Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pool Party

10 Jul 2024 23:14 #276543 by Μάνος Γρυπάρης
Η Riot Games ετοίμαζε ένα Smash Bros game με τους ήρωες του League of Legends, αλλά τελικά το ακύρωσε. Θα ονομαζόταν Pool Party.


Σύμφωνα με το ReaderGrev, ένα ενημερωτικό email του πρώην συντάκτη του Launcher, τον Mikhail Klimentov, αναφέρει ότι το Pool Party ακυρώθηκε λόγω της επανεκτίμησης του ενδιαφέροντος των gamers για έναν ανταγωνιστή του Super Smash Bros. Τα στελέχη της Riot Games φέρεται να ανησυχούσαν για το MultiVersus, τον ανταγωνιστή του Smash Bros. που παρουσίαζε χαρακτήρες της Warner Bros και για το πώς δεν φαινόταν τόσο επιτυχημένο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2024 09:03 #276549 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pool Party
Pool Party: Η Riot Games ακύρωσε ένα League of Legends Smash Bros. Game
Λόγω του...MultiVersus!

Η Riot Games ετοίμαζε ένα Smash Bros game με τους ήρωες του League of Legends, αλλά τελικά το ακύρωσε. Θα ονομαζόταν Pool Party.

Σύμφωνα με το ReaderGrev , ένα ενημερωτικό email του πρώην συντάκτη του Launcher, τον Mikhail Klimentov, αναφέρει ότι το Pool Party ακυρώθηκε λόγω της επανεκτίμησης του ενδιαφέροντος των gamers για έναν ανταγωνιστή του Super Smash Bros. Τα στελέχη της Riot Games φέρεται να ανησυχούσαν για το MultiVersus, τον ανταγωνιστή του Smash Bros. που παρουσίαζε χαρακτήρες της Warner Bros και για το πώς δεν φαινόταν τόσο επιτυχημένο.

Η ιδέα του Pool Party σύμφωνα με πληροφορίες άλλαξε επίσης αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Αρχικά ξεκινώντας ως ένα hardcore Fighting, αργότερα παρουσιάστηκαν πιο casual μηχανικοί και στοιχεία party game. Λόγω των συνεχών αλλαγών, ορισμένοι υπάλληλοι της Riot Games φέρεται να απογοητεύτηκαν.

Υπήρχαν 70-80 developers που δούλευαν στο Pool Party και περίπου στους μισούς από αυτούς προσφέρθηκαν διαφορετικές θέσεις στη Riot Games μετά την ακύρωσή του, ενώ άλλοι έψαχναν άλλες δουλειές εσωτερικά. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, 10 εργαζόμενοι δεν έλαβαν ούτε προσφορές ούτε έψαχναν εσωτερικά για νέους ρόλους και πιθανότατα είτε εγκατέλειψαν τη Riot είτε απολύθηκαν.

Η Riot Games επεκτείνει το σύμπαν του League of Legends και δημιουργεί spin-offs . Επί του παρόντος, η Riot δημιουργεί το 2XKO, ένα 2D Fighting στο ίδιο πνεύμα με το Granblue Fantasy Versus και το Dragon Ball Fighter Z. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2025.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification