Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

AEW Fight Forever

05 May 2022 10:28 #263958 by Γιώργος Σκένδρος
Το video game AEW ονομάζεται επίσημα AEW Fight Forever ενώ επιβεβαιώνεται η έκδοση για PC και δύο νέοι παλαιστές.
  Η All Elite Wrestling αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο video game πάλης για κονσόλες, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης του επίσημου τίτλου του παιχνιδιού: AEW Fight Forever. Το όνομα επιβεβαιώθηκε από τον παλαιστή της AEW Evil Uno κατά τη διάρκεια επίσημης ζωντανής μετάδοσης της AEW Games στο Twitch.
 

 Ο Uno επιβεβαίωσε επίσης ότι ενώ το AEW Fight Forever θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες, θα υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για PC κατά την κυκλοφορία. Nέα πλάνα παρουσιάστηκαν, μεταξύ των οποίων και τρέιλερ που αποκαλύπτουν δύο νέους παλαιστές: Kris Statlander και Nyla Rose από το γυναικείο τμήμα της AEW. Προηγούμενοι παλαιστές που έχουν επιβεβαιωθεί περιλαμβάνουν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της AEW Kenny Omega, τον "Jungle Boy" Jack Perry και την πρώην πρωταθλήτρια γυναικών της ΑΕW Hikaru Shida.Το AEW: Fight Forever είναι το πρώτο video game της All Elite Wrestling, της νέας προώθησης πάλης που ξεκίνησε το 2019 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2022 10:49 #263964 by Nikos Georgopoulos
AEW Fight Forever
To All Elite Wrestling μετονομάστηκε επίσημα.

Το video game AEW ονομάζεται επίσημα AEW Fight Forever ενώ επιβεβαιώνεται η έκδοση για PC και δύο νέοι παλαιστές.

Η All Elite Wrestling αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο video game πάλης για κονσόλες, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης του επίσημου τίτλου του παιχνιδιού: AEW Fight Forever. Το όνομα επιβεβαιώθηκε από τον παλαιστή της AEW Evil Uno κατά τη διάρκεια επίσημης ζωντανής μετάδοσης της AEW Games στο Twitch.Ο Uno επιβεβαίωσε επίσης ότι ενώ το AEW Fight Forever θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες, θα υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για PC κατά την κυκλοφορία. Nέα πλάνα παρουσιάστηκαν, μεταξύ των οποίων και τρέιλερ που αποκαλύπτουν δύο νέους παλαιστές: Kris Statlander και Nyla Rose από το γυναικείο τμήμα της AEW. Προηγούμενοι παλαιστές που έχουν επιβεβαιωθεί περιλαμβάνουν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της AEW Kenny Omega, τον "Jungle Boy" Jack Perry και την πρώην πρωταθλήτρια γυναικών της ΑΕW Hikaru Shida.

Το AEW: Fight Forever είναι το πρώτο video game της All Elite Wrestling, της νέας προώθησης πάλης που ξεκίνησε το 2019 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2023 19:58 #271186 by Nikos Georgopoulos
Ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίαςΗ THQ Nordic ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του AEW: Fight Forever για PC και κονσόλες.
Η ανάπτυξη του AEW: Fight Forever ξεκίνησε το 2019 και, όπως ανακοινώθηκε, θα διαθέτει career mode, online multiplayer και πολλές επιλογές για customization των παλαιστών. Το roster των διαθέσιμων παλαιστών θα περιέχει αρκετά γνωστά ονόματα του AEW όπως Kenny Omega, Chris Jericho, Darby Allin, Dr. Britt Baker D.M.D, Thunder Rosa και άλλους.Συνολικά θα υπάρχουν εννέα διαφορετικά είδη matches από την ιστορία του AEW:

- Single Match
- Tag-Team
- 3-Way
- 4-Way
- Ladder Matches
- Casino Battle Royale
- Falls Count Anywhere
- Unsanctioned Lights-Out (Χρήση όπλων)
- Exploding Barbed Wire Death Matches

Το AEW: Fight Forever θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification