Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Thymesia

08 Apr 2021 18:42 #249087 by AlatiN
Thymesia was created by AlatiN
Ένα νέο Action RPG από την Team17.Ο εκδότης Team17 ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης OverBorder που ετοιμάζει ένα νέο Action RPG, με ονομασία Thymesia.Το Thymesia περιγράφεται ως ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από μια θανατηφόρα πανούκλα συνδυάζοντας οπλισμένες ασθένειες σε ένα τύπου fast-paced melee combat.Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον παγκόσμιο κλίμα πανδημίας, όποιος ενδιαφέρεται για την ιδέα θα είναι σε θέση να μπει στις μπότες του Corvus. Ο επιζών της θανατηφόρου επιδημίας, ο Corvus, έχει τη δυνατότητα να σχίσει ασθένειες από εχθρούς και να τις χρησιμοποιήσει για την καταπολέμηση των πολυάριθμων τεράτων στον κόσμο της Thymesia.Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν abilities και κινήσεις όπως arsenal of Souls, parries, dodges και άλλα πολλά abilities με σκοπό να επιβιώσουν.Ο Craig McCarthy υπεύθυνος της Team17 δήλωσε: "Η Thymesia είναι ένας μοναδικός τίτλος για την ομάδα της Team17. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την εταιρεία ανάπτυξης OverBorder Studio. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα διασκεδάσουν αρκετά εξερευνώντας αυτόν τον σκοτεινό κόσμο δοκιμάζοντας τα combat skills τους με τον χαρακτήρα Corvus, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς και τέρατα που τους περιμένουν".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Apr 2021 00:34 #249100 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Thymesia
Με μια πρώτη ματιά θυμίζει λίγο soul game στο σύστημα μάχης και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.Αν βγει στο PS4 λογικά όπως το βλέπω θα το πάρω εκεί αλλιώς στο PC. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2021 03:08 - 10 Apr 2021 03:10 #249149 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Thymesia
Πολλά vibes από Bloodborne, ειδικά οι περιοχές και το combat. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό όπως το Mortal Shell.
The following user(s) said Thank You: Xintzi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 12:42 - 12 Apr 2021 12:43 #249249 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Thymesia
Thymesia Νέος τίτλος από την Team17.

Ο εκδότης Team17 ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης OverBorder που ετοιμάζει ένα νέο Action RPG, με ονομασία Thymesia.Το Thymesia περιγράφεται ως ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από μια θανατηφόρα πανούκλα συνδυάζοντας οπλισμένες ασθένειες σε ένα τύπου fast-paced melee combat.Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον παγκόσμιο κλίμα πανδημίας, όποιος ενδιαφέρεται για την ιδέα θα είναι σε θέση να μπει στις μπότες του Corvus. Ο επιζών της θανατηφόρου επιδημίας, ο Corvus, έχει τη δυνατότητα να σχίσει ασθένειες από εχθρούς και να τις χρησιμοποιήσει για την καταπολέμηση των πολυάριθμων τεράτων στον κόσμο της Thymesia. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν abilities και κινήσεις όπως arsenal of Souls, parries, dodges και άλλα πολλά abilities με σκοπό να επιβιώσουν.

Ο Craig McCarthy υπεύθυνος της Team17 δήλωσε: "Η Thymesia είναι ένας μοναδικός τίτλος για την ομάδα της Team17. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την εταιρεία ανάπτυξης OverBorder Studio. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα διασκεδάσουν αρκετά εξερευνώντας αυτόν τον σκοτεινό κόσμο δοκιμάζοντας τα combat skills τους με τον χαρακτήρα Corvus, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς και τέρατα που τους περιμένουν".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification