Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Pandora Directive

13 Jan 2021 02:38 #244521 by Blood King

Ο πρόωρος χαμός της πανέμορφης Tanya Roberts υπήρξε το έναυσμα για να ασχοληθώ ξανά με το αριστουργηματικό Adventure The Pandora Directive που την φιλοξένησε ως μια από τους NPCs. Η σειρά των Adventures με πρωταγωνιστή τον Tex Murphy έγραψε ιστορία με τα Full Motion Videos και την ενεργή συμμετοχή χολιγουντιανών σταρ αλλά αυτή είναι μόνο η πρόσοψή τους.

Η πραγματική αξία των περιπετειών του Tex Murphy, αξία που διακρίνεται σε όλη την διάρκεια του The Pandora Directive, είναι οι δυνατοί γρίφοι και οι κρίσιμες αποφάσεις του παίκτη οι οποίες μεταβάλουν την μορφή του σεναρίου. Έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του και όμως οι γρίφοι είναι εξίσου δύσκολοι με την πρώτη φορά που τους αντιμετώπισα, και άκρως ενδιαφέροντες φυσικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια μικρή γεύση από το αξέχαστο παιχνίδι:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2021 16:50 #244635 by Blood King
Replied by Blood King on topic The Pandora Directive

Το The Pandora Directive είναι αντάξιο του μυθολογικού ονόματος που φέρει. Είναι ένα ψηφιακό κουτί της Πανδώρας από το οποίο ξεχύνονται ένα σωρό ευεργετήματα για τους Adventure gamers σαν και του λόγου σας αντί για τα δεινά που περιγράφονταν στον μύθο. Η μόνη παραφωνία στην εξαιρετική συμφωνία της νέας περιπέτειας του Tex Murphy είναι το σύστημα χειρισμού, το οποίο θα παραβλέψετε μπροστά σε τόσες ομορφιές που σας περιμένουν.

Το The Pandora Directive είναι ένα αξιόλογο video game γιατί πυροδοτεί ευχάριστα συναισθήματα σε κάθε στροφή της ιστορίας του, συναισθήματα που δημιουργούνται από το μοναδικό θέαμα των FMV cutscenes, τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές που ερμηνεύουν ιδιαίτερους χαρακτήρες και τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Διαβάστε εδώ το Review του The Pandora Directive

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification