Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Noita

More
25 Jul 2017 12:29 - 25 Jul 2017 13:16 #202803 by JaGuAr
JaGuAr created the topic: Noita


Η Nolla Games, μια ανεξάρτητη Φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε τον πρώτο της τίτλο. Το όνομα του παιχνιδιού είναι Noita και πρόκειται για ένα action roguelite τίτλο που χρησιμοποιεί μια μηχανή γραφικών που διεγείρει κάθε pixel που καλύπτει την οθόνη και δίνει ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στο τρέιλερ.Η Nolla Games αποτελείται από τους Olli Harjola, Petri Purho και Arvi Teikari που έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως οι The Swapper, Crayon Physics Deluxe και Environmental Station Alpha αντίστοιχα. Το Noita στην γλώσσα των Φινλανδών σημαίνει μάγισσα.

Όσο προχωράτε στο παιχνίδι τα περιβάλλοντα εναλλάσσονται. Στην πορεία του Noita προχωράτε σε αναβαθμίσεις και την ανακάλυψη νέων spells που διευκολύνουν την πορεία σας και σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στο game.

Το Noita κατασκευάστηκε μέσω την Falling Everything engine, μηχανή που κατασκευάστηκε από την ομάδα Nolla Games και τους επιτρέπει όπως ισχυρίζονται να εργαστούν πάνω σε κάθε pixel για να τους δώσουν φυσική και χημική ύπαρξη και ιδιότητες. Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν περιβάλλοντα όμορφα και διαδραστικά.
Attachments:
Last Edit: 25 Jul 2017 13:16 by DoUzOs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2017 13:13 #202810 by Lyricaldemon
Lyricaldemon replied the topic: Noita
Ενδιαφέρον project με ωραίο art style!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2020 19:19 #239320 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Noita
Noita
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.


Τρία χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση, η Φινλανδική Nolla Games ανακοίνωσε ότι το Action Roguelite Noita θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στα PC.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2020 21:07 #240224 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Noita
Noita
Νέο launch τρέιλερ


Σήμερα κυκλοφόρησε το Noita για PC και η Nolla Games ανέβασε ένα νέο τρέιλερ, δίνοντας σας μία ιδέα των στοιχείων που θα χρειαστεί να εξασκήσετε.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε early access, το Noita έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η διαπεραστικότητα κάθε pixel με τον παίκτη. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω για να πάρετε μία γεύση του Noita:


Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν τα διάφορα συστήματα in-game εξασφαλίζει την μοναδικότητα κάθε run. Πρόκειται για μία έκρηξη διάφορων στοιχείων και παρά το ότι μπορεί να μην είναι για όλα τα γούστα, είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα κυκλοφορία. Στο τρέιλερ παρουσιάζονται διάφορες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το να πάρετε ένα spell από το ένα σας ραβδί και να το μεταφέρετε στο άλλο. Αυτό σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τα όπλα σας σύμφωνα με το δικό σας playstyle.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.283 seconds
Notification