμοποιούνται για να γεμίζουν οι  servers  και να βεβαιώνονται ότι τα matches παραμένουν γεμάτα σε όλες τις τοποθεσίες. Στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς θα υπάρχουν αρκετά λιγότερα bots καθώς οι συνολικοί παίκτες σε κάθε match θα είναι 64. Στο Co-op modes θα μπορείτε με ένα συμπαίκτη να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε ορδές από AI εχθρούς ενώ στο Solo θα μπορείτε να δοκιμάζετε τα νέα σας όπλα εναντίων τους. Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 15:48 #252896 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042: Όλες οι πληροφορίες για το multiplayer και τα modes Όλες οι classes και οι Specialists θα μπορούν να κάνουν heal ή να δώσουν ammo. 

Δύο από τα πιο σημαντικά αντικείμενα του εξοπλισμού σας στο Battlefield, δεν θα έχουν περιορισμούς στο Battlefield 2042. Γι' αυτό και  ανακοίνωσαν σε blog post  ότι τα medical crates και τα ammo boxes. Με απλά λόγια όλες οι classes και οι Specialists θα μπορούν να κάνουν heal ή να τροφοδοτήσουν τους συμπαίκτες τους με πυρομαχικά.

 Για την ακρίβεια, κάθε εξοπλισμός, όπως rocket launchers ή χειροβομβίδες, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις classes και όλους τους Specialists. Αυτό ισχύει και για τα primary και secondary όπλα. Θα μπορείτε να φτιάξετε custom  loadouts  για όλες τις classes και τους Specialists, όπως στο Call of Duty, κάτι που δεν γινόταν στο Battlefield.
 Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:54 #252954 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Battlefield 2042
Το online multiplayer του Battlefield 4 σημείωσε αύξηση μετά την είδηση του Battlefield 2042 Η EA αύξησε την χωρητικότητα των  servers .

 Η Electronic Arts αναγκάστηκε να αυξήσει την χωρητικότητα των servers του Battlefield 4, καθώς μετά την αποκάλυψη του Battlefield 2042, η κίνηση στο online multiplayer του Battlefield 4 αυξήθηκε.

 Την είδηση ανακοίνωσε ο Straatford, community manager του παιχνιδιού και ειδικότερα στην Αμερική. Δήλωσε μάλιστα ότι στην EA "έχουμε εκπλαγεί από τον ενθουσιασμό σας και τις αντιδράσεις σας για την πρόσφατη αποκάλυψη του Battlefield 2042. Έκτοτε, πολλοί έχετε επιστρέψει στο Battlefield 4 για να πάρετε μια γεύση για την επιστροφή της νέας έκδοσης των απόλυτων πολεμικών επιχειρήσεων Αυξήσαμε την χωρητικότητα των servers για την Αμερική ώστε να περιμένετε λιγότερα  άτομα και να παίζετε περισσότεροι".

 Στο SteamDB, το Battlefield 4 φέρεται να είχε 11.801 ταυτόχρονους παίκτες την Κυριακή 13 Ιουνίου.

 Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 01:01 #253637 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Xbox Series X και S είναι οι επίσημες κονσόλες του Battlefield 2042, σύμφωνα με την ΕΑ
Χωρίς όμως να επηρεάζονται με κάποιο τρόπο οι υπόλοιπες εκδόσεις.

Η ΕΑ μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης DICE σε συνεργασία με τη Microsoft ανακοίνωσαν ότι τα Xbox Series X και Series S είναι οι επίσημες κονσόλες του Battlefield 2042.

Αυτή η συνεργασία γίνεται με σκοπό η επόμενη έκδοση του Battlefield να είναι η καλύτερη της σειράς, χωρίς όμως να είναι γνωστό το πως θα εκμεταλλευτεί με διαφορετικό τρόπο τις δυνατότητες των κονσολών της Microsoft από τα υπόλοιπα format. Επιπλέον η DICE και η EA ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα συνεργασίες: Με την Nvidia για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε PC, με την Logitech, με την Polaris για να υπάρχουν τα οχήματά της εντός του παιχνιδιού, και με την WD_BLACK για την καλύτερη εμπειρία gaming.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification