Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Summer Game Fest 2021

09 Feb 2021 14:49 #245994 by Βασίλης Κτενίδης
Το φετινό Summer Game Fest θα είναι "πιο συμπιεσμένο" σε σχέση με την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή Geoff Keighley, το Summer Game Fest είχε δύσκολη χρονιά έναρξης πέρυσι λόγω του Covid-19 και ότι φέτος το πρόγραμμα θα είναι πιο συμπιεσμένο: "Πέρυσι ήταν δύσκολα με τον COVID, εκτιμούμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Εξετάζουμε το τι μπορεί να συμβεί!"

Δεν υπάρχουν πολλά νέα ακόμα σχετικά με το τι περιμένουμε από την φετινή διοργάνωση ή το πως μπορεί να μοιάζει η "πιο συμπιεσμένη παρουσίαση. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικότερο από ποτέ τα video games να βοηθούν στην εικονική σύνδεση μεταξύ μας. Το SGF υπόσχετε στους υποστηρικτές του μία ολόκληση season με νέα για τα video games και ακόμα περισσότερες έκπληξης από την άνεση του σπιτιού τους."

Ο Geof Keighley ανακοίνωσε το Summer Game Fest τον Μάιο του 2020 και αποτέλεσε μία σειρά διοργανώσεων που διήρκησε τέσσερις μήνες. Το περιεχόμενο αφορούσε τα νέα της gaming βιομηχανίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Xbox Summer Fest event η Microsoft μοίρασε περίπου 70-100 game demos.

Τα νέα για την "συμπίεση" του Summer Game Fest 2021 έρχονται μετά από την ανακοίνωση της ψηφιακής διοργάνωσης της Ε3 για ακόμα ένα χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 12:57 #248907 by Giorgos Tsolaridis
Summer Game Fest 2021 Ανακοινώθηκε η Day of the Devs.
 Το Summer Game Fest, το οποίο διοργανώνει ο Geoff Keighley ακυρώθηκε το 2020, όμως επιστρέφει φέτος και συμπεριλαμβάνει μία ειδική μέρα προς τιμήν των εταιρειών ανάπτυξης. Την συγκεκριμένη μέρα θα παρουσιαστούν δυνατά  Indie games  και μπορείτε να ζητήσετε την παρουσίαση του δικού σας game.Το  Summer Game Fest  θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στις μεγάλες streaming πλατφόρμες, όπως και στο επίσημο website και αν θα έχει παρόμοια δομή με τις προηγούμενες διοργανώσεις τότε μπορείτε να περιμένετε παρουσιάσεις, streams και ανακοινώσεις για τους επόμενους μήνες. Θα υπάρχουν επίσης live μουσική, επίδειξη gameplay και το sign-up κουμπί στο site που θα σας ειδοποιεί για το αν υπάρχουν επιπρόσθετες πληροφορίες.
File Attachment:
Το Day of the Devs υπήρχε πολύ πριν το Summer Game Fest και πρόκειται για την ένατη χρονιά του. Οι ομάδες ανάπτυξης που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τα games τους μπορούν να κάνουν αίτηση στην ειδική φόρμα, η οποία ζητά ποικιλία πληροφοριών, όπως την περιγραφή του game, ένα βίντεο, πιθανό online build και το αν έχετε παρουσιάσει το παιχνίδι σας σε άλλο broadcast τους τελευταίους τρεις μήνες.Ο Geof Keighley, πέρα από διοργανωτής του Summer Game Fest είναι και ο δημιουργός των The Game Awards τα οποία συνεργαζόντουσαν προηγουμένως με την E3 για την παραγωγή ζωντανού περιεχομένου. Είναι επίσης παραγωγός του Gamescom: Opening Night Live που θα γίνει τον Αύγουστο το οποίο θα είναι ένας συνδυασμός δια ζώσης παρουσιάσεων αλλά και ψηφιακών. Η Ε3 θα διεξαχθεί ως δωρεάν ψηφιακό σόου και ο Keighley δεν θα έχει κάποια ανάμειξη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 10:06 #252175 by Giorgos Tsolaridis
Summer Game Fest 2021  Θα αποκαλυφθούν πάνω από 30 games.

 Το Summer Game Fest θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή και σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις, θα παρουσιαστούν πάνω από 30 games.
 
 Δείτε το Summer Game Fest, Παρασκευή στις 21:00 στο παρακάτω βίντεο.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:25 #252474 by Κώστας Δαλακλίδης
Η microsoft ανακοίνωσε το δεύτερο, ετήσιο ID@Xbox Summer Game Fest Demo Event, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν demos από indie παιχνίδια, τα οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμα και για δοκιμή από όποιον ενδιαφέρεται.

Από 15 έως 21 Ιουνίου, λοιπόν, πάνω από 40 demos παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα για Xbox One και Xbox Series X/S, θα είναι διαθέσιμα μέσω του συγκεκριμένου event.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά από τα παιχνίδια που θα κάνουν την εμφάνισή τους βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους, επομένως κάποια από τα demos δεν θα είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά , σε σχέση με το τελικό προϊόν.

Τα demos αυτά, αναμένεται να παραμείνουν στο Dashboard του Xbox για μία βδομάδα, οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να τα δοκιμάσει άμεσα. Προφανώς, υπάρχει και το ενδεχόμενο τα ίδια ή και διαφορετικά demos του κάθε παιχνιδιού να είναι διαθέσιμα στο μέλλον, ανάλογα και με τον ρυθμό ανάπτυξής τους.

Μερικά από τα demos παιχνιδιών που θα κάνουν την εμφάνισή τους είναι τα εξής: Sable, Lake, The Riftbreaker, Echo Generation, και Tunic.

Εσείς ποια θα δοκιμάσετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification