Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Maquette

More
29 Feb 2020 17:19 - 03 Mar 2020 12:51 #231960 by argand97
argand97 created the topic: Maquette
Maquette
Από τους δημιουργούς του What Remains of Edith Finch.
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, το Puzzle game Maquette παρουσιάστηκε στο Game Developers Conferece 2011, οπού και είχε κάνει εντύπωση.


Σύμφωνα με το Gamasutra , η παρουσίαση των διαβαθμισμένων puzzle σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέλαβε ένα ζεστό χειροκρότημα από το κοινό. Μετά από αυτά δεν υπήρχε κάποιο άλλο νέο, μέχρι την σημερινή ανακοίνωση της Annapurna Interactive που αναφέρει πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

Η σχεδίαση των γραφικών του βασικού Gameplay παραμένει ίδια. Ο βασικός σχεδιασμός του gameplay παραμένει ο ίδιος. Θα πρέπει να επιλύσετε γρίφους αλλάζοντας το μέγεθος των αντικειμένων και να βρείτε λύσεις σε έναν κόσμο που λειτουργεί αναδρομικά. Το Maquette λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο που απεικονίζεται με κατακόρυφη 3D προβολή. Οι γρίφοι ενώνονται μεταξύ τους με μια ιστορία επτά κεφαλαίων για την αγάπη, την απώλεια και την αποδοχή.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε, αλλά το γεγονός ότι η Maquette έρχεται από την Annapurna Interactive είναι ενδιαφέρον από μόνο του. Η Annapurna Interactive έχει αναπτύξει στο παρελθόν καλά indie games, συμπεριλαμβανομένων των Remains of Edith Finch, Gorogoa, Donut County, Outer Wilds, Sayonara Wild Hearts και πολλά άλλα. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, ειδικά για μια εταιρία που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια.
Last Edit: 03 Mar 2020 12:51 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Manos
  • Manos's Avatar
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
02 Jul 2020 03:17 #236175 by Manos
Manos replied the topic: Maquette
Ένα Puzzle game στο οποίο θα ανακαλύψετε τις αναμνήσεις ενός νεαρού ερωτευμένου ζευγαρίου. Οι γρίφοι προέρχονται από μαγικούς κανόνες του κόσμου και το πως θα τους λύσετε μπορεί να μην είναι πορφανές.

Κάποιες φορές θα πρέπει να σκεφτείτε τι κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού διαφορετικό από τον πραγματικό κόσμο και πως οι διαφορές αυτές θα σας βοηθήσουν να λύσετε γρίφους με τρόπο που δεν θα ήταν εφικτός στην πραγματική ζωή. Στο Maquette υπάρχει επίσης μια συναισθηματική αφήγηση, η οποία θα σας ταξιδέψει σε μια ιστορία αγάπης, απώλειας και αποδοχής.Το Maquette αναμένεται το 2020 για PC και PS4."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.626 seconds
Notification