Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Michael Jackson

26 Jun 2009 06:39 #55016 by Αντώνης Παπαθανασίου


Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Michael Jackson άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Los Angeles. Ο 50χρονος τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και παρά το οτι διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του UCLA, μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες του προσωπικού να τον συνεφέρουν, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Jackson ταλαιπωρούταν εδώ και αρκετά χρόνια με αυτοάνοσα νοσήματα (συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και λεύκη), ενώ η θεραπεία που ακολουθούσε είχε αλλοιώσει κατά πολύ την εικόνα του, γεγονός που τον έβαλε πολλές φορές στο "στόχαστρο" κακοπροέραιτης κριτικής.

RIP.

[youtube:9rm9h5o4]
[/youtube:9rm9h5o4]

[youtube:9rm9h5o4]
[/youtube:9rm9h5o4]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2009 06:53 #55017 by Stathis Yannacopoulos
Άκουγα φανατικά στο δημοτικό. R.I.P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2009 13:21 #55030 by Μάνος Γρυπάρης
Και είναι τεράστια ντροπή να ασχολείσαι με την προσωπική ζωή και την άσχημη υγεία κάποιου ο οποίος αποτέλεσε ίνδαλμα και πρότυπο για τους επόμενους καλλιτέχνες. Πραγματικά ντροπή και αίσχος σε όλους αυτούς τους δημοσιοκάφρους που τον ταλαιπώρησαν.

R.I.P. MJ

Αντώνη, παίρνε πληροφορίες από Zougla.gr. Έχει τα πάντα όλα.

Michael Jackson. Ο βασιλιάς της pop είναι νεκρός
26 Ιουνίου 2009, 04:50


Πατήστε εδώ για να δείτε LIVE τι μεταδίδει το CNN

Στο πάνθεον της Ιστορίας πέρασε ο Michael Jackson, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 14:26 (τοπική ώρα) το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο βασιλιάς της pop έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις 50 ετών, στο νοσοκομείο του Los Angeles, όπου οδηγήθηκε με ανακοπή λίγη ώρα νωρίτερα, προκαλώντας την οδύνη των εκατομμυρίων θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο.



Το έβδομο από τα εννέα παιδιά της οικογένειας από την Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή πρόλαβε να γράψει το όνομά του στο βιβλίο της Ιστορίας της μουσικής με τα πιο χρυσά γράμματα.

«Δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα μέλη της οικογένειάς του είναι συντετριμμένα», αρκέστηκε να πει ο δικηγόρος της οικογένειας, Brian Oxman, έπειτα από την ανακοίνωση της τραγικής είδησης.

Δείτε τι μεταδίδουν οι Διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες

Η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού super star είχε κλονιστεί έπειτα από τις αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, η είδηση ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της μάχης του με την επάρατη νόσο, ο «θρύλος» της pop είχε εκφράσει φόβο για την απώλεια της ζωής του, ωστόσο, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν τον διαβεβαίωναν για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Michael Jackson αυτή την περίοδο βρισκόταν σε πρόβες, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά αποχαιρετιστήριων συναυλιών, οι οποίες αναμένονταν ως το πλέον φαντασμαγορικό γεγονός.

Ο διάσημος star ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, του Michael Joseph Jackson, της Paris Michael Katherine Jackson και του Prince "Blanket" Michael Jackson II.

Το χρονικό του θανάτου του super star:

- Ο Michael Jackson κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του, στο Bel Air του Los Angeles, το πρωί της Πέμπτης. Τα οικεία του πρόσωπα κάλεσαν το ασθενοφόρο στις 12:21 (τοπική ώρα), όπως αποκάλυψε ο αδερφός του pop star, Randy.


(Η ηλεκτρονική απεικόνιση του φακέλου του Jackson, στο ασθενοφόρο. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «50χρονος άνδρας, δεν αναπνέει καθόλου»)

-Ο διάσημος τραγουδιστής δεν ανέπνεε τη στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε.
[youtube:80qj8so2]
[/youtube:80qj8so2]
(Η μεταφορά του στο νοσοκομείο)

- Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπάθησε να επαναφέρει την καρδιακή λειτουργία του βασιλιά της pop, κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το ιατρικό κέντρο UCLA του Los Angeles.

- Οι προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου για ανάνηψη του Michael Jackson απέβησαν άκαρπες, καθώς ο «θρυλικός» τραγουδιστής δεν ανταποκρίθηκε.

- Επί δύο ώρες οι γιατροί του νοσοκομείου του Los Angeles επιχειρούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον 50χρονο αστέρα, χωρίς αποτέλεσμα.

- Ο πατέρας του pop star υποστήριξε, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, ότι ο γιός του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

- Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους στα Διεθνή δίκτυα. Άλλα κάνουν λόγο για θάνατο του 50χρονου τραγουδιστή, ενώ άλλα μεταδίδουν ότι ο Jackson έχει βυθιστεί σε κώμα.

- Πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το ιατρικό κέντρο, και ειδικά έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το οποίο απέκλεισαν, στη συνέχεια, οι αστυνομικές δυνάμεις.



- Τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης συμφωνούν, πλέον, ότι ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή.

- Την είδηση του θανάτου του βασιλιά της pop επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής του Los Angeles, Fred Corral. Ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή στις 14:26 το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Ιουνίου 2009 (τοπική ώρα).

- Η σορός του μεγάλου αστέρα της pop μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου του.

[youtube]ttp://www.youtube.com/watch?v=flmbyI_hwVU[/youtube]

Τα συλλυπητήρια των διασήμων

Από τις πρώτες συναδέλφους του, που έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για το χαμό του Jackson, ήταν η Madonna.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Πάντα θαύμαζα τον Michael Jackson. Ο κόσμος έχασε έναν από τους μεγαλύτερους, αλλά η μουσική του θα ζει για πάντα. Η καρδιά μου είναι μαζί με τα παιδιά του και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του», έγραψε σε ανακοίνωσή της η Βασίλισσα της ποπ.

«Είμαι τόσο πολύ στενοχωρημένη και μπερδεμένη με όλα τα πιθανά συναισθήματα. Λυπάμαι για τα παιδιά του, που ξέρω ότι ήταν τα πάντα για εκείνον, και για την οικογένειά του. Είναι μία τεράστια απώλεια σε τόσα πολλά επίπεδα, δεν βρίσκω λόγια», είπε συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Jackson Lisa Marie Presley, η κόρη του Elvis.

«Η καρδιά μου έχει γεμίσει με θλίψη για την τραγική απώλεια του πραγματικού μου φίλου Michael. Ήταν εκπληκτικός φίλος, καλλιτέχνης και πρόσφερε στον κόσμο», σχολιάσε η Brooke Shields.

H ζωή ενός βασιλιά

Michael Joseph Jackson είναι το όνομα του έβδομου παιδιού(από τα 9 της οικογένειας) που γεννιέται στις 29 Αυγούστου του 1958 στην Ιντιάνα. Από πολύ μικρός αρχίζει να ασχολείται με τη μουσική, για να δημιουργήσει μαζί με τα αδέλφια του, το 1964, ένα μικρό συγκρότημα, τους Jacksons 5. Στα πρώτα βήματά του το συγκρότημα παίζει σε μικρά club και λαμβάνει μέρος σε μικρούς διαγωνισμούς με πρωταγωνιστή πάντα τον τραγουδιστή, τον Michael.

Ο δρόμος προς την κορυφή ξεκινά το 1968, όταν οι άνθρωποι που εκπροσωπούσαν τη βαριά βιομηχανία της μαύρης μουσικής, της Motown, ανακαλύπτουν τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες και το παιδί θαύμα με την εκπληκτική φωνή.

Τα συμβόλαια με την εταιρία υπογράφονται και το συγκρότημα μπαίνει στα στούντιο της Καλιφόρνια για να ηχογραφήσει τα 4 πρώτα τραγούδια : "I Want You Back", "ABC", "The Love You Save", and "I'll Be There".

[youtube:80qj8so2]
[/youtube:80qj8so2]

Το ABC όπως και τα άλλα 3 τραγούδια εκτινάχθηκαν στην πρώτη θέση των US HITS και η εταιρία ανανεώνει συνεχώς το συμβόλαιό τους για να ηχογραφήσουν συνολικά 14 άλμπουμ.

Το 1971 ο Michael αρχίζει την solo καριέρα του, χωρίς όμως να φύγει από τη Motown. Μπαίνει στο studio και ηχογραφεί συνεχίζοντας με την ίδια επιτυχία τον δρόμο που άνοιξε το συγκρότημα. Οι πάντες πλέον μιλούν για το «παιδικό» συγκρότημα που έχει κερδίσει τη συμπάθεια και το θαυμασμό όλων, σε μια περίοδο που τα «ιερά τέρατα» της ποπ και της ροκ μεσουρανούν και ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών μεγαλώνει συνεχώς.

Το 1976 το συγκρότημα υπογράφει με την Epic και ονομάζεται Jacksons μια και το Jacksons 5 ανήκει στη Motown. Εκείνη την εποχή αρχίζουν και οι συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα της μαύρης μουσικής, όπως η Diana Ross και πολλοί άλλοι. Είναι η περίοδος κατά την οποία οι απλοί θαυμαστές μετατρέπονται σε φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος. Ο Michael συνεχίζει παράλληλα την solo καριέρα του με τη συμμετοχή του σε πολλά μουσικά σχήματα, μέχρι το 1984, που επισήμως ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο στη δισκογραφία.

[youtube:80qj8so2]
[/youtube:80qj8so2]

‘Έχει προηγηθεί, το 1982, το άλμπουμ που «έσπασε» τα ταμεία, το thriller και πούλησε περισσότερα από 50 εκ. αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο διατηρώντας έως σήμερα το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Με το thriller ο Michael μέσα σε μια νύχτα αποσπά 8 βραβεία Grammy. Η επόμενη επιτυχία έρχεται το 1987 με το "bad". Εκείνη τη χρονιά αρχίζει να γράφει την αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί το 1988. Το 1991 «ανοίγει» το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του με την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Sony, αλλά και με πολλές αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Παντρεύεται, το 1994, την κόρη του Elvis Presley, τη Lisa Marie, αλλά ο γάμος τους δεν διαρκεί περισσότερο από 19 μήνες.


Τα τραγούδια που απογείωσαν πραγματικά την καριέρα του και τον έκαναν γνωστό ως «Βασιλιά της Pop ήταν οι επιτυχίες «Thriller»,«Bad» και «Dangerous».

[youtube:80qj8so2]
[/youtube:80qj8so2]



(Πρώτη καταχώρηση: 26 Ιουνίου 2009, 00:41)

Μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα! :D

[youtube:80qj8so2]
[/youtube:80qj8so2]

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2009 13:26 #55031 by Stathis Yannacopoulos
Μάνο ρίξτε κανένα κομματάκι MJ απόψε στην εκπομπή μεσα σε όλα :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2009 13:45 #55033 by Μάνος Γρυπάρης

Panteiakos wrote: Μάνο ρίξτε κανένα κομματάκι MJ απόψε στην εκπομπή μεσα σε όλα :)

Α ναι? Κάτι για Hard Rock διάβαζα σε άλλο topic. "Τώρα τον εκτιμήσαμε τον θείο τον Τέλη?" :mrgreen:

Beat it! Από τα πιο εμπορικά όλων των εποχών
[youtube:3a945z0r]
[/youtube:3a945z0r]

Πάρτε κι ένα ακόμη live με Britney Spears (Pop και τα μυαλά στα μίξερ)
[youtube:3a945z0r]
[/youtube:3a945z0r]


Και για να μην ξεχνιόμαστε οι παλιοί, έτσι?

[youtube:3a945z0r]
[/youtube:3a945z0r]

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2009 13:54 #55034 by Stathis Yannacopoulos
ααχαχαχα.. Τα βλέπεις εκείνα αλλα δεν σχολιάζεις ε? Το άγρυπνο μάτι του Μάνου. Οκ.. ροκ ροκ αλλά ο MJ έχει τα πάντα ολα. Slash στο Give in to me και Van Halen στο beat it. Άλλωστε με αυτά μεγαλώσαμε.


[youtube:2p4org7b]
[/youtube:2p4org7b]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2009 13:21 #55157 by Μάνος Γρυπάρης
Ο αυθεντικός Michael Jackson στα νιάτα του...

"Billy Jean"
[youtube:6sx7h4bs]
[/youtube:6sx7h4bs]

"Bad"
[youtube:6sx7h4bs]
[/youtube:6sx7h4bs]

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2009 15:37 #55229 by Μάνος Γρυπάρης
Φόρος τιμής για τον MJ, στα Bet Awards!
30/06/2009



Τα Bet Awards ολοκληρώθηκαν, αλλά δεν έμοιαζαν σε τίποτα με τις υπόλοιπες χρονιές διεξαγωγής τους, καθώς η σκιά του θανάτου του Michael Jackson βρισκόταν παντού!

Στην βράδια παραβρέθηκαν, o πατέρας και η αδελφή του βασιλιά της pop, Joe και Janet Jackson, λέγοντας μερικά λόγια για το μεγάλο τραγουδιστή!

Η Janet Jackson μάλιστα φάνηκε συντετριμμένη από το χαμό του αδελφού της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της!

Δείτε το βίντεο

Παρόλα αυτά τα μουσικά βραβεία ολοκληρώθηκαν με κερδισμένους και ηττημένους!

Συγκεκριμένα:

Male R&B Artist: Ne-Yo.

Female R&B Artist: Beyonce.

Male Hip Hop Artist: Lil Wayne.

Female Hip Hop Artist: M.I.A

Group: Day 26.

Collaboration: "Blame It," Jamie Foxx featuring T-Pain.

New Artist: Keri Hilson.

Gospel Artist: Mary Mary.

Video of the Year: "Single Ladies (Put a Ring On It)," Beyonce.

Video Director of the Year: Benny Boom.

Actor: Will Smith.

Actress: Taraji P. Henson.

Female Athlete: Serena Williams.

Male Athlete: LeBron James.

Centric Award: Jazmine Sullivan.

Viewer's Choice Award: "Live Your Life," T.I.

Humanitarians of the Year: Alicia Keys and Wyclef Jean.

Lifetime Achievement Award: O'Jays.

mad.tv

Άλλα δύο

[youtube:2mc2lwwp]
[/youtube:2mc2lwwp]

[youtube:2mc2lwwp]
[/youtube:2mc2lwwp]

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jul 2009 17:35 #57188 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Νέες εξελίξεις στο σήριαλ της πατρότητας του Michael Jackson. Νορβηγός ράπερ, που καθόταν μαζί με τους συγγενείς του εκλιπόντος τραγουδιστή στην επιμνημόσυνη τελετή, ισχυρίζεται ότι είναι γιος του.

Ο λόγος για τον Omer Bhatti, 25 χρόνων σήμερα, που καθόταν ανάμεσα στο γιο του Michael, Prince, και στην 56χρονη αδερφή του, Rebbie, στο Staples Center στο Λος Άντζελες στις 7 Ιουλίου.

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=59825&w=400&h=300&q=80

Η παρουσία του εκεί καθώς και η ομοιότητά του με τον νεότερο γιο του Jackson, Blanket, αναζωπύρωσε τις φήμες ότι είναι βιολογικό παιδί του θρύλου της μουσικής.

Ο Omer μένει στο Λος Άντζελες από το θάνατο του Michael και λέγεται ότι ζήτησε να κάνει τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι πραγματικό παιδί του καλλιτέχνη. Αν αυτό αληθεύει, ο Omer θα είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Jackson, μετά τα 12χρονα δίδυμα, Prince Michael και Paris, και τον 7χρονο Blanket.



Ο Βασιλιάς της pop λέγεται ότι το 1984 εκμυστηρεύθηκε σε φίλους του ότι είχε αποκτήσει ένα παιδί από σχέση της μιας βραδιάς με μία Νορβηγίδα θαυμάστρια. «Ήταν ο Βασιλιάς της pop αλλά για εμάς ήταν κάτι πολύ περισσότερο», φέρεται να είπε η μητέρα του Omer, Pia, στο γιο της.

Όπως φημολογείται, ο Michael πρωτογνώρισε το «γιο» του στην Τυνησία το 1996. Τον επόμενο χρόνο, η οικογένεια Bhatti λέγεται ότι μετακόμισε από το Όσλο στην Καλιφόρνια και δούλεψε στο σπίτι του Michael. Μάλιστα, η Pia εργάστηκε ως νταντά του Prince Michael, ενώ ο άντρας της ως σοφέρ.

Η οικογένεια επέστρεψε μόλις πέρυσι στη Νορβηγία, αλλά ο Omer κράτησε επαφή με τον τραγουδιστή.

Πηγή: zougla.gr

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jul 2009 17:39 #57189 by Νικολής Ασημάκης
Ανατρίχιασα. Another junk for the recycling bin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification