Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Salt and Sacrifice

10 Jun 2021 23:33 - 12 Jun 2021 02:06 #252289 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony ανακοίνωσε τον διάδοχο του Salt and Sanctuary στο Summer Game Fest. Θα ονομάζεται Salt and Sactifice.

Το εν λόγω ατμοσφαιρικό Metroidvania είχε κυκλοφορήσει παλιότερα για PS4 και PS Vita. Με το Salt and Sacrifice πλέον η σειρά κάνει το ντεμπούτο της στην ένατη γενιά. Η ανακοίνωση έγινε από τον Shuhei Yoshida, ηγετική φυσιογνωμία της Sony.Το Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 στις αρχές του 2022.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2021 18:33 #252836 by Κώστας Δαλακλίδης
Το Salt and Sacrifice, ο διάδοχος του Salt and Sanctuary, που ανακοινώθηκε από τη Sony κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, απέκτησε gameplay video.

Οι developers, Ska Studios, δημοσίευσαν το παρακάτω gameplay video από το παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Στο gameplay παρουσιάζεται ένας οπλισμένος πολεμιστής να σφαγιάζει αντιπάλους, να κάνει slide αλλά και wall-jumping για να ελιχθεί στο περιβάλλον που είναι γεμάτο με τρομακτικούς πολεμιστές-φαντάσματα αλλά και με μάγους που λαμπυρίζουν.Έτσι, έχουμε μια πρώτη ιδέα σχετικά με το παιχνίδι και το 2D, side-scrolling περιβάλλον του, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι παίκτες επιλέγοντας ένα από τα οκτώ classes του παιχνιδιού που είναι οι εξής: Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger, ή Sage. Δυστυχώς στο gameplay δεν παρουσιάζεται το νέο skill tree.

Το Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 στις αρχές του 2022.

Πώς σας φάνηκε το gameplay video;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2021 12:53 #256475 by Γιώργος Σκένδρος
Το Salt and Sacrifice θα διατίθεται αποκλειστικά στο Epic Games Store για PC

Η Ska Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Salt and Sanctuary και της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Salt and Sacrifice, ανακοίνωσε ότι η έκδοση του τίτλου για PC θα είναι αποκλειστική για το Epic Games Store.Στο Βασίλειο Alterstone, σύμφωνα με την σελίδα του τίτλου στο Epic Games , οι εγκληματίες αντιμετωπίζουν δύο επιλογές για την τιμωρία τους: θάνατο ή υπηρεσία. Οι περισσότεροι επιλέγουν την εκτέλεση, αλλά "λίγοι γενναίοι" επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή τους ως Marked Inquisitors, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το κυνήγι 20 τύπων μάγων. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα οκτώ αρχικά classes - Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger ή Sage - και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στο Magebane Rite και να φύγουν Spellmarked, το οποίο σας βάζει σε μια κατάσταση ροής μεταξύ ζωής και θανάτου. Οι παίκτες επίσης θα χειρίζονται γάντζους και θα καταδιώκουν στόχους, και στη συνέχεια θα τους σκοτώνουν σε μάχες πλάγιας κίνησης που υποστηρίζουν single-player ή online co-op.
 Ο τίτλος δεν έχει ακόμη σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι στοχεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021 για PC και PS5. Το Salt and Sacrifice θα είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά και πορτογαλικά κατά την κυκλοφορία. Το αρχικό παιχνίδι Salt and Sanctuary ήρθε τελικά στο Nintendo Switch (και στο Steam), οπότε μπορεί να δούμε ακόμα τη συνέχεια του να έρχεται και σε άλλες πλατφόρμες. Το Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 στις αρχές του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:01 #257883 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο gameplay video παρουσιάζει τα Mage huntsΈνα νέο dev diary video δείχνει νέο gameplay του επερχόμενου Soulslike Salt and Sacrifice.
Το sequel του Salt and Sanctuary θα περιλαμβάνει 2D gameplay και ζυγισμένο combat. Το νέο video παρουσιάζει τα Mage hunts τα οποία βρίσκονται στον πυρήνα της νέας εμπειρίας. Τα Mage hunts είναι καταδιώξεις πολλών φάσεων τα οποία επεκτείνονται σε διάφορες περιοχές και σιγά σιγά οδηγούν σε ένα κρίσιμο boss fight. Καταστρέψτε την καρδιά του Mage, πάρτε το loot και χρησιμοποιήστε το για να κατασκευάσετε νέο εξοπλισμό.

Στο βίντεο ακόμα μπορείτε να δείτε το νέο co-op mode το οποίο θα σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με άλλους online για να πολεμήσετε τους Mages. Μπορείτε να παίξετε όλο το game σε co-op και η πρόοδος θα μοιράζεται και στους δύο παίκτες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο gameplay video:

<youtube>WIifWEJQlxU</youtube>

Το Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 για PS4, PS5 και Epic Games Store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:52 #261563 by Nikos Georgopoulos
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ εταιρεία ανάπτυξης Ska Studios ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Salt and Sacrifice.
Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, το Salt and Sacrifice θυμίζει αρκετά το Salt and Sanctuary καθως είναι και αυτό ένα Platform με μάχες που θυμίζουν τα Souls. Τα διαθέσιμα classes που μπορείτε να επιλέξετε είναι τα εξής: Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger, και Sage. Στο Salt and Sacrifice θα περιλαμβάνονται τα Mage hunts τα οποία είναι καταδιώξεις πολλών φάσεων τα οποία επεκτείνονται σε διάφορες περιοχές και οδηγούν σε ένα κρίσιμο boss fight. Θα πρέπει να καταστρέψετε την καρδιά του Mage, να πάρετε το loot ώστε να το χρησιμοποιήσετε το για να κατασκευάσετε νέο εξοπλισμό.Πλέον είδαμε και το PvP κομμάτι του Salt and Sacrifice, το οποίο είναι εντελώς προαιρετικό. Οι διαθέσιμες ικανότητες θα είναι πολλές και θα μπορείτε να επιλέξετε από ωστικά κύματα, μέχρι και τυφώνες από λεπίδες.

Το Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου για PC, PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2022 11:12 #264280 by Nikos Georgopoulos
Η Sony ζήτησε να ανέβει η τιμή του Salt and Sacrifice στο Epic Games Store, όπου πωλούνταν φθηνότερα από το PlayStation Store
Σε κάποιες χώρες τριπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με αναφορά του TechRaptor, η Sony ζήτησε να ανέβει η τιμή του Salt and Sacrifice στο Epic Games Store, σε διάφορες χώρες επειδή πωλούνταν φθηνότερα από το PlayStation Store.

Η τιμή του Salt and Sacrifice διέφερε από χώρα σε χώρα στο Epic Games Store με αποτέλεσμα σε κάποιες χώρες να κοστίζει λιγότερο από άλλες. Έτσι λόγω νομικών όρων, η εταιρεία ανάπτυξης Ska Studios αναγκάστηκε σε κάποιες χώρες να μειώσει την τιμή και σε άλλες να τις αυξήσει. Ο συνιδρυτής της Ska Studios, Shane Lynch δήλωσε: Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κάθε τιμή της Sony, οπότε κάποιες τιμές έπρεπε να πάνε κάτω και άλλες πάνω.Στην Μεγάλη Βρετανία η τιμή του Salt and Sacrifice έπεσε από 16 λίρες στις 13. Στον Καναδά αυξήθηκε από 22 δολάρια στα 27. Στη Βραζιλία ανέβηκε από 38 στα 105 δολάρια. Συνοπτικά σε όλες τις χώρες η αξία του θα είναι πλέον περίπου ίση με 20 δολάρια Αμερικής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification