Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Factorio

More
26 Feb 2016 13:06 #177173 by Aman
Aman created the topic: Factorio

Το Factorio αποτελεί μια μίξη Simulation/Strategy, από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Wube Software. Kαλείστε να σχεδιάζετε, να κατασκευάζετε και να διαχειρίζεστε εργοστάσια, προκειμένου να επιβιώσετε σε έναν εξωγήινο πλανήτη, αντλώντας από αυτόν πόρους, ενώ παράλληλα πρέπει να προφυλάξετε τη βάση σας από τις εξωγήινες εχθρικές οντότητες. Επίσης θα υποστηρίζει co-op multiplayer, όπου μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους παίκτες.

Η Early Access του είναι διαθέσιμη στο Steam στην τιμή των 20 ευρώ, ενώ μπορείτε να δοκιμάστε το δωρεάν demo του από το επίσημο site .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2019 21:42 #228501 by Cefirul
Cefirul replied the topic: Factorio
To Factorio κυκλοφόρησε σε early access από το 2016 και από τότε η εταιρία ανάπτυξης Wube Software δουλεύει ώστε να κυκλοφορήσει την ολοκληρωμένη έκδοση της προσομοίωσης διαχείρισης εργοστασίου. Η εταιρία όρισε την κυκλοφορία της 1.0 έκδοσης στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε από έναν εκ των game directors, τον Michal Kovarik, ο οποίος αναφέρει ότι μπορεί η προσέγγιση της εταιρίας “κάθε πράγμα στον καιρό του” να την εξυπηρέτησε αποτελεσματικά μέχρι τώρα, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πάντα.

Συγκεκριμένα είπε, “Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουνε πρόβλημα να συνεχίσουν να εργάζονται στην ανάπτυξη του Factorio για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη. Όμως το κύριο πρόβλημα είναι ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε νέες λειτουργίες και περιεχόμενο αντί να λειάνουμε τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία του game.”

Συνέχισε, “Το game είναι σε καλό στάδιο τώρα. Αν απλά προχωρούσαμε στην κυκλοφορία της 1.0 έκδοσης αυτή τη στιγμή, δεν θα ήταν κάτι καταστροφικό. Από την δική μας οπτική, αρκετά στοιχεία του game δεν θα ήταν έτοιμα, από την οπτική των νέων gamers, τα στοιχεία στα οποία δουλεύουμε τώρα είναι μικροσκοπικά σαν ψείρες.”

Επισήμανε επίσης πως η κυκλοφορία της 1.0 έκδοσης δεν αποτελεί την ολοκλήρωση του game. Λέει ότι μετά την κυκλοφορία του Factorio 1.0 η ομάδα ανάπτυξης θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα ώστε να συγκεντρωθεί ξεκούραστη στην παραγωγή νέου περιεχομένου και νέων λειτουργιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Factorio, από οπού μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν demo. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η Early Access του στο Steam έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν στην τιμή .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2020 18:39 #235056 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Factorio
Factorio
Ημερομηνία κυκλοφορίας της 1.0 έκδοσης.


Η Wube Software ανακοίνωσε πολύ νωρίς την ημερομηνία κυκλοφορίας του Factorio, καθώς τον Νοέμβριο του 2019 γνωστοποιήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, με αφορμή την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, οι developers του επερχόμενου Strategy αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι τους ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, ώστε να μην συμπέσουν με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Factorio, από οπού μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν demo. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η Early Access του στο Steam έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν στην τιμή των 20 ευρώ.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.543 seconds
Notification