Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

For the King 2

26 May 2022 11:19 - 26 May 2022 11:37 #264506 by Γιώργος Σκένδρος
Το For the King 2 ανακοινώθηκε και βασίζεται στο δημοφιλές αρχικό video game, το οποίο αποτελεί ένα προκλητικό μείγμα στρατηγικής, μάχης RPG και στοιχείων roguelike. Αυτή τη φορά, μπορείτε να συμμετάσχετε σε co-op με έως και τέσσερις παίκτες ή, όπως και στο φοβερό πρωτότυπο, να παίξετε μόνοι σας ή με δύο άλλους παίκτες.Το For the King 2 προσφέρει νέους βιότοπους για εξερεύνηση, ανανεωμένο καλλιτεχνικό στυλ και ολοκαίνουργιο πρωτότυπο soundtrack και θα μεταφερθείτε βαθιά στο Fahrul, όπου θα οδηγηθείτε πιο μακριά από πριν σε αυτή τη χώρα της περιπέτειας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2022 14:37 #264508 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic For the King 2
For the King 2




Το τρέιλερ καλεί τους fans να το βάλουν στο wishlist.

Το For the King 2 ανακοινώθηκε και βασίζεται στο δημοφιλές αρχικό video game, το οποίο αποτελεί ένα μείγμα στρατηγικής, μάχης RPG και στοιχείων roguelike.

Αυτή τη φορά, μπορείτε να συμμετάσχετε σε co-op με έως και τέσσερις παίκτες ή, όπως και στο φοβερό πρωτότυπο, να παίξετε μόνοι σας ή με δύο άλλους παίκτες.Το For the King 2 προσφέρει νέους βιότοπους για εξερεύνηση, ανανεωμένο καλλιτεχνικό στυλ και ολοκαίνουργιο πρωτότυπο soundtrack και θα μεταφερθείτε βαθιά στο Fahrul, όπου θα οδηγηθείτε πιο μακριά από πριν σε αυτή τη χώρα της περιπέτειας.



Ο κόσμος του Fahrul αλλάζει διαρκώς και διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό συνδυασμών χαρακτήρων και αντικειμένων και διαδικαστικά παραγόμενους χάρτες, αποστολές, λάφυρα και γεγονότα. Το For the King 2 δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, στο customization της πανοπλίας, των όπλων και των classes ενώ θα πρέπει να διαλέγετε προσεκτικά τις μάχες σας, εξοπλίζοντας τους χαρακτήρες σας με τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για να πετύχετε. Όσοι επιθυμείτε έχετε την δυνατότητα είτε να πολεμήσετε πλάι-πλάι με τους φίλους σας είτε να χωριστείτε για να διεκδικήσετε όλα τα λάφυρα για τον εαυτό σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα abilities, τα πλεονεκτήματα τακτικής και τα synergies.

Το For the King 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 σε PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification