Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

SteamWorld Dig

05 Apr 2014 17:17 #142941 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Το SteamWorld Dig είναι ένα 2D Platform game που διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, στο οποίο οι άνθρωποι αποτελούν είδη υπό εξαφάνιση και τα ρομπότ επικρατούν στην επιφάνεια. Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένα ρομπότ ονόματι Rusty ο οποίος φτάνει στο Tumbleton με σκοπό να κληρονομήσει το ορυχείο του θείου του, αλλά σύντομα θα μπλεχτεί σε μία μεγάλη περιπέτεια που θα τον οδηγήσει βαθιά μέσα στο-γεμάτο μυστικά-ορυχείο.

Ανυπομονούσα να παίξω το SteamWorld Dig καθώς λατρεύω τα platform games, αλλά ο συγκεκριμένος τίτλος δεν με ικανοποίησε. Το σενάριο του ξεκινάει αρκετά δυνατά αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και το gameplay μετά από λίγο καταντά ανιαρό. Από την άλλη, το soundtrack έχει το απαραίτητο feel και δένει πολύ καλά με το περιβάλλον, και τα αρκετά upgrades που μπορεί να έχει ο Rusty κρατάνε το ενδιαφέρον.

Με λίγα λόγια είναι ένα ενδιαφέρον game με το οποίο θα περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, αλλά κάποια προβλήματα το κρατάνε πίσω από το να είναι ένας αξιόλογος indie τίτλος. Σε λίγο ανεβαίνει και το review.

[youtube:3lmjruf6]
[/youtube:3lmjruf6]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2014 21:06 #142946 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το σχετικό review

Έξυπνος αυτός που το εμπνεύστηκε. Τα ρομπότ σκοτώνουν τους ανθρώπους που είναι κρυμμένοι στο υπέδαφος! Απλά η παρουσίασή του όπως είπες έπρεπε να είναι καλύτερη. :wink:

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:26 #251106 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic SteamWorld Dig
Νέα SteamWorld games βρίσκονται υπό ανάπτυξη Νέα games για την ομώνυμη σειρά Steampunk Adventure.
 Ακόμη περισσότερα SteamWorld games ετοιμάζονται.
 Η εταιρεία ανάπτυξης  Thunderful  ανακοίνωσε πως αναπτύσσει αρκετές νέες προσθήκες στην post-apocalyptic robot steampunk σειρά. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η εταιρεία αποκάλυψε πως ετοιμάζει ήδη αρκετά νέα SteamWorld games. Εξήγησε επίσης πως η ομάδα του SteamWorld έχει μείνει άθικτη ακόμη και μετά την περσινή ένωση της αρχικής εταιρείας ανάπτυξης Image and Form με την Thunderful.Η Thunderful δεν έχει κοινοποιήσει τίποτα που να αφορά τα games μέχρι στιγμής αλλά στην περίπτωση της SteamWorld σειράς γνωρίζουμε ακόμη λιγότερα για το μέλλον της. 

 Δεν έχει γνωστοποιηθεί τι τύπος παιχνιδιού πρόκειται να είναι καθώς από το ξεκίνημά της η σειρά μεταπηδούσε από είδος σε είδος. Τα SteamWorld και Dig SteamWorld Dig 2 είναι και τα δύο Action Adventure Platform games με διαφορετική αισθητική το καθένα. Το SteamWorld Heist είναι ένα turn-based τακτικής ενώ τέλος το SteamWorld Quest είναι deck-building RPG. Πρόκειται για μια σειρά ολοκληρωμένων παιχνιδιών και περιμένουμε να δούμε το επόμενο είδος που θα υιοθετήσει η Thunderful ή την ανακοίνωση ενός sequel. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification