Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Aurora

12 May 2022 13:43 #264179 by Γιώργος Σκένδρος
Η Activision ανακοίνωσε το Project Aurora, την κωδική ονομασία για το επερχόμενο Call of Duty mobile battle royale.
 

To video game, σύμφωνα με δελτίο τύπου, έχει εισέλθει στο στάδιο alpha της ανάπτυξης με περιορισμένο αριθμό παικτών να το δοκιμάζουν, προσκεκλημένοι απευθείας από την Activision. Η Activision αναφέρει: "Το Closed Alpha είναι περιορισμένο σε μέγεθος και με αυτό επιδιώκουμε απλά να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τον συντονισμό, να κάνουμε stress test αγώνων, να εντοπίζουμε και να διορθώνουμε σφάλματα, καθώς και να συλλέγουμε σχόλια και πληροφορίες για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού καθώς νέα χαρακτηριστικά έρχονται online", γράφει η Activision στο δελτίο τύπου.
Οι λεπτομέρειες του Project Aurora δεν θα μοιραστούν δημόσια, αν και η Activision αναγνωρίζει ότι μπορεί να έχουμε ακούσει φήμες "στα βάθη του Reddit". Το Project Aurora θα φτάνει σε ορόσημα ανάπτυξης και περισσότεροι παίκτες θα προσκαλούνται να δοκιμάσουν τα νέα builds. Η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από την Activision ότι το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη ήρθε το Μάρτιο μέσω μιας ανάρτησης στο blog που διαφήμιζε ρόλους για την ανάπτυξη. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι ήταν ελάχιστες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε προς το παρόν.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 22:04 #264188 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project Aurora
Το Project Aurora είναι το νέο mobile battle royale του Call of Duty
Το  video game έχει εισέλθει στο στάδιο alpha της ανάπτυξης.

Η Activision ανακοίνωσε το Project Aurora, την κωδική ονομασία για το επερχόμενο Call of Duty mobile battle royale.

To video game, σύμφωνα με δελτίο τύπου , έχει εισέλθει στο στάδιο alpha της ανάπτυξης με περιορισμένο αριθμό παικτών να το δοκιμάζουν, προσκεκλημένοι απευθείας από την Activision. Η Activision αναφέρει: "Το Closed Alpha είναι περιορισμένο σε μέγεθος και με αυτό επιδιώκουμε απλά να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τον συντονισμό, να κάνουμε stress test αγώνων, να εντοπίζουμε και να διορθώνουμε σφάλματα, καθώς και να συλλέγουμε σχόλια και πληροφορίες για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού καθώς νέα χαρακτηριστικά έρχονται online", γράφει η Activision στο δελτίο τύπου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification