Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

BlizzCon 2021

06 Aug 2020 00:38 #237248 by Μάνος Γρυπάρης
Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι η BlizzCon 2021 θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η BlizzCon 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού COVID-19. Βέβαια θα μπορούσε να διεξαχθεί online, απλά ίσως η Blizzard δεν είχε πολλά να δείξει στο community της στην παρούσα φάση. Πάντως, η BlizzCon 2021 επιβεβαιώθηκε από τον J. Allen Brack, πρόεδρο της Αμερικάνικης εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της BlizzCon 2021, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του 2021, θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα games της Blizzard, θα δούμε διαγωνισμό cosplay, διαγωνισμού eSports και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πέρεα από τα Diablo, Overwatch και World of Warcraft, αναμένονται διάφορες ακόμη εκπλήξεις.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2020 12:41 #239189 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Blizzcon 2021
Η Blizzard ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής.


Το event θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με την Blizzard να αναφέρει ότι θα ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

Το Blizzcon Online ή BlizzConline όπως το λέει η Blizzard θα διαρκέσει δυο ημέρες με διάφορα events να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως λόγω πανδημίας. Η εταιρεία έχει βρει τρόπο να μην αφαιρέσει κλασικό March of the Murlocs, αφού προτείνει στους fans να στείλουν οπτικοακουστικό υλικό για να προστεθεί σε αυτό που θα είναι το επίσημο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι προφανές ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και στην Blizzcon 2021 θα περιμένουμε να δούμε νέο υλικό και ενημέρωση για κάποια από τα games της Blizzard. Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το πρόγραμμα του event, λογικά θα δούμε κάποια νέα στοιχεία για τα Overwatch και Diablo IV, τα οποία αμφότερα είχαν ανακοινωθεί στην περσινή Blizzcon. Ίσως μάθουμε περισσότερα για το Diablo Immortal, το spin-off για κινητά όπως και για το μέλλον του World of Warcraft αφού φέτος θα κυκλοφορήσει και το expansion, Shadowlands.

H Blizzard υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, σύντομα. Πάντως σε παλιότερα events η Blizzard είχε διαθέσει ψηφιακά passes για τους fans που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν για να το παρακολουθήσουν από κοντά, αλλά ακόμα δεν έχει αναφέρει τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής, καθόλα ψηφιακής, Blizzcon Online.

Η Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2020 19:11 #240843 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021
Η πρόσβαση θα είναι δωρεάν για όλους.


Μέσα στον Σεπτέμβριο, η Blizzard ανακοίνωσε την online διεξαγωγή της Blizzcon 2021 μετά από την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης λόγω της πανδημίας. Στην είδηση μας ο πρόεδρος της εταιρείας, J. Allen Brack αποκάλυψε ότι η παρακολούθηση του event θα είναι δωρεάν για όλους.

Σύμφωνα με αναφορές, τα Virtual Tickets που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες χρονιές δεν θα υπάρχουν για την Blizzcon 2021 και όποιος θέλει να παρακολουθήσει την διοργάνωση θα μπορεί να πάρει πρόσβαση εύκολα από τον υπολογιστή του. Η ημερομηνία διεξαγωγής έχει ανακοινωθεί για τις 19-20 Φεβρουαρίου 2021.

Ο J. Allen Brack αποκάλυψε επίσης ότι το 95% των εργαζομένων της Blizzard εργάζονται από το σπίτι κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την επερχόμενη διοργάνωση. Αναμένουμε μία πολύ διαφορετική Blizzcon σε σχέση με τα προηγούμενα έτη όπως επίσης ανακοινώσεις τα επερχόμενα και τρέχοντα video games της Blizzard.Η Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 18:21 #245669 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021
H Blizzard ανακοίνωσε νέες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο.


Η Blizzcon 2021 θα γίνει εξ ολοκλήρου online εξαιτίας της τρέχουσας κατάστασης σχετικά με την πανδημία του Covid-19. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι η πρόσβαση θα είναι δωρεάν για όλους. Η διήμερη διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 20 Φεβρουαρίου και σήμερα η Blizzard μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουν οι viewers από το event.

H BlizzCononline θα ξεκινήσει στις 00:00 π.μ. στις 19 Φεβρουαρίου με τελετή έναρξης που θα συμπεριλαμβάνει μία ματιά στα games που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης. Έπειτα η διοργάνωση θα χωριστεί σε έξι διαφορετικά κανάλια για τρεις ώρες λεπτομερούς ανάλυσης συγκεκριμένων games.Την δεύτερη μέρα, 20 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. η διοργάνωση θα ξεκινήσει πάλι με πολλαπλά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων Q&A συνεδριών όπως και community spotlights με διάφορα cosplays και διαγωνισμούς, όπως επίσης διαγωνισμούς ταινιών, ταλέντων καλλιτεχνικών αλλά και επιδείξεις.

Αν είστε υποστηρικτής της Blizzard δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε πολύ για το τι να επιλέξετε να παρακολουθήσετε και τι θα παραλείψετε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης καθώς τα βίντεο των δραστηριοτήτων θα αναρτηθούν στο αρχείο των BlizzCon videos και θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση μέχρι και μία εβδομάδα μετά την διοργάνωση με δωρεάν πρόσβαση για όλους.


Το 2021 σηματοδοτεί την 30ή επέτειο της Blizzard Entertainment, η οποία ιδρύθηκε από τους Mike Morhaime, Frank Pearce και Allen Adham με όνομα Silicon and Synapse το 1991. Για να γιορτάσει τα γενέθλια της η Blizzard έχει εισάγει τρεις Celebration Collections στα in-game Blizzard Shops.

The Essentials Pack:
- Moon-Touched Netherwhelp pet για το World of Warcraft.
- Tracer’s OSV-03 Rogue mount μαζί με Tracer Hero για το Heroes of the Storm.
- 30th Anniversary Overwatch player icon και spray (σύντομα)* και επιπλέον 5 Loot Boxes
- Ένα σετ αφισών StarCraft II και StarCraft: Remastered
- 10 Madness at the Darkmoon Faire card packs για το Hearthstone
- Ένα pet και μία αφίσα Diablo III (σύντομα)*

The Heroic Pack:
Ότι συμπεριλαμβάνει το Essentials Pack, και:
-΄Ενα Snowstorm mount για το World of Warcraft
- Ένα Raynhardt (legendary) για το Overwatch (σύντομα)*
- Random Madness at the Darkmoon Faire Legendary card για το Hearthstone
- Diablo III wings (σύντομα)*

The Epic Pack:
Ότι συμπεριλαμβάνει το Heroic Pack, και:
- 30 μέρες World of Warcraft χρόνος παιχνιδιού.
- 5 Golden Madness at the Darkmoon Faire card packs για το Hearthstone
- 3 Golden Loot Boxes για το Overwatch
- Diablo III Helm Transmog Items (σύντομα)

Η Blizzard δήλωσε ότι και άλλες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης ενώ ένα λεπτομερές πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα αναρτηθεί λίγο πριν από την έναρξη.

Η Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 19:37 #246241 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021 Το πρόγραμμα της έκθεσης.
​​​​​​​Η Blizzard δημοσίευσε το πρόγραμμα της BlizzCon 2021. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με την τελετή έναρξης και θα συνεχίσει κατά σειρά με νεότερα για τα World of Warcraft, Diablo (σ.σ. προφανώς Diablo 4), Overwatch 2, ενώ θα υπάρχει και τουρνουά StarCraft Legends.
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.
Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2021 14:48 - 17 Feb 2021 14:49 #246425 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021 Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων.
 Σε τρεις μέρες από σήμερα ξεκινάει η BlizzCon 2021 και παρακάτω θα βρείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα παρουσιάσεων.Η διοργάνωση θα γίνει online και θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Μέσα σε αυτές τις δύο μέρες θα παρουσιαστούν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα όσα έπονται από την Blizzard.
 Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου τα μεσάνυκτα και ώρα 00:00 με την τελευταία παρουσίαση να γίνεται στις 03:00 το ξημέρωμα, ενώ στις 20 Φεβρυαρίου το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίτερα στις 22:00 και λήγει στις 01:15.

Ωρολόγιο πρόγραμμα :

19 Φεβρουαρίου (Μεσάνυκτα)
Τελετή έναρξης - 00:00
World of Warcraft What's Next - 01:10
Diablo What's Next - 01:10
Behind the Scenes of Overwatch 2 - 01:10
Diablo Deep Dive - 03:00

20 Φεβρουαρίου
World of Warcraft Q&A - 22:00
Heartstone Q&A - 22:00
Diablo Q&A - 22:00
World of Warcraft - The Evolution of Thrall - 00:05
World of Warcraft - Cooking Workshop - 01:15 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:40 - 19 Feb 2021 19:42 #246557 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021
Διέρρευσαν μερικές ανακοινώσεις μια μέρα πριν το event.
Διέρρευσαν οι ανακοινώσεις που ετοίμαζε η Blizzard για το BlizzCon 2021 που είναι αύριο.Σύμφωνα με την  διαρροή , αποκαλύφθηκε το World of Warcraft: Burning Crusade Classic και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο patch του Shadowlands, το Chains of Dominations. Το περιεχόμενο του Burning Crusade θα κυκλοφορήσει σε φάσεις. Το Burning Crusade είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιανουάριο του 2007. Το συγκεκριμένο expansion είχε εισάγει τα Blood Elf για το Horde και το Draenei για το Alliance, έτσι θα μπορείτε να παίξετε με αυτά τα races στο Classic. Όπως και με το WoW Classic, όποιος έχει συνδρομή στο World of Warcraft θα μπορεί να παίξει το Burning Crusade Classic χωρίς επιπλέον κόστος.

​​​​​​​ Όσον αφορά το World of Warcraft Shadowlands, το Chains of Domination θα μας αποκαλύψει περισσότερα για το Jailer. Εκεί, θα προσπαθείτε να ανακαλύψετε την πραγματική φύση των σχεδίων του. Ακόμα θα προσπαθήσετε να ενώσετε τους τέσσερις covenants για να κάνετε επίθεση στον Jailer, να κάνετε raid στο Sanctum of Domination, να δοκιμάσετε τη νέα μέγα-dungeon Tazavesh, το Veiled Market και πολλά mounts και διακοσμητικά.Το BlizzCon 2021 θα ξεκινήσει αύριο στις 12μ.μ ώρα Ελλάδος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2021 17:27 - 20 Feb 2021 17:28 #246608 by Γιάννης Παπαργυρίου
Blizzard Arcade Collection
Μία συλλογή με τις definitive editions των The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne.


Στα πλαίσια της BlizzCon 2021, ανακοινώθηκαν οι definitive editions των The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne ως μία συλλογή με το όνομα Blizzard Arcade Collection.

Τα τρία games ήταν ήδη διαθέσιμα για download μέσω της ιστοσελίδας της Blizzard στην κατηγορία Classic Games και πλέον οι definitive editions τους είναι διαθέσιμες ως Blizzard Arcade Collection. Κάθε παιχνίδι της συλλογής είναι διαθέσιμο υπό την αρχική του μορφή (αν και διαθέτει ορισμένα νέα features όπως το watch mode που σας επιτρέπει να δείτε ένα playthrough και να αναλάβετε τον χειρισμό σε οποιοδήποτε σημείο) καθώς και ως definitive editions με remapping των πλήκτρων, rewinds που σας πηγαίνουν 10 δευτερόλεπτα πίσω και για το The Lost Vikings και το Blackthorne, με την δυνατότητα να κάνετε save οπουδήποτε.
Οι definitive editions αντλούν βελτιώσεις από διάφορες εκδόσεις κάθε παιχνιδιού. Το The Lost Vikings θα έχει τον ήχο και την εμφάνιση της αυθεντικής του έκδοσης, αλλά επιπλέον levels και cutscenes από μεταγενέστερες, ενώ θα αυξήσει τον αριθμό των παικτών που μπορούν να συμμετέχουν σε local co-op από δύο σε τέσσερις. Το Rock N Roll Racing θα έχει χιόνι, βροχή και άλλα περιβαλλοντικά εφέ, αυξημένες δυνατότητες multiplayer από δύο σε τέσσερις παίκτες και θα διαθέτει υποστήριξη για ανάλυση 16:9, 384 παραλλαγές στις πίστες του, νέα τραγούδια και νέες ηχογραφήσεις των αυθεντικών του. Τέλος, στο Blackthorne προστίθεται ένας χάρτης με fog of war και ένα mountain level το οποίο προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο στην έκδοση για Sega 32x.

Το Blizzard Arcade Collection είναι διαθέσιμο για PC ως μέρος του The Celebration Collection, ένα πακέτο in-game αντικειμένων για διάφορα games της Blizzard που κυκλοφόρησε στα πλαίσια του εορτασμού των 30 ετών της εταιρείας. Εάν διαθέτετε ήδη το The Celebration Collection, θα αποκτήσετε δωρεάν και το Arcade Collection.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2021 16:55 - 23 Feb 2021 16:56 #246726 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2021
BlizzCon 2021
Δείτε τo βίντεο με όλες τις ανακοινώσεις της πρώτης ημέρας.
Η Blizzard ξεκίνησε την BlizzConline με αρκετές παρουσιάσεις.Ξεχώρισαν δίχως αμφιβολία η ανακοίνωση του  Diablo 2: Resurrected (remaster) , το  World of Warcraft: Burning Crusade Classic  και η  Rogue class του Diablo 4 . Εννοείται ότι ανακοινώθηκε και νέο περιεχόμενο για το World of Warcraft: Shadowlands, πληροφορίες για το επόμενο patch κτλ.
Δείτε όλες τις παρουσιάσεις της πρώτης ημέρας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification