Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Paris Games Week 2015

18 Aug 2015 18:56 #167702 by Μάνος Γρυπάρης


Μπορεί η Sony να απουσίαζε από την Κολωνία της Γερμανίας και την Gamescom, ωστόσο αντ' αυτού θα αναπληρώσει την "χαμένη" press conference με μία αντίστοιχη στην έκθεση Paris Games Week.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα διεξαχθεί από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου και στην προκειμένη περίπτωση η ιαπωνική εταιρεία θα διεξάγει την συνέντευξη τύπου της μία ημέρα πριν την έναρξη, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2015 21:00 - 27 Oct 2015 21:03 #170272 by Μάνος Γρυπάρης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Sony στην Paris Games Week.

Τελικά η αναμονή ίσως όντως να άξιζε καθώς η Sony είχε πολλά να μας δείξει.
Νέα Gran Turismo, Ratchet & Clank, άλλο ένα gameplay του Horizon: Zero Dawn που ως Action RPG θα περιέχει και crafting, το Dreams της Media Molecule, Uncharted 4 multiplayer gameplay και για το φινάλε κερασάκι στην τούρτα το Detroit: Become Human από την Quantic Dream. Για το τελευταίο ελπίζω να μην ακολουθεί το gameplay του Beyond: Two Souls διότι από ταινίες οι Γάλλοι το έχουν παρακάνει.

Δεν είδαμε το νέο Shadow of the Beast παρά μόνο σε τρέιλερ, δεν είδαμε κάποιο νέο God of War. Επίσης το Street Fighter 4 μάθαμε ότι θα έρθει 16 Φεβρουαρίου (console exclusive).

Οσο για το PlayStation VR...προσωπικά δεν με ενθουσίασε, όπως και όλα τα virtual reality γενικώς. Ειδικά η τιμή του αν όντως ισοδυναμεί με αυτή μιας κονσόλας δεν είναι κι ότι καλύτερο για την Sony.

Εσείς πως είδατε την παρουσίαση; :)

Απολαύστε την αναλυτικά

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2015 21:18 #170279 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά η press conference της Sony μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις, περιμένα να ανακοινωθεί κάποιο βαρβάτο exclusive, αλλά είδαμε μάλλον τα αναμενόμενα. Νέα τρείλερ για παιχνίδια που είχαμε ήδη δει στο παρελθόν, έμφαση στο VR που ούτε εμένα με γεμίζει να πω την αλήθεια όπως είπε και ο Μάνος. Μια φορά έβαλα Oculus Rift στο κεφάλι μου και το έβγαλα σε δευτερόλεπτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2015 21:56 #170283 by Αντώνης Ανδρονικάκης
Να δούμε αν το GT θα μπορέσει μετά από καιρό να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Forza. Πολύ καλή προσθήκη το multiplayer στο uncharted προωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρον και το action RPG της Gorilla Games. Δύσκολο να ανατραπεί το momentum της Sony από την Microsoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2015 23:25 #170291 by Georgios Manolis

Androphonix wrote: Να δούμε αν το GT θα μπορέσει μετά από καιρό να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Forza. Πολύ καλή προσθήκη το multiplayer στο uncharted προωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρον και το action RPG της Gorilla Games. Δύσκολο να ανατραπεί το momentum της Sony από την Microsoft.


Μετά τη μεταγραφή του Mike Caviezel πρώην audio lead του Forza και τα "καντήλια" των φάν για τον ήχο και τα standard αμάξια νομίζω οτι θα μπεί η Polyphony ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Το Uncharted έχει multiplayer απο την εποχή του Among Thieves δεν είναι νέα προσθήκη στη σειρά.Όμως είδα αρκετά νέο περιεχόμενο στο multiplayer.Όταν θα βγεί βλέπουμε.
Η Pc της Sony ήταν σχετικά καλή όμως εκτός απο το GT Sport που λίγο πολύ το περιμέναμε,το Rachet & Clank πολύ δυνατό και 2-3 ακόμα exclusives δεν με ενθουσίασε και πολύ.Η παρουσίαση του VR χαμένος χρόνος.Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να ασχοληθεί σοβαρά με το VR headset.Ούτε να αλλάξει συνήθειες.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2015 18:30 #170327 by Antonis Kioseloglou
Οπως εγραψα και στο αρθρο:
Μπράβο στο Gameworld για την live κάλυψη.Χαίρομαι που η Sony επιτέλους θα βγάλει νέο Gran Turismo.Καλοβλέ πω και νεα IP οπως το Matterfall και το Detroit ειδικά γιατί η Quantic Dream στο σενάριο είναι μανούλα.Από και πέρα όμως το Playstation VR μάλλον πάει για πεταμένα λεφτά.Δεν μπορεί να θες να το πουλήσεις στην τιμή της κονσόλας και με τέτοια games.Explorati on?Σοβαρά τώρα??Μόνο οι casual και οι φραγκάτοι θα το πάρουν όπως και το Oculus Rift.Για να παίζουν ελάχιστα καλά games και να κάνουν παύσεις κάθε τέταρτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2015 20:08 - 28 Oct 2015 20:10 #170332 by Tony
Replied by Tony on topic Paris Games Week 2015
Σε αντιθεση με την Ε3 και το tokyo game show, η sony στο paris game week μου φανηκε αξιοπρεπεστατη.
Αρκετα exclusives παιχνιδια μερικα εκ των οποιων μου φαινονται πολυ ωραια!

Πρωτο απο ολα το boundless το οποιο με " καθηλωσε".....+ οτι δεν περιμενα cross platform μεταξυ playstation και pc.
Το αλλο game που μου αρεσε ειναι το ratchet & clank (κλασικα).
Δεν καταλαβαινω το κολλημα ορισμενων με τα gt....τα τελευταια μονο μουφες(εννοω οτι εξελισσονται πολυ λιγο σε σχεση με τα προηγουμενα) βγαινουν(5 & 6)....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2015 18:26 #170422 by Χριστιάνα Θάνου
Παρακολούθησα την ομιλία της Sony στην Paris Games Week 2015 και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα νέα IPs ήταν λίγα αλλά με αρκετό ενδιαφέρον όπως π.χ το Dreams. Μου άρεσε που είδα πολλά VR games και ιδιαίτερα για την VR εκδοχή του Until Dawn η οποία ελπίζω να είναι καλή και όχι ένα game κάτω του μετρίου! Τέλος, αν στις 14 Φεβρουαρίου δεν περάσετε τόσο καλά...περιμέντε τις 16 του μήνα για το νέο Street Fighter, τουλάχιστον θα έχετε αυτό :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification