Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Suez Canal Simulator

01 Apr 2021 15:50 #248688 by Cefirul
Suez Canal Simulator was created by Cefirul
Με εξαιρετικό timing, ο δημιουργός του Suez Canal Simulator, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του στις 20 Απριλίου. Το Suez Canal Simulator εμφανίστηκε μετά τα γεγονότα με την διώρυγα του Σουέζ μέσα στην εβδομάδα, όπου ένα πλοίο μπλόκαρε το πέρασμα προκαλώντας καθυστερήσεις σε παγκόσμια κλίμακα και την δημιουργία πολλών memes για το ζήτημα.Στις 23 Μαρτίου, το φορτηγό πλοίο με ονομασία Ever Given, ακινητοποιήθηκε στην διώρυγα του Σουέζ, τραβώντας την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη. Η διώρυγα φράχτηκε από το φορτηγό πλοίο για μία περίπου εβδομάδα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν εκσκαφείς και άλλα μηχανήματα για να ελευθερώσουν το πλοίο και την φραγμένη διώρυγα. Η είδηση έγινε viral με αποτέλεσμα το internet να γεμίσει με memes για το Ever Given, ενώ δημιουργήθηκε και ένα mod στο Microsoft Flight Simulator.Το Suez Canal Simulator θα επιτρέπει στους παίκτες να αναπαραστήσουν την διαδρομή ενός πλοίου μέσω της διώρυγας του Σουέζ. Σύμφωνα με την περιγραφή του Steam: "Ταξιδέψτε σε όποια κατεύθυνση θέλετε, βόρεια, νότια από την Μεσόγεια θάλασσα και την κόκκινη θάλασσα μέχρι την διώρυγα του Suez."

Οι πληροφορίες σχετικά με τον δημιουργό είναι λιγοστές και δεν είναι ξεκάθαρο το αν πρόκειται για ένα project το οποίο αναπτυσσόταν πριν από τα γεγονότα ή αν τα γεγονότα με το Ever Given έδωσαν την ιδέα για την δημιουργία του.Στο Steam αναφέρεται και ένα expansion με τίτλο Panama Canal Simulator, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο. Το Suez Canal Simulator θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου στο Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Apr 2021 01:54 - 03 Apr 2021 01:55 #248781 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Suez Canal Simulator
Δεν παίζω γενικά πολύ simulator games με οχήματα αλλά αυτό λέω να το δοκιμάσω έτσι από περιέργεια. Το κόβω να έχει και λίγο πλάκα και πιστεύω ξεκίνησε το project μετά τα γεγονότα που συνέβησαν και όχι πιο πριν. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification