Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rogue Legacy 2

02 Apr 2020 22:40 #232976 by Βάσια Κούκια
Rogue Legacy 2



Η εταιρεία ανάπτυξης Cellar Door Games φαίνεται να επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το Rogue Legacy 2 είναι σε στάδιο ανάπτυξης. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι ούτε κάτι άλλο για να σχολιαστεί πέρα από την εικόνα teaser.
Το αρχικό Rogue Legacy κυκλοφόρησε για PC το 2013 και ήταν από τα πρώτα games που βοήθησαν να ανεβούν σε δημοσιότητα τα Roguelikes στα επόμενα χρόνια. Πέρα από το απαιτητικό του gameplay και τα τυχαία dungeons που αναπαράγονται, το πιο βασικό στοιχείο που κατείχε το παιχνίδι ήταν ότι αν ο παίκτης πέθαινε μπορούσε να πάρει το ρόλο από έναν από τους τρεις τυχαίους απογόνους. Καθένας από αυτούς τους απογόνους είχε τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ιδιότητες και βοηθούσαν τους παίκτες να προχωρήσουν όλο και πιο μακριά μέσα στο dungeon για να νικήσουν το τελικό boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2020 14:42 #235893 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Νέο τρέιλερ και Early Access στο Steam στις 23 Ιουλίου.

To seguel του Rogue Legacy, του Platform-Hack n’ Slash του 2013 ανακοινώθηκε, με την εταιρεία ανάπτυξης Cellar Door Games να το έχει έτοιμο για Early Access στις ψηφιακές πλατφόρμες της Steam και της Epic Games.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, το αρχικό πλάνο ήταν να κυκλοφορήσει το παιχνίδι το 2021 με την πρώιμη έκδοση του Rogue Legacy 2 να διαθέτει δυο από τις πέντε με επτά biomes και πάνω από 700 random δωμάτια. Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το Rogue Legacy 2, θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε προσπάθειά σας, με αντίστοιχο armor, όπλα και ιδιαιτερότητες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2020 17:43 #237225 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Rogue Legacy 2
Rogue Legacy 2 Early Access
Μεταφέρθηκε για τις 18 Αυγούστου.


Η Cellar Door, εταιρεία ανάπτυξης του Rogue Legacy 2, ανακοίνωσε μόλις μία εβδομάδα πριν την αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί για την Early Access του παιχνιδιού ότι αυτή θα καθυστερήσει για σχεδόν έναν μήνα ακόμη.

Οι λάτρεις της σειράς θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν λίγο ακόμα προτού αποκτήσουν πρόσβαση στο Rogue Legacy 2. Ωστόσο, όπως είπε κι ο Shigeru Miyamoto: "Ένα παιχνίδι που καθυστερεί να κυκλοφορήσει μπορεί σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί καλό, αλλά ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί βεβιασμένα θα είναι για πάντα κακό".

Αν και η καθυστέρηση της κυκλοφορίας διάφορων games δεν είναι κάτι σπάνιο, η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε μια εύλογη απορία. Η περίοδος του Early Access σημαίνει ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ακόμη σε εξέλιξη. Κανείς δεν περίμενε να παραλάβει μια καλογυαλισμένη εκδοχή του Rogue Legacy 2 την ερχόμενη εβδομάδα. Για το λόγο αυτό η επιλογή να καθυστερήσει η διάθεση σε Early Access φαίνεται περίεργη. Ωστόσο, αν αυτή η καθυστέρηση σημαίνει ότι σε μερικές εβδομάδες θα διατεθεί μια έκδοση με λιγότερα bugs, αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2022 12:37 #262993 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Rogue Legacy 2
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας



Η Cellar Door Games ανακοίνωσε την επίσης ημερομηνία κυκλοφορίας του Rogue Legacy 2.
Το Rogue Legacy 2 θα διαθέτει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον αρχικό τίτλο του 2013 όπως 3D μοντέλα χαρακτήρων, θα προσθέσει νέες ικανότητες, νέα όπλα και θα υπάρχει περισσότερη ποικιλία στα biomes. Θα υπάρχουν επίσης νέα classes, όπως ο Ranger που ρίχνει δηλητηριώδη βέλη από απόσταση, ο Dragon Lancer, αλλά και ο Bard που αντιμετωπίζει τους εχθρούς τραγουδώντας. Επιπλέον θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μερικά μόνιμα skills στα Heirlooms. Τέλος, όταν ολοκληρώσετε το Rogue Legacy 2, θα ξεκλειδώσετε το New Game Plus, όπου θα επιλέγετε το πόσο θα ανέβει η δυσκολία.


We've got some news t.co/T3q3PUpykZ pic.twitter.com/St3yzVWNt6

— Rogue Legacy 2 (@CellarDoorGames) April 7, 2022

Το Rogue Legacy 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PC, Xbox Series X και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification