Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cryptocurrencies (Bitcoin/Eth κ.α.)

12 Apr 2021 14:42 - 12 Apr 2021 14:44 #249276 by BigGreekGamer
Cryptocurrency: Πρόκειται όντως για το νόμισμα του μέλλοντος; Σκέψεις και προβληματισμοί.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου δε χρειάζεται πλέον να κουβαλάτε πορτοφόλι, να στέκεστε στην ουρά για να πληρώσετε ή να καταθέσετε χρήματα. Έναν κόσμο όπου η ανωνυμία και η ιδιωτικότητα μπορούν να συνυπάρχουν με την ευκολία και την άνεση στις πληρωμές παγκοσμίως. Μακριά από μια κεντρική αρχή που διαφεντεύει τα πάντα και υπαγορεύει τους κανόνες, με ελάχιστα κόμιστρα και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Αυτός είναι ο κόσμος του κρυπτονομίσματος (cryptocurrency) και σας καλεί να τον ανακαλύψετε.

Σαφώς ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων δεν είναι άλλος από το Bitcoin. Όντας στην αγορά από το 2008, κατάφερε να δημιουργήσει μια πραγματική ανάγκη στον κλάδο των χρηματικών συναλλαγών. Ο άνθρωπος πίσω από το εγχείρημα του συγκεκριμένου νομίσματος είναι ο Satoshi Nakamoto και υπήρξε πρωτοπόρος, καθώς οραματίστηκε μία πραγματικότητα κατά πολύ διαφορετική από αυτή που ίσχυε έως τότε. Προσωποκεντρική, δίχως αισχροκέρδεια, με ανοιχτό κώδικα και ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, η νέα αυτή πραγματικότητα αποτελεί μια όαση.
File Attachment:
Τα τελευταία χρόνια ολοένα περισσότερες ιστοσελίδες προτιμούν τα κρυπτονομίσματα ως τρόπο χρηματικών συναλλαγών. Πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι καζίνο έχουν συμπεριλάβει τα Bitcoins ανάμεσα στις επιτρεπτές μεθόδους πληρωμών, όπως επίσης ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) και φυσικά ιστοσελίδες gaming. Όσο περνά ο καιρός, το σύνολο των ιστοτόπων πληθαίνει εκθετικά και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Πέρα όμως από το διαδικαστικό κομμάτι των πληρωμών, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που σχετίζεται με τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα. Αντί λοιπόν να στοχεύσετε στην αγορά μετοχών ή να επενδύσετε στο real estate, μπορείτε να εμπλουτίσετε το χαρτοφυλάκιό σας με αγορές κρυπτονομισμάτων. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πολύ εύκολα, η τιμή τους εκτοξεύεται ανά διαστήματα και αυτό επιτρέπει την κερδοφορία.  Πολλοί ίσως φοβούνται πως τα κρυπτονομίσματα είναι μια παροδική μόδα, η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεθωριάσει και θα χαθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ωστόσο, η μέχρι τώρα πορεία τους μαρτυρά το εντελώς αντίθετο.

Επενδύοντας στα cryptocurrencies
Αν αναρωτιέστε γιατί αξίζει να επενδύσετε στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτα απ’ όλα, πρόκειται για μια εντελώς καινούρια αγορά. Ως εκ τούτου, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους. Δεν πρόκειται για έναν κορεσμένο κλάδο και συνεπώς μπορείτε να επενδύσετε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, τα κρυπτονομίσματα αποτελούν μια επένδυση που δεν απαιτεί συγκεκριμένα ποσά εκ μέρους σας. Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε όσα εσείς κρίνετε ότι μπορείτε να διαθέσετε.
File Attachment:
Την ίδια στιγμή, μπορείτε να κερδίσετε κρυπτονομίσματα μέσα από την προσωπική σας εργασία και όχι αγοράζοντάς τα. Δεν είναι καταπληκτικό; Ακόμη και χωρίς προσωπικό κεφάλαιο, έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ψηφιακά νομίσματα που θα σας δώσουν ώθηση να ξεκινήσετε τις επενδύσεις σας. Η διαδικασία είναι απλή και υπάρχουν αμέτρητα tutorials στο διαδίκτυο που θα σας διδάξουν πώς να καταφέρετε να αποκτήσετε cryptocurrencies μέσω του crypto mining. Εξορύσσεται το κάθε κρυπτονόμισμα με τη βοήθεια συγκεκριμένων προγραμμάτων, ενώ η κάθε χρηματική συναλλαγή επιβεβαιώνεται από χρήστες και ταυτοποιείται ως μοναδική. Πρόκειται για ένα σύστημα εξαιρετικά ασφαλές, που προωθεί τη διαφάνεια και την ισονομία.Ωστόσο, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην επιλογή του κατάλληλου κρυπτονομίσματος. Αν σκεφτείτε πως υπάρχουν χιλιάδες επιλογές εκεί έξω πέρα από το Bitcoin, το Ethereum και το Ripple (XRP), τότε η επένδυσή σας οφείλει να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους σκοπούς σας. Κάντε την έρευνά σας και αποφασίστε με βάση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, το κόστος, την ασφάλεια στις συναλλαγές και το ιστορικό του εκάστοτε παρόχου. Μη βασίζεστε σε κάποιο ένστικτο ή σε συμβουλές από τρίτους. Αντιθέτως, βασιστείτε στα δεδομένα και εξάγετε αντικειμενικά συμπεράσματα ως προς τις καλύτερες επιλογές σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 01:12 - 21 Apr 2021 01:14 #249727 by Manos
Δείτε εδώ ενδιαφέροντα βίντεο από το κανάλι Greek Miners για το πως θα κάνετε εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.
Οδηγός για αρχάριους.
File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification