Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Second Extinction

07 May 2020 22:12 #233827 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια παρουσίασης των games του Xbox Series X είδαμε και την πρώτη ανακοίνωση ενός νέου FPS με την ονομασία Second Extinction.

Στο παιχνίδι θα κυνηγάτε μεταλλαγμένους δεινόσαυρους μαζί με τους φίλους σας, καθώς θα υποστηρίζεται και Co-op τριών παικτών. Οι στρατιώτες που θα ελέγχετε θα έχουν βαρύ οπλισμό. Στόχος του στρατού σας θα είναι να πάρετε πίσω την Γη, στην οποία και έχουν κάνει κατάληψη. Γι' αυτό άλλωστε και ονομάζεται Second Extinction: Reclaim Earth.



Όσον αφορά στο gameplay, θα είστε επιζώντες, αλλά θα χρησιμοποιείτε συνδυασμό από όπλα, abilities και skills για να κερδίσετε όσους σας επιτεθούν. Θα περάσετε από μία βροχή από σφαίρες, βόμβες, φαράγγια και...κοφτερά δόντια και νύχια δεινοσαύρων.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2020 19:50 #233947 by Giorgos Tsolaridis
Second Extinction
Σύντομα θα ξεκινήσει η beta στα PC.


Στο άμεσο μέλλον θα ξεκινήσει η beta για το Second Extinction στα PC. Για να λάβετε μέρος στην beta θα πρέπει να κάνετε sign up στα forums του War Support. Μετά, θα πρέπει να καλέσετε έναν φίλο σας να εγγραφεί και αυτός ώστε να έχετε και οι δυο πρόσβαση στην beta. Όσο περισσότερους φίλους καλέσετε, τόσο περισσότερα bonus θα λάβετε στην beta.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε sign up στην beta.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2020 21:01 - 29 Sep 2020 21:03 #239555 by Ερμής Δερβίσης


Second Extinction: Gameplay Video

Μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι και εκρήξεις.


Το Second Extinction είναι ένα co-op shooter, στο οποίο η ανθρωπότητα προσπαθεί να πάρει πίσω την Γη από τους δεινοσαύρους, που για ανεξήγητο λόγο είναι πάλι ζωντανοί.

Η εταιρεία ανάπτυξης Systemic Reaction, στις 25 Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ που δείχνει μια αποστολή τύπου research and rescue:

Το τρέιλερ, εκτός από πυροβολισμούς και εκρήξεις, μας παρουσιάζει και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που περιλαμβάνει το RPG όπως η δυνατότητα να ζητήσουμε υλικά για κατασκευές, να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας και να επισκευάσουμε αντικείμενα. Η Systemic Reaction μοιράστηκε επίσης τα σχεδία της για την διάρκεια του Early Access που περιλαμβάνουν καινούργια όπλα, εξοπλισμό και περισσότερους βαθμούς δυσκολίας.

Η επίσημη σελίδα του στο Steam δεν λέει ξεκάθαρα για ποσό καιρό το Second Extinction θα παραμείνει σε Early Access, δηλώνοντας ότι θα εξαρτηθεί από το ποσό βοηθητικές θα είναι οι πληροφορίες που θα λάβουν από όσους παίξουν.

Η Early Access του Second Extinction θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:29 - 28 Mar 2021 01:30 #248480 by Giorgos Tsolaridis
Second Extinction Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.
 Η Systemic Reaction ανακοίνωσε ότι το co-op FPS Second Extinction θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι το Second Extinction θα κυκλοφορήσει για PC (Microsoft Store), Xbox Series X/S και Xbox One. Μέχρι στιγμής το Second Extinction βρίσκεται σε Early Access στο Steam, ωστόσο στις 28 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες της Microsoft, καθώς και με την κυκλοφορία του θα προστεθεί στο Xbox Game Pass.

To Second Extinction θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 28 Απριλίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:00 #266384 by Nikos Georgopoulos
Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας



Η Systemic Reaction ανακοίνωσε ότι το co-op FPS Second Extinction θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι δεν είχε βγει από την early access, στην οποία βρίσκεται στο Steam.
Το Co-op Dino Shooter της Systemic Reaction θα κυκλοφορήσει με νέο χάρτη, νέους δεινοσαύρους και άλλες εκπλήξεις. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στην Xbox Showcase. Θα έχει νέο biome, ενώ με τον νέο χάρτη θα διπλασιαστεί ουσιαστικά η περιοχή του παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν ένα νέο περιβάλλον βασισμένο στη σαβάνα με νέες αφηγηματικές αποστολές και δραστηριότητες.

Θα έρθουν επίσης δύο εντελώς νέοι δεινόσαυροι, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ιπτάμενου είδους, συν δύο νέες μεταλλάξεις στον υπάρχοντα κατάλογο των απειλών των ερπετών. Θα υπάρχει ανανεωμένο σύστημα προόδου, αυξάνοντας το ανώτατο level από 50 σε 99, με διευρυμένο φάσμα δυσκολίας. Θα υπάρχει επίσης λεπτομερές σύστημα αναβάθμισης όπλων, που επιτρέπει στους παίκτες να αναβαθμίσουν τη δύναμη των όπλων τους, να ξεκλειδώσουν rewards για να αλλάξουν τη συμπεριφορά των όπλων και να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους με περισσότερα customizations από ποτέ.



Θα υπάρχει free roaming και hot joining, επιτρέποντας στους παίκτες να ξεκινούν νέες αποστολές απευθείας από τον χάρτη χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν ένα session, καθώς και να συμμετάσχουν σε ενεργά games. Οι παίκτες μπορούν επίσης να καταθέσουν πόρους και να αλλάξουν loadouts επισκεπτόμενοι αποθήκες που είναι διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο. Τέλος, θα υπάρξει μια σειρά από άλλες βελτιώσεις, όπως ένα ανανεωμένο metagame War Effort, αναθεωρημένο σύστημα με contracts, νέο user interface κ.α.

Το Second Extinction φέρνει ομάδες έως και τριών παικτών ενάντια σε σμήνη αιμοδιψών δεινοσαύρων, με γρήγορες μάχες σε μια post-apocalyptic Γη. Εξοπλίστε μια σειρά από μοναδικά ισχυρά όπλα και abilities και πολεμήστε μόνοι σας ή με φίλους ενάντια σε τερατώδεις δεινόσαυρους που θεωρούνταν από καιρό εξαφανισμένοι — τώρα είναι μεταλλαγμένοι και πιο θανατηφόροι από ποτέ!

To Second Extinction θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 20 Οκτωβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2023 08:38 #273323 by Nikos Georgopoulos
Οι servers του Second Extinction κλείνουν αργότερα μέσα στο χρόνο




Έχει γίνει ήδη delist από τα storefronts.

H εταιρία ανάπτυξης του Second Extinction (Systemic Reaction) ανακοίνωσε ότι σταματάει την υποστήριξή της για τον τίτλο.

Οι servers του Second Extinction θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν τουλάχιστον προς στιγμήν, αλλά αργότερα μέσα στο χρόνο θα σταματήσουν τη λειτουργία τους. Το Second Extinction είναι ένα co-op, οnline Shooter που διαδραματίζεται σε μία μελλοντική εναλλακτική πραγματικότητα όπου μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι απειλούν την ανθρωπότητα. Κυκλοφόρησε μέσα στο 2020 σε μορφή early access για PC ,για το Xbox Series XIS και το Xbox One το 2021. Η έκδοση 1.0 ήταν προορισμένη να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο αλλά σοβαρά ζητήματα στη ανάπτυξη ανάγκασαν την εταιρία να αναβάλει την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Systemic Reaction:’’Δυστυχώς, όπως φάνηκε η μικρή μας ομάδα δεν είχε τους απαραίτητους πόρους για να πετύχει τους στόχους της και η επένδυση που έπρεπε να γίνει ήταν πολύ μεγάλη και πέρα από τις δυνατότητες μας.’’ Και έτσι η εταιρία αναγκάστηκε να ανακοινώσει την ακύρωση της πλήρους έκδοσης του τίτλου. Το Second Extinction έχει αποσυρθεί από τα ψηφιακά καταστήματα(Steam και Microsoft Store). Ο τίτλος βέβαια μπορεί ακόμα να παιχτεί από αυτούς που το έχουν στην κατοχή τους όπου μπορούν να παίξουν  το single player mode αλλά και το multiplayer mode.

Επίσης η Systemic Reaction ανακοίνωσε ότι μέσα στον χρόνο θα σταματήσει τη λειτουργία των servers του τίτλου. Βέβαια ακόμα δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία που θα συμβεί αυτό και όπως είπε η εταιρία θα το ανακοινώσει μόλις έχουν παραπάνω πληροφορίες για το θέμα. Βέβαια ο τίτλος είναι always online και μόλις κλείσουν οι servers του το να το παίξει κάποιος θα είναι αδύνατο.


So once the servers go off will it no longer be playable or will a single player element be added prior to this?

— WhySoSerious!? (@J0K3R_GaNg) October 16, 2023

Η Systemic Reaction επίσης πρόσθεσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις όσον αφορά την ομάδα ανάπτυξης του Second Extinction. Στην ανάρτηση της στο X(πρώην twitter) είπε ότι::’’ Το πάθος, το ταλέντο και οι ικανότητες που διακατέχουν την ομάδα ανάπτυξης του Second Extinction θα διοχετευτούν σε άλλα project της μητρικής εταιρίας( Avalanche Group Studios).’’ Βέβαια η εταιρία ανάπτυξης δεν θα προσθέσει offline mode στον τίτλο, το οποίο θα έδινε την δυνατότητα να παίξουν τον τίτλο μετά από το κλείσιμο των servers.


Sorry to hear that. Why not adding an Single Player / 4-Player-Coop OFFLINE Mode? I mean, what about players like us, who still enjoy playing the game?

— ToM (@the_real_ToM777) October 17, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification