Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tribeca Film Festival 2021

07 May 2021 15:38 - 07 May 2021 15:39 #250586 by Βασίλης Κτενίδης
Το Tribeca Film Festival ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης θα συμπεριληφθούν και video games στις επίσημες επιλογές. Τα games που θα συμπεριληφθούν είναι συνολικά οκτώ στον αριθμό ενώ μπορείτε να δείτε παρακάτω την λίστα αναλυτικά.Harold Halibut (Slow Bros.)

Kena: Bridge of Spirits (Ember Lab)
Lost in Random (Zoink, Electronic Arts)
NORCO (Geography of Robots, Raw Fury)
Sable (Shedworks, Raw Fury)
Signalis (rose-engine, Humble Games)
The Big Con (Mighty Yell)
Twelve Minutes (Luis Antonio, Annapurna Interactive)

Όλα τα games θα συμπεριληφθούν στο Tribeca Games Spotlight, ένα livestream το οποίο θα γίνει ως μέρος του Summer Game Fest στις 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:00 μ.μ. Όσοι ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε κάποιο demo από τις επίσημες επιλογές του Tribeca Film Festival μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Η Tribeca Games θα φιλοξενήσει επίσης ζωντανές εκτελέσεις από τραγούδια του Red Dead Redemption 2 soundtrack στο Battery Park της Νέας Υόρκης στις 10 Ιουνίου. Η συναυλία θα διεξαχθεί από τον παραγωγό του επίσημου soundtrack του Red Dead Redemption 2, Daniel Lanois, το συγκρότημά του και μερικούς special guests οι οποίοι θα εκτελέσουν κάποιες άλλες εκδοχές από δυνατά τραγούδια του soundtrack, σύμφωνα με το επίσημο site της Tribeca Games.

Οι επίσημες επιλογές του Tribeca Film Festival έγιναν από το Tribeca Games Advisory Board στο οποίο συμμετέχει ο Geof Keighley, οι παραγωγοί ταινιών Nia Decosta και Jon Favreau, ο συνιδρυτής της EA Bing Gordon, η επικεφαλής στο τμήμα transmedia του Hallo Kiki Wolfkill και οι βετεράνοι στην ανάπτυξη video games Hideo Kojima και Sam Lake.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification