Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Baldur's Gate: Dark Alliance

06 May 2021 23:33 - 06 May 2021 23:33 #250560 by Manos
Οι Wizards of the Coast and Interplay ανακοίνωσαν την σύγχρονη έκδοση του Baldur's Gate: Dark Alliance.Η έκδοση αυτή θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και αποτελεί επανακυκλοφορία και όχι remaster. Θα υποστηρίζει επίσης τοπικό Co-op δύο παικτών. Η αρχική έκδοση είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2001 για PS2 και Xbox. Η εταιρεία ανάπτυξης Snowblind Studios έχει πλέον διαλυθεί. Στο τότε RPG της σας είχε τρεις διαθέσιμους ήρωες,  με διαφορετικά abilities και δυνάμεις. Το σενάριο διεξαγόταν στον κόσμο του D&D.Το Baldur's Gate: Dark Alliance θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch το καλοκαίρι. Παράλληλα, ετοιμάζονται και εκδόσεις για Android και iOS στα τέλη του 2021.Το Baldur's Gate 3 της Larian Studios βρίσκεται σε early access. Δείτε τα gameplay videos του.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 10:03 #250883 by BigGreekGamer
Baldur's Gate: Dark Alliance Η Black Isle Studios αποκάλυψε την κυκλοφορία και σε PC.

 Το Baldur's Gate: Dark Alliance είναι ένα Action RPG το οποίο κυκλοφόρησε το 2001 για Xbox και PlayStation 2 το οποίο μοιάζει περισσότερο με Diablo παρά με Baldur's Gate καθώς διαθέτει preset χαρακτήρες, γραμμική πρόοδο και σχετικά μικρό αριθμό από  NPCs . Το Baldur's Gate: Dark Alliance δεν είχε κυκλοφορήσει για PC, όμως αυτό θα αλλάξει μέσα στο 2021.

 Την προηγούμενη εβδομάδα, το Baldur's Gate: Dark Alliance κυκλοφόρησε ξανά ανανεωμένο ώστε να υποστηρίζει ανάλυση 4K αυτή τη φορά για κονσόλες PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One ενώ ήταν προγραμματισμένη και η κυκλοφορία σε Switch η οποία όμως καθυστέρησε.

  Η Black Isle Studios επιβεβαίωσε σήμερα ότι η έκδοση για PC βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

 Η Black Isle Studios δήλωσε: "Ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε την δυνατότητα online co-op χρησιμοποιώντας την υπηρεσία remote play του Steam. Μόλις έχουμε πιο σίγουρες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε".

 Το Baldur's Gate 3 της Larian Studios βρίσκεται σε early access. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification