Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Maquette

29 Feb 2020 17:19 - 03 Mar 2020 12:51 #231960 by Αργύρης Ανδριανάτος
Maquette
Από τους δημιουργούς του What Remains of Edith Finch.
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, το Puzzle game Maquette παρουσιάστηκε στο Game Developers Conferece 2011, οπού και είχε κάνει εντύπωση.


Σύμφωνα με το Gamasutra , η παρουσίαση των διαβαθμισμένων puzzle σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέλαβε ένα ζεστό χειροκρότημα από το κοινό. Μετά από αυτά δεν υπήρχε κάποιο άλλο νέο, μέχρι την σημερινή ανακοίνωση της Annapurna Interactive που αναφέρει πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

Η σχεδίαση των γραφικών του βασικού Gameplay παραμένει ίδια. Ο βασικός σχεδιασμός του gameplay παραμένει ο ίδιος. Θα πρέπει να επιλύσετε γρίφους αλλάζοντας το μέγεθος των αντικειμένων και να βρείτε λύσεις σε έναν κόσμο που λειτουργεί αναδρομικά. Το Maquette λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο που απεικονίζεται με κατακόρυφη 3D προβολή. Οι γρίφοι ενώνονται μεταξύ τους με μια ιστορία επτά κεφαλαίων για την αγάπη, την απώλεια και την αποδοχή.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε, αλλά το γεγονός ότι η Maquette έρχεται από την Annapurna Interactive είναι ενδιαφέρον από μόνο του. Η Annapurna Interactive έχει αναπτύξει στο παρελθόν καλά indie games, συμπεριλαμβανομένων των Remains of Edith Finch, Gorogoa, Donut County, Outer Wilds, Sayonara Wild Hearts και πολλά άλλα. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, ειδικά για μια εταιρία που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jul 2020 03:17 #236175 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα Puzzle game στο οποίο θα ανακαλύψετε τις αναμνήσεις ενός νεαρού ερωτευμένου ζευγαρίου. Οι γρίφοι προέρχονται από μαγικούς κανόνες του κόσμου και το πως θα τους λύσετε μπορεί να μην είναι πορφανές.

Κάποιες φορές θα πρέπει να σκεφτείτε τι κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού διαφορετικό από τον πραγματικό κόσμο και πως οι διαφορές αυτές θα σας βοηθήσουν να λύσετε γρίφους με τρόπο που δεν θα ήταν εφικτός στην πραγματική ζωή. Στο Maquette υπάρχει επίσης μια συναισθηματική αφήγηση, η οποία θα σας ταξιδέψει σε μια ιστορία αγάπης, απώλειας και αποδοχής.Το Maquette αναμένεται το 2020 για PC και PS4.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 18:18 #246537 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Maquette
Maquette: Ημερομηνία κυκλοφορίας  Μαζί με νέο τρέιλερ.Η εταιρεία ανάπτυξης Graceful Decay και ο publisher Annapurna Interactive ανακοίνωσαν της ημερομηνία κυκλοφορίας του Maquette.
Το Maquette είναι ένα First-Person Puzzle Adventure στο οποίο υπάρχουν περιβάλλοντα μινιατούρες των πραγματικών και ότι αλλαγές κάνετε στο ένα γίνονται και στο άλλο. Για παράδειγμα όπως φαίνεται στο τρέιλερ, αν ρίξετε έναν κύβο στο μοντέλο ενός κήπου, μία τεράστια εκδοχή του κύβου θα εμφανιστεί τον πραγματικό κήπο.
Δείτε το τρέιλερ:

Η Annapurna Interactive έχει υπάρξει publisher αρκετών επιτυχημένων τίτλων όπως τα Outer Wilds, What Remains of Edith Finch, I am Dead και του πρόσφατου The Pathless και περιγράφει το Maquette ως ένα μοναδικό Puzzle game, το οποίο εξερευνά τις σχέσεις σε έναν επαναλαμβανόμενο κόσμο.
Το Maquette θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου για PC, PS4 και PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 12:17 #249511 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Maquette
Maquette review


Ένας μικροσκοπικός και ταυτόχρονα τεράστιος κόσμος.

 Η Annapurna Interactive τα τελευταία πέντε χρόνια που υπάρχει, καθώς αποτελεί τομέα της Annapurna Pictures, έχει προωθήσει αρκετούς indie τίτλους, οι οποίοι δεν θα είχαν αλλιώς ευκαιρία να φανούν στον κόσμο. Δείχνει να είναι αρκετά ανοιχτή σε ιδέες όσο περίεργές και αν ακούγονται. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά διαμαντάκια όπως τα What Remains of Edith Finch και The Pathless, που προσφέρουν μικρότερες, αλλά εξίσου ευχάριστες εμπειρίες με ΑΑΑ τίτλους και σε αρκετά πιο προσιτές τιμές. Η ποικιλία των τίτλων που εκδίδει, είναι αρκετά μεγάλη και ο καθένας αρκετά διαφορετικός από τον προηγούμενο, σε όλους τους τομείς.

 Μία από αυτές τις εταιρείες που βοήθησε η Annapurna είναι και η Αμερικάνικη Graceful Decay, η οποία ιδρύθηκε από τον Hanford Lemoore στο Σαν Φραντζίσκο, ενώ έχει και εργαζόμενους από όλο τον κόσμο. Το Maquette, το πρώτο της παιχνίδι, αποτελεί passion project του Lemoore και του ήρθε ως ιδέα πριν μία δεκαετία, όταν άρχισε να χρησιμοποιεί μηχανές  physics . Ο συγκεκριμένος τίτλος δείχνει ότι έχει μερικές αρκετά πρωτότυπες ιδέες στο gameplay του.Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification