Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Transport Fever 2

More
22 Jan 2020 20:43 #231058 by Blood King
Blood King created the topic: Transport Fever 2

Παίζοντας το Transport Fever 2 δεν ταξιδέψαμε μόνο στον όμορφο κόσμο του, τον πλήρως διαμορφωμένο από εμάς αλλά και στην λεωφόρο της μνήμης. Αν τοποθετήσουμε το sequel δίπλα ακριβώς στο πρωτότυπο θα πιστέψουμε αυτόματα ότι βλέπουμε... διδυμάκια.

Οι αλλαγές που εντοπίσαμε στο gameplay είναι ενδιαφέρουσες, ενίοτε ουσιαστικές αλλά δείχνουν να τελειοποιούν την εξαιρετική συνταγή του πρωτότυπου αντί να χαράσσουν νέους δρόμους. Το παρακάτω βίντεο είναι ότι πρέπει για να σας δώσει μια μικρή γεύση από το εθιστικό του gameplay:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2020 13:49 - 23 Jan 2020 13:49 #231078 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Transport Fever 2
Μ’αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς.

Αποχαιρετήσαμε με χαρά τις εποχές όπου η λέξη Indie στον χαρακτηρισμό ενός Video Game σήμαινε πιξελιασμένα γραφικά, ελάχιστα και απαίσια πολύγωνα, μικρή διάρκεια, παραγωγή με την λέξη φθήνια γραμμένη σε όλο το “μήκος” της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πολλά Indie games στην εποχή μας δεν περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά. Σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός από Indie games συναγωνίζεται σε όλα τα επίπεδα τους πλουσιότερους τίτλους της βιομηχανίας. Ένα τρανό παράδειγμα είναι και το Transport Fever 2, το sequel του ομώνυμου game από την ελβετική Urban Games.

Βρίσκουμε κάπως υπερβολική την λέξη sequel αφού το game πατά ακριβώς πάνω στα χνάρια του πρωτότυπου με αρκετές διακριτικές ρυθμίσεις στο gameplay και ένα σωρό καινούργια missions. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι το εξαιρετικό gameplay που απολαμβάνουμε, η ποικιλία των συστημάτων και η φανταστική εξομοίωση είναι αποτέλεσμα της εργασίας μιας ντουζίνας σχεδόν ατόμων. Παραμερίζουμε την ευχάριστη έκπληξη που μας προκαλεί το αποτέλεσμα και αφοσιωνόμαστε στον σκοπό του Transport Fever 2, την δημιουργία μιας αυτοκρατορίας στον χώρο των μεταφορών η οποία θα λειτουργήσει σαν ρολόι.


Διαβάστε εδώ την συνέχεια του review.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.
Last Edit: 23 Jan 2020 13:49 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.555 seconds
Notification