Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lost Words: Beyond the Page

18 May 2021 15:38 #251167 by Smoses
Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα συγκινητικό 2D Adventure-Platform, το οποίο μας δείχνει πως ένα παιδί βλέπει τον κόσμο και ορισμένα "έντονα" γεγονότα. Από τις πρώτες ώρες το Lost Words φαίνεται ότι στο τέλος θα γίνει πολύ συγκινητικό. Τα mechanics του είναι ιδιαίτερα και το art direction είναι εξαιρετικό, ωστόσο η ποιότητα των γραφικών φαίνεται μέτρια. Τα animations νιώθουν λίγο "σκληρά" και μερικές φορές ίσως εμφανίσουν κάποιο glitch, όμως το VA και η μουσική στο background είναι αρκετά ποιοτικά.Αναμείνατε για το τελικό review!

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 14:02 #251405 by Smoses
Replied by Smoses on topic Lost Words: Beyond the Page
Διαβάστε το review εδώ!
Το Lost Words: Beyond the Page προσφέρει μια όμορφη εμπειρία, η οποία ωστόσο έχει κάποια θέματα. Κυρίως τα προβλήματα του Lost Words εντοπίζονται στον τεχνικό τομέα, όπως τα γραφικά, η αίσθηση των controls, τα mechanics κλπ. Σαν mechanics ήταν αρκετά πρωτότυπα και διευκόλυναν την αφήγηση της ιστορίας, καθώς συμπλήρωνες και εσύ κενά ώστε να δώσεις εσύ κίνητρο στην πρωταγωνίστρια. Το πρόβλημα είναι ότι ο χειρισμός ήταν λίγο "σφιχτός". Οι κινήσεις δεν ήταν όσο ομαλές όσο θα περίμενε κάποιος και γενικότερα φαίνεται ότι του λείπει ένα καλό ραφινάρισμα. Επίσης, το art style είναι πανέμορφο, όμως η ποιότητα των γραφικών δεν είναι και τόσο υψηλή. 

Η ιστορία πρέπει να πλαισιώνεται απο διασκεδαστικά mechanics, όμορφα γραφικά και αξιομνημόνευτη μουσική. Τα mechanics ήταν ενδιαφέροντα, το art style όμορφο, όμως η μουσική έμενε μονάχα στο παρασκήνιο. Η διάρκειά του είναι κάπου στις 4-4.5 ώρες και δεν έχει καθόλου replayability. Προσωπικά στα 15€ δεν θα το αγόραζα, λόγω της μικρής διάρκειας και μόνο, ωστόσο σε κάποιο sale θα το τσίμπαγα σίγουρα. Η ιστορία του είναι μοναδική και συγκινητική και αξίζει κάποιος να αφιερώσει τον λίγο χρόνο που απαιτεί για να παίξει ένα τέτοιο casual game.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification