Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

European Startup Universe Cyprus

12 Feb 2022 01:28 #261363 by Μάνος Γρυπάρης
Το European Startup Universe έρχεται στην Κύπρο για να βοηθήσει τεχνολογικές startups να αναπτυχθούν.

Το ESU επεκτείνεται επίσημα στην Κύπρο για πρώτη φορά. Το European Startup Universe Cyprus θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2022 και θα διαρκέσει 6 εβδομάδες φέρνοντας πιο κοντά ιδρυτές, μέντορες αλλά και ειδικούς που γνωρίζουν πως να βοηθήσουν μια νεοφυή επιχείρηση τεχνολογίας (startup), να αναπτυχθεί.

Το European Startup Universe είναι ένα μη κερδοσκοπικό έργο για νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας, που έχουν σαν βάση μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο συνδέει χιλιάδες startups τεχνολογίας πρώιμου σταδίου με τα καλύτερα «μυαλά» της τεχνολογικής κοινότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ιδρυτές άλλων πιο ώριμων τεχνολογικών εταιρειών, γνωστούς επενδυτές και ειδικούς από το χώρο. Στόχος του ESU είναι να στηρίξει και να συνδέσει 10.000 νεοσύστατες επιχειρήσεις σε πρώιμο στάδιο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση με τα πιο έξυπνα μυαλά της διασποράς της ΕΕ, ιδρυτές πιο ώριμων τεχνολογικών εταιρείων, επενδυτικούς αγγέλους (angel investors), εταιρείες και ειδικούς.

Είστε σε αναζήτηση χρηματοδότησης;
Η μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία του European Startup Universe τελείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου Καινοτομίας, Έρευνας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας, Mariya Gabriel. Το πρόγραμμα εστιάζει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις τεχνολογίας και σε ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους τεχνολογική εταιρεία.

Το European Startup Universe Cyprus (#ESUCyprus) θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ξεκινώντας από την 1η Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου. Το διαδικτυακό πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων αποτελείται από έξι βασικούς πυλώνες, και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του Founderhood. Θα υπάρχουν ώρες γραφείου και 1 on 1 διαδικτυακές συναντήσεις με ειδικούς και μέντορες, εργαστήρια, Community Forums, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και προνόμια όπως ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε εργαλεία για την δημιουργία της εταιρείας σας. Στο τέλος των 6 εβδομάδων του προγράμματος, οι ομάδες που θα παρουσιάσουν πρόοδο θα λάβουν 1 on 1 διαδικτυακές συναντήσεις με διάφορους ευρωπαίους επενδυτές τεχνολογικών εταιρειών πρώιμου σταδίου.

Ο διοργανωτής του European Startup Universe στην Κύπρο και δημοσιογράφος startup Panis Pieri αναφέρει: «Πιστεύω ότι η δικτύωση είναι ζωτικό μέρος της επιτυχίας στον κόσμο των startup. Από την εμπειρία μου, βοήθησα startups σε πρώιμο στάδιο να συγκεντρώσουν εκατομμύρια συνδέοντας τις με τους κατάλληλους ανθρώπους. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να φέρουμε το European Startup Universe και στην Κύπρο. Για να βοηθήσουμε τις νεοφυείς εταιρείες τεχνολογίας πρώιμου σταδίου (early-stage tech startups) που έχουν σαν έδρα τους την Κύπρο να αναπτυχθούν, να πετύχουν τους στόχους τους και για να επεκταθούν στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια».

Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν
Δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος για τους συμμετέχοντες. Tο μόνο που απαιτείται είναι ο χρόνος και η προσπάθεια των συμμετεχόντων για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ .

Ακολουθήστε το European Startup Universe Cyprus στα social media για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις τους προγράμματος αλλά και για να συμμετάσχετε στη συζήτηση (#ESUCyprus).
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification