Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bully 2

08 Jun 2017 17:59 #199545 by Μάνος Γρυπάρης


Το GameInformer ανέβασε πριν από καιρό το προφίλ του Bully 2 στο site του με την ακριβή ονομασία "Bully 2: Kevin's Back Jack".

Το προφίλ έπεσε στην αντίληψη χρηστών στο Reddit και μόλις αυτό συνέβη αφαιρέθηκε μόλις χθες. Περιείχε αναφορές για 1-2 παίκτες και στο format μόνο το PS4.
Γνωρίζουμε μέχρι τώρα ότι η Rockstar πιθανόν να μην πραγματοποιήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην E3, καθώς αναλυτές κάνουν λόγο ακόμα και για μη παρουσία του Red Dead Redemption 2. Η ίδια ωστόσο δεν έχει ενημερώσει για το αν θα πραγματοποιήσει ή όχι ανακοινώσεις.

Από την μεριά του το GameInformer ανακοίνωσε ότι ανέβασε το συγκεκριμένο προφίλ κατά λάθος. Το μέλλον θα δείξει αν και κατά πόσο επρόκειτο όντως για λάθος ή απλά για αμέλεια (σ.σ. καμιά φορά οι δήθεν "αμέλειες" γίνονται εσκεμμένα για λόγους hype).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2017 08:18 #199558 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Bully 2
για να δουμε!
το πρωτο ηταν καλο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2017 23:59 #200313 by Angel
Replied by Angel on topic Bully 2
Screenshots σε Λογαριασμό στο Twitter


Το Twitter account Twitter.com/Bully2Info φέρεται να έχει screenshots και artwork από το Bully 2.

Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν οι εικόνες αυτές όντως ισχύουν, συνεπώς σας αφήνουμε να κρίνετε οι ίδιοι. Τα screenshots προέρχονται από διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:16 #226660 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Bully 2
Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες
Νέα διαρροή από Rockstar Insider.

Ο Yan2295, ένας αξιόπιστος Rockstar Insider με 62.000 followers στο Twitter, δήλωσε στο forum της Rockstar ότι έχει έγκυρες πηγές "εκ των έσω", σύμφωνα με τις οποίες το Bully 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μάλιστα δημοσίευσε ένα σχετικό μήνυμα στο forum της Rockstar, link του οποίου μας δίνει μέσω Twitter.
Δείτε εδώ την ανάρτηση από το Twitter

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 21:35 #227558 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Bully 2
Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες
Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν σε ανάπτυξη και ματαιώθηκε.


Οι fans του Bully, βλέποντας διάφορες αναφορές στα GTA V και Red Dead Redemption 2 που παρέπεμπαν σε αυτό, πίστευαν ότι η Rockstar ετοιμάζει στα κρυφά ένα sequel.

Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το VGC, ισχύει ότι ένα δεύτερο μέρος του Bully βρισκόταν υπό ανάπτυξη πριν από μερικά χρόνια, και μάλιστα υπήρχε και ένα playable κομμάτι του, αλλά η παραγωγή του τελικά δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τις πηγές, υπήρχε ένα σχεδιάγραμμα του σεναρίου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Jimmy (ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο πρώτο Bully) και εξιστορούνται στιγμές από τα χρόνια του ως μαθητής ή/και φοιτητής.

Κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο του 2010, η Rockstar ανέπτυξε ένα playable Κομμάτι του Bully 2, "ολοκληρωμένο και με απλό open-world gameplay. Αναπτύχθηκε με την Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), την ίδια engine που χρησιμοποιήθηκε για τα GTA 4 & 5, Max payne 3 και τα δύο Red Dead Redemption". Η παραγωγή του όμως σταμάτησε εκεί και η ομάδα ανάπτυξης προχώρησε σε άλλα projects.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Oct 2019 22:40 #227611 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Bully 2
Θα το δούμε τελικά το Bully 2;Η Rockstar αναπτύσσει games τα οποία μένουν στην ιστορία, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, το Red Dead Redemption 2, να σπάει ρεκόρ.

Το Red Dead Redemption είναι ένα από τα “διαμάντια” της Rockstar, όπως και το Bully, L.A Noire και φυσικά το Grand Theft Auto, με όλα να είναι έτοιμα να φέρουν τεράστια κέρδη στην εταιρία, με την κυκλοφορία κάποιου sequel. Μετά το RDR2 δεν ξέρουμε τι μπορεί να “μαγειρεύει” η Rockstar. Κάποιο GTA 6 ; Bully 2;

Σύμφωνα με έναν developer της, η Rockstar αναπτύσσει αρκετούς μη-ανακοινωμένους τίτλους. Ο Angith Jayarajan, ήταν υπάλληλος της Rockstar India από τον Ιούνιο 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018 και είχε δηλώσει πως η εταιρία εργάζεται πάνω σε πολλά games τα οποία δεν μπορεί να ονοματίσει ακόμα. “Δούλευα στην Rockstar Games. Εργάστηκα πάνω στο Red Dead Redemption 2 και σε μερικά άλλα games τα οποία δεν μπορώ να ονοματίσω ακόμα,” έγραφε ο Jayarjan σε μια δημοσίευση στο Instagram.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από αυτά τα games είναι το GTA 6, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Rockstar. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5 και με την καινούργια γενιά κονσολών να κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020, βγάζει νόημα η Rockstar να θέλει να κυκλοφορήσει ένα “δυνατό” τίτλο για τις νέες κονσόλες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Dec 2020 22:20 #243765 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Bully 2
Φήμη: Το Bully 2 ακυρώθηκε το 2017 λόγω Red Dead Redemption 2 και Grand Theft Auto 6
Ήταν η τρίτη του ακύρωση.


Νέες φήμες αναφέρουν ότι η Rockstar Games ακύρωσε το Bully 2 για τρίτη φορά και συγκεκριμένα το 2017.

Η ακύρωση φέρεται να έγινε διότι τότε είχε σε ανάπτυξη το Red Dead Redemption 2 και το Grand Theft Auto VI. Η είδηση προέρχεται από τους Tez2 και Yan2295, δύο Rockstar Games insiders οι οποίοι έδιναν ανά διαστήματα στη δημοσιότητα στοιχεία για το μέλλον της εταιρείας.

Το στάδιο pre-production του Grand Theft Auto VI ξεκίνησε το 2015, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και καθυστέρησε το 2017, λόγω των Red Dead Redemption 2 και Bully 2. Ωστόσο, η Rockstar αποφάσισε να ακυρώσει το Bully 2 και να εστιάσει στο Red Dead Redemption 2 και πλέον στο Grand Theft Auto VI.

Όπως γνωρίζουμε, σύμφωνα επίσης με φήμες, το Bully 2 ακυρώθηκε το 2019 και το 2013, άρα το 2017 είναι θεωρητικά η τρίτη φορά που δέχτηκε ακύρωση. Ελπίζουμε ωστόσο σήμερα το project να συνεχίζει να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Πάντως, ο Jason Schreier, δημοσιογράφος του Bloomberg, ανέφερε ότι γνωρίζει πως το GTA 6 βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και θα χρειαστεί μερικά χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει.

Εν τω μεταξύ το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει σε ειδικές εκδόσεις για PS5 και Xbox Series X/S μέσα στο 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2021 22:22 #246145 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Mακάρι να κυκλοφορήσει Bully 2 το συντομότερο, ακόμα θυμάμαι το πρώτο μέρος εποχές λυκείου τότε και το έλιωνα αρκετά. Ήταν κάτι διαφορετικό για εκείνη την εποχή με πολύ ξύλο ωραία πειράματα, αποστολές και περιπλάνηση εντός και εκτός σχολείου. Σαν παιδιά σχολείου πιστεύω μας άρεσε ακόμα περισσότερο καθώς είχε την δικιά του ελευθερία και πρόκειται για ένα πολύ καλό game που αξίζει σίγουρα ένα sequel. Θα ήθελα να δω στο επόμενο όταν βγει, ο παίχτης να έχει παραπάνω gadgets ή συγκεκριμένα όπλα με κάποιο τρόπο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:23 #251766 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Bully 2
Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες Η Rockstar ανανέωσε την πατέντα του ονόματος της σειράς. 

   Σύμφωνα με το TheGamer , η Rockstar κατοχύρωσε στις 30 Απριλίου το όνομα της σειράς Bully, χωρίς όμως να κάνει κάποια ανακοίνωση για το μέλλον της.
 Πέρα από τη remaster έκδοση του αρχικού τίτλου του 2008, η Rockstar δεν έχει προχωρήσει την σειρά. Προς το παρόν υπάρχουν επίσης φήμες και για remaster εκδόσεις του Grand Theft Auto III, San Andreas και Vice City καθώς και του αρχικού Red Dead Redemption.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jan 2022 02:36 #259564 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Bully 2
Ακύρωση λόγω απολύσεωνΈνα χρόνο μετά, έρχεται η επιβεβαίωση ακύρωσης ή έστω "παγώματος" του development του Bully 2 από την Rockstar.
Σύμφωνα με φήμη που προέρχεται από το GameInformer , το Bully 2 ίσως έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον "παγώσει" λόγω απολύσεων της Rockstar και εστίασης σε άλλα projects.

Η ομάδα Rockstar New England (σ.σ. η οποία είχε εξαγοραστεί από την Rockstar καθώς κάποτε ονομαζόταν Mad Doc Software) είχε κληθεί να εργαστεί σε άλλα projects που της ανέθεσε η Rockstar Games, με αποτελεσμα να μην υπάρχει επαρκής χρονος. Καταρχήν ήταν υπεύθυνη για το next-gen remaster του πρώτου Bully και παράλληλα είχε σχέδια και για το Bully 2, ένα sequel που θα ήταν μεγαλύτερο από το πρώτο μέρος και θα αποτελούσε ένα triple-A game για την Rockstar.

Τελικά η Rockstar New England βοηθούσε κατά καιρούς σε games, όπως τα Red Dead Redemption και Max Payne 3 και μάλιστα δούλευε με καθεστώς crunch (σ.σ. δηλαδή μεγάλες υπερωρίες πριν από κάθε λανσάρισμα). Αρκετοί developers της εταιρείας έφυγαν γιατί δεν άντεξαν τις υπερωρίες, αλλά παράλληλα η Rockstar προχώρησε και σε απολύσεις, κάτι που σημαίνει ότι το Bully 2 πιθανότατα δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Επίσης, η φήμη αναφέρει ότι το Bully 2 έχει αναπτυχθεί σε βαθμό που να είναι ήδη playable στις πρώτες 6-8 ώρες, αλλά φυσικά χρειάζεται ακόμα αρκετά στοιχεία gameplay, περιεχόμενο και διορθώσεις μέχρι να κυκλοφορήσει, συνεπώς θα ήθελε κάποια χρόνια ανάπτυξης.

Επιβεβαίωση και από πρώην developer
Πρώην developer της Rockstar δήλωσε ότι το Bully 2 ακυρώθηκε το 2009. Η αναφορά του κάνει λόγο για προγενέστερη χρονιά σε σύγκριση με το 2017, το οποίο είχαμε στο μυαλό μας. Επίσης, το Bully 2 ήταν σε ανάπτυξη για 12-18 μήνες, σύμφωνα με τους developers και ακυρώθηκε από την διοίκηση της Rockstar. Η ομάδα της Rockstar στο New England είχε 50-70 developers που δούλευαν για αυτό, αλλά μετακινήθηκαν στα Max Payne 3 και Red Dead Redemption. 

Διαβάστε το review του Bully και συζητήστε για το Bully 2 σε αυτό το forum topic.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το Bully 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification