Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eiyuden Chronicle

More
24 Jul 2020 21:35 - 25 Jul 2020 13:15 #236919 by AlatiN
AlatiN created the topic: Eiyuden Chronicle
Έρχεται ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden

Οι δημιουργοί του θα ξεκινήσουν καμπάνια στο KickStarter ζητώντας 500,000 δολάρια.
Μερικοί από τους βασικούς δημιουργούς του αγαπημένου RPG Suikoden της δεκαετίας του 90 ξεκινούν καμπάνια στο KickStarter για την ανάπτυξη του πνευματικού διαδόχου του παιχνιδιού.
Οι Yoshitaka Murayama, Junko Kawano, Osamu Komuta και Junichi Murakami συνεργάζονται για ένα νέο RPG με ονομασία Eiyuden Chronicle. Η καμπάνια στο KickStarter θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου 2020 ζητώντας 500.000 δολάρια.

Το Eiyuden Chronicle περιγράφεται ως ωδή στο κλασικό είδος JRPG από την εποχή του PlayStation και θα περιλαμβάνει την κλασική εξερεύνηση των JRPG παιχνιδιών με μάχες σε 2.5D γραφικά, χαρακτήρες φτιαγμένους από pixel, μια ιστορία πολέμου και φιλίας, ένα διαφορετικό cast από 100 μοναδικούς ήρωες για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του πρωταγωνιστή και ένα σύστημα οικοδόμησης φρουρίων με σκοπό να αναπτύξουν το στρατό τους.

Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης ένα σύστημα guild που επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του φρουρίου τους με βάση το guild στο οποίο συμμετέχουν. Οι μάχες θα είναι turn-based με parties έως έξι ατόμων και θα είναι δυναμικές εναντίων των Boss που αλλάζουν τη γωνία της κάμερας και περιστρέφονται ανάλογα με το περιβάλλον.

Την ιστορία του Eiyuden Chronicle θα χειριστεί ο βετεράνος σεναριογράφος Murayama των Suikoden 1 και 2, ο σχεδιασμός χαρακτήρων θα γίνει από τον Kawano (Suikoden 1, 4, Arca Last), ο σχεδιασμός και η διεύθυνση του συστήματος θα πραγματοποιηθεί από την Komuta (Suikoden Tierkreis, Suikoden Tactics, Arca Last) και τέλος η σκηνοθεσία και παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από τον Murakami (Castlevania: Aria of Sorrow, OZ). Το soundtrack του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει συνθέσεις από διάσημους συνθέτες RPG όπως είναι οι Michiko Naruke (σειρά Wild Arms), Motoi Sakuraba (σειρά Tales) και άλλοι.

Οι Murayama και συνεργάτες έχουν ιδρύσει μια νέα εταιρεία ανάπτυξης, που ονομάζεται Rabbit & Bear Studios, το οποίο εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Ο Murayama δήλωσε: "Το πρώτο πράγμα που αποφασίσαμε όταν τα μέλη μας ενώθηκαν ήταν ότι έφτασε επιτέλους ο καιρός να φτιάξουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που εμείς οι ίδιοι θέλουμε. Επιλέξαμε το Kickstarter για να κάνουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με γνώμονα τους παίκτες, διατηρώντας τα δικαιώματα στον σχεδιασμό, τον κόσμο και την ιστορία του παιχνιδιού, διατηρώντας παράλληλα τη διασκέδαση στο όλο εγχείρημα . Δώστε μας την υποστήριξή σας σε αυτήν τη νέα πρόκληση για εμάς! Υποσχόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι που θα σας εξιτάρει"

Το Eiyuden Chronicle αναμένεται να κυκλοφορήσει αν όλα πάνε καλά το χειμώνα του 2022. Οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά μάλλον θα έχει να κάνει με το ποσό στο οποίο θα μαζευτεί στην καμπάνια.
Last Edit: 25 Jul 2020 13:15 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2020 18:02 #237022 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Eiyuden Chronicle
Eiyuden Chronicle: Ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden
Έπιασε τον στόχο του. 700.000 δολάρια και συνεχίζει.


Το Eiyuden Chronicle έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter μέσα σε λίγες ώρες. Έχει συγκεντρώσει 700.000 δολάρια κι απομένει ένας μήνας πριν να κλείσει η καμπάνια.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την καμπάνια του Eiyuden Chronicle.

Δείτε επίσης το σχετικό Kickstarter βίντεο.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.628 seconds
Notification