Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry

20 May 2018 20:12 #215116 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Iashman, γραφίστας του YouTuber AngryJoe, εντόπισε στο Steam ένα νέο παιχνίδι Larry.
Το Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry όπως ονομάζεται, έχει ένα ημιτελές προφίλ χωρίς πληροφορίες και φωτογραφίες. Ωστόσο, υπάρχει επιλογή για να προπαραγγείλετε το παιχνίδι με κόστος 30 ευρώ.

Η σειρά Larry ξεκίνησε από την δεκαετία του '80 στους τότε υπολογιστές της εποχής και είναι ένα Adventure που σας βάζει να ελέγξετε τον ομώνυμο χαρακτήρα ο οποίος προσπαθεί να φλερτάρει με γυναίκες με σκοπό να τις ρίξει στο κρεβάτι.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2018 10:18 #220677 by Giorgos Tsolaridis
O δημιουργός του Larry πουλάει όλο το αρχείο του με games και κώδικα
Επειδή πήγε 72 και τα παιδιά του δεν το θέλουν.



O Al Lowe κατά κύριο λόγο γνωστός για το Leisure Suit Larry της Sierra. To game επικεντρώνεται σε ελαφρύ σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά ο ομώνυμος πρωταγωνιστής του τυγχάνει να είναι ένας από τους πιο πολυαγαπημένους χαρακτήρες της εταιρείας. Μάλιστα, η τελευταία προσθήκη στη σειρά με τίτλο Wet Dreams Don’t Dry, κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Απ’ ότι φαίνεται, ο δημιουργός της σειράς σκοπεύει να πουλήσει τον πλήρη original κώδικα του Leisure Suit Larry, μεταξύ άλλων «θησαυρών» που βρίσκονται στην κατοχή του. Σε όσους παραξενεύονται με την απόφασή του, ο Lowe απαντά: "είμαι 72 χρόνων και κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει αυτές τις παλιατζούρες". Αυτή τη στιγμή, ο δημιουργός έχει βάλει τέσερα αντικείμενα στο eBay, ενώ ακολουθούν περισσότερα. Ο source code (αυθεντικό κώδικας του game) πωλείται στην τιμή των 8.909€, ενώ ο αντίστοιχος κώδικας για το sequel Leisure Suit Larry 2 πωλείται επίσης στα 8.910€. Αν το budget σας είνια πιο περιορισμένο, τότε διατίθεται και μία Softporn Adventure floppy στα 273€.

Ο Lowe υπενθυμίζει ότι "ενώ θα έχετε όλα τα δεδομένα από την ημέρα της δημιουργίας του Larry 1, δεν θα σας ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα του game, του κώδικα, του art, ή οποιουδήποτε άλλου πράγματος. Όπως δεν ανήκουν και σε εμένα. Τα δικαιώματα του IP έχουν πωληθεί ξανά και ξανά, ώσπου πλέον ανήκουν σε μία γερμανική εταιρεία video games."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2018 10:02 #221674 by Giorgos Tsolaridis
O δημιουργός του Larry πουλάει όλο το αρχείο του με games και κώδικα
Τα αντικείμενα αποσύρθηκαν μετά από γράμμα της Activision.


Σύμφωνα με τον Britton Mathews του Sierra Gamers Facebook group, ο Al Lowe αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα κειμήλια από το eBay, αφού έλαβε σχετικό γράμμα από δικηγόρους της Activision.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ενώ η εταιρεία αναγνωρίζει ότι δεν της ανήκουν τα δικαιώματα στην πνευματική ιδιοκτησία του Leisure Suit Larry, ισχυρίζεται ότι ο βασικός κώδικας πιθανώς περιέχει "κοινό κώδικα" που χρησιμοποιείται και στα King’s Quest και Space Quest, που της ανήκουν.

Αν και ο Lowe πιστεύει ότι η δικαιοσύνη είναι με το μέρος του στο νομικό ζήτημα, το κόστος μιας δικαστηριακής διαμάχης με την Activision θα ήταν μεγαλύτερο από το κέρδος που θα του επέφερε η δημοπρασία στο eBay. Συνεπώς, ο δημιουργός της σειράς απέσυρε τα αντικείμενα, ενώ απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να επιμείνει στο ζήτημα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2019 04:11 #224922 by Γιάννης Μοσχονάς
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry Review

Ο Larry Laffer είναι ένα σύμβολο της gaming κουλτούρας, ένας φημισμένος ήρωας που έχει ανοίξει τους ορίζοντες της φαντασίας μας με τις χιουμοριστικές του περιπέτειες. Δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά του να τον έχουμε και πάλι στην διάθεσή μας και μάλιστα με μια περιπέτεια η οποία στέκεται πιστή στην κληρονομιά του. Το χιούμορ σεξουαλικού περιεχομένου με τα υπονοούμενα αλλά και τις ευθύτατες προκλήσεις αντιστοιχεί σε όσα θυμόμαστε από το παρελθόν. Το μεγάλο ατού της επανεμφάνισης του Larry είναι αναμφίβολα το σενάριο που αγγίζει την παραδοξότητα του κόσμου μας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification