Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Destroy All Humans!

06 Jun 2016 17:15 #182330 by Γιώργος Λόλας

Νέο Destroy All Humans! στα σκαριά

Ο executive producer της Nordic Games άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας ενός νέου Destroy All Humans.

Σε απάντηση που έδωσε μέσω του Twitter , ο Reinhard Pollice δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιες ιδέες για ένα νέο Destroy All Humans! και ότι ελπίζουν να ξεκινήσουν οι προεργασίες σύντομα. Θυμίζουμε ότι από το 2013 η Nordic Games κατέχει τα δικαιώματα της σειράς, μετά την εξαγορά της από την THQ που ξεπέρασε τα 4.3 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην E3 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Destroy All Humans! (που αγαπήθηκε για το χιούμορ του) κυκλοφόρησε το 2005 και είχε αναπτυχθεί από την Pandemic Studios. Έως και το 2008 είχαν διατεθεί τρία ακόμα games (ένα sequel και δύο spin-offs), παρόλα αυτά, τα δύο τελευταία δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Τα Destroy All Humans! αφορούν open-world Action Adventure παρωδίες των ταινιών με εξωγήινους την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Οι εξωγήινοι εισβάλουν στη γη και σκοπός τους είναι να κλέψουν DNA από τους ανθρώπινους εγκεφάλους ώστε να διαιωνίσουν το είδος τους.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 21:11 #232284 by Giorgos Tsolaridis
Destroy All Humans remake
Νέο gameplay video.

Δείτε το νέο gameplay video του Destroy All Humans remake, διάρκειας 15 λεπτών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Apr 2020 18:46 #233546 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Destroy All Humans Remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας


Η THQ Nordic μοιράστηκε μαζί μας την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Destroy All Humans Remake, ενώ επίσης δημοσίευσε και νέο trailer από το παιχνίδι. Το Destroy All Humans Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου για τα PC, Playstation 4 και Xbox One.

Το Destroy All Humans θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και στις τρεις πλατφόρμες και θα έχει κόστος 27.60 ευρώ μέσω του Steam για τα PC. Στο PS4 και Xbox One θα κοστίζει 36,80 ευρώ. Με την προπαραγγελία του παιχνιδιού θα αποκτήσετε αρκετά skins δωρεάν όπως το King of Rock and Roll, το Evil Clown και πολλά άλλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 13:41 #234591 by Giorgos Tsolaridis
Destroy All Humans remake
Η THQ Nordic δημοσίευσε νέο τρέιλερ.

Οι THQ Nordic και Black Forest Games δημοσίευσαν ένα νέο τρέιλερ για το Destroy All Humans! Remake δίνοντας μας περισσότερες πληροφορίες για το gameplay του παιχνιδιού. Δείτε το τρέιλερ.


Το remake του Destroy All Humans θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2020 03:36 #238031 by Γιάννης Μοσχονάς
Διαβάστε το Review του Destroy All Humans!

Το Destroy All Humans! μοιάζει με γλυκό με πολλές στρώσεις, η καθεμία από τις οποίες έχει και διαφορετική γεύση. Δύναται να αποτελέσει εκπαιδευτική εμπειρία για τον ψυχροπολεμικό παραλογισμό που μάστιζε την αμερικάνικη κοινωνία την δεκαετία του 1950.

Καταναλώνεται σαν μια τεράστια φάρσα που κοροϊδεύει ευθέως τις χολιγουντιανές ταινίες με θέμα τους διαβολικούς εξωγήινους και τις εισβολές από το διάστημα με ούφο. Προσφέρει πολλές ευκαιρίες αντιμετώπισης του καθημερινού στρες αφήνοντάς σας να καταστρέψετε τα πάντα. Αυτό που θα κρατήσετε κυρίως είναι τα συναρπαστικά game mechanics, η ποικιλία και η δυναμική τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification